Már több mint 360 ezren nézték meg a Facebookon azt a videót, amelyen egy általános iskolai tanár látható, aki minden reggel személyre szabott...  Tovább »

Több városban megbénul a közlekedés reggel nyolc és délután négy körül, amikor a szülők autóval mennek gyerekeikért az iskolába – Sopronban például...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egy alsós gyerek iskolakezdése 2018-ban átlagosan 48 000 forintba került a szülőknek, egy felsősé pedig 61 000 forintba - derül ki a Bónusz Brigád...  Tovább »

Öt egyszerű tipp és trükk, amivel könnyebb lehet a szeptemberi iskolakezdés.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hát ez is eljött, elkezdődött az újabb tanév. Tudjuk, milyen visszaülni két és fél hónap pihenés után az iskolapadba.  Tovább »

A diákoknak régen is iskolába kellett menniük szeptember elején, ilyen volt a tanévkezdés 100 éve. Képválogatás az iskolakezdésről.  Tovább »

Tegnap véget ért a közel két és fél hónapos nyári vakáció, ma pedig megkezdődik a 2018/2019-es tanév csaknem másfél millió általános és középiskolás...  Tovább »

Az iskolatáska a gyermek súlyának legfeljebb 10 százalékát érheti el, ami 7 éveseknél hozzávetőleg 2,5 kilogramm - figyelmeztetett Moravcsik Bence...  Tovább »

A posta több mint 12 millió tankönyvet szállított ki határidőre 4108 iskolába - közölte a Magyar Posta Zrt. szóvivője szombaton az MTI-vel.  Tovább »

A 19. század végéig a különféle oktatási intézményekben csak november elején kezdődött meg a tanítás.  Tovább »

Rajtunk múlik, hogy hány különórára íratjuk be a gyermekünket, vagy hány fejlesztést applikálunk a gyermekünk gyermekkori életviteléhez.  Tovább »

Az iskolakezdés, a teljesítménycentrikusság, a kortársaknak és az otthoni elvárásoknak való megfelelés – egyebek mellett ezek is hozzájárulnak...  Tovább »

Megkezdte a tanszerek kiszállítását az Ökumenikus Segélyszervezet.  Tovább »

Hogyan lehet olcsóbban megúszni az iskolakezdést? Összegyűjtöttük, hogy milyen támogatásokra pályázhattok.  Tovább »

"Fontos, hogy egységes tankönyvekből tanuljanak a diákok, így sem az iskolaváltásnál, sem a felvételinél nem okozhat problémát az eltérő...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X