Az Eötvös József Gimnázium végzős diákjai arra kérik rokonaikat és barátaikat, hogy idén ne nekik kedveskedjenek ajándékokkal.  Tovább »

"Áder Jánosnak nem előadást tartani, hanem tanulni kellene mennie abba az iskolába, ahol diákok és tanárok még tudnak és mernek élni demokratikus...  Tovább »

Nyílt levelet írt Balog Zoltán emberierőforrás-miniszternek az ELTE Apáczai János Gyakorlógimnáziumának végzős, kitűnő eredményű diákja.  Tovább »

Megtartotta előadását a Trefort Ágoston Gyakorló Gimnáziumban Áder János.  Tovább »

hirdetés

Kedden tíz óra körül érkezik Áder János köztársasági elnök a Trefort Ágoston Gyakorló Gimnáziumba órát tartani a klímapolitikáról.  Tovább »

Áder János kedden az ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnáziumba látogat, hogy egy rendhagyó órát tartson a diákoknak -...  Tovább »

A Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium több mint hatvan dolgozója a felsőoktatási törvény CEU-t ellehetetlenítő módosítása ellen.  Tovább »

Azt szokták mondani, a gimnáziumi időszak a legjobb része az ember életének.  Tovább »

A legtöbb szülő azzal a problémával keresi fel a gyermekpszichológust, hogy gyerekét kiközösítették az iskolában.  Tovább »

Bill Gates, a világ egyik leggazdagabb embere egy középiskolásoknak szóló előadáson 11 tanácsot adott az életről és a célok elérésétől.  Tovább »

A Leövey Klára Gimnázium diákjai nem hagyományos módon emlékeztek meg a Költészet Napjáról.  Tovább »

Az ország legjobbnak tartott gimnáziumának tanárai azt kérik Ádertől, ne írja alá a CEU-t kinyíró törvényt.  Tovább »

Három francia diák is megsérült a londoni merényletben. 2015-ben már elveszítettek egy öregdiákot egy másik merényletben.  Tovább »

Dévára tartott a busz, amikor árokba borultak. A sofőr ittas lehetett.  Tovább »

A veronai buszbaleset áldozatainak emlékére jótékonysági eset rendez március 6-án a Thália Színházban a Szinyei Merse Pál Gimnázium.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X