Kedvezmény adott a CEU-nak a kormány, megvan a tíz legjobb vidéki gimnázium listája, megkezdődött az őszi érettségi - ezek voltak a hét hírei.  Tovább »

Kukacot talált a menzán ebédre kapott mákos tésztában egy dunakeszi középiskolás, a tányéron gyümölcsmoly lárvája volt.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Kérdőíves felmérést indított a Szülői Hang Közösség a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara gimnáziumbezárási és férőhelycsökkentési javaslatairól.  Tovább »

Kiválasztottunk nektek öt olyan regényt, amit érdemes elolvasnotok. Ismerjétek meg a lányt, aki a 20.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nem magolni, hanem gondolkodni kell megtanítani a diákokat – mondta a HVG-nek Gál Béla, a sajtóban zseniképzőnek titulált Szegedi Radnóti Miklós...  Tovább »

Megjelent a HVG 2018-as középiskolai rangsora, sok tanárt ér kellemetlen meglepetés a napokban, történelmi döntést hozott a Kúria egy kaposvári...  Tovább »

Kiesett egy lány a Szent Imre Gimnázium harmadik emeletéről az atv.hu információi szerint.  Tovább »

A hétfőn történt esetnek szerencsére nincsen sérültje.  Tovább »

„Mind a tanárok, mind a diákok óraszáma emelkedett az elmúlt években.  Tovább »

Kilenc tanár távozott az új igazgató kinevezése óta a Budai Nagy Antal Gimnáziumból, ahol a szülők szerint kaotikus a helyzet.  Tovább »

A tanári továbbképzések többségének nem látjuk értelmét.  Tovább »

Egy 16 éves magyar diák, Szegedi Melinda aranyérmet szerzett a 32. Kínai Ifjúsági Tudományos és Technológiai Innovációs Versenyen.  Tovább »

"Rosszindulatú és sértő megállapítás", hogy az iskolai munka színvonala folyamatosan csökkent - írja levelében Rója István, a makói József Attila...  Tovább »

Még áprilisban elkapta a rendőrség azt a zaklatót, aki ocsmány üzeneteket küldött a veronai buszbalesetben elhunytak családtagjainak.  Tovább »

Az egyházi fenntartású iskolákban sem minden tökéletes?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X