Finnországban már megkezdődött az új tanév, az ország legjobb tanítónőjének megválasztott Mervi Berg pedig tanácsokat adott a leendő elsősök...  Tovább »

Az önkormányzatok is segítik az erre rászoruló lakóikat az iskolakezdés idején.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az iskolakezdési támogatás már felhasználható. De mi a végső határideje?  Tovább »

Akár általános iskolába jártok, vagy középiskolások, esetleg egyetemisták vagytok, az iskolakezdés hamarosan mindenkinek eljön.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Ezer diák beiskolázásának támogatására gyűjt adományokat az Ökumenikus Segélyszervezet.  Tovább »

Az idén is több tízezer forintba kerül a tanévkezdés, az áruházak polcai már július végén roskadásig megteltek taneszközökkel.  Tovább »

Rengeteg olvasói komment érkezett a kilenc órai iskolakezdés előnyeiről és hátrányairól szóló cikkünkhöz.  Tovább »

Itthon is egyre több szó esik a kilenc órai iskolakezdésről.  Tovább »

Minden bizonnyal az alaptanterv része lesz, de még korai örülni.  Tovább »

Maszekoló iskolákat, illegális pénzbeszedést, pedagógusnapi ajándékokat emlegető közleményt adott ki hétfőn a Magyarországi Szülők Országos...  Tovább »

A hét legfontosabb történéseiből kiderült, hogy rengeteg az idős tanár a közoktatásban, így éveken belül komoly tanárhiány lehet.  Tovább »

Akár már holnap áttehetnék a becsengetés időpontját reggel kilencre, ehelyett azonban inkább hétre hozzák azt előre az iskolák.  Tovább »

Igaza van a kölyöknek, miért is kéne hazudnia? Egyértelműen ez a nap képe.  Tovább »

Egészen december 31-ig igényelhetnek munkáltatói iskolakezdési támogatást a szülők - erre hívta fel a figyelmet a Fővárosi Szülők Egyesülete a...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X