"Sem korábban, sem most nem utasította senki sem a pedagógusokat arra, hogy takarítói feladatokat lássanak el" - így reagált a Klebelsberg Központ...  Tovább »

A tanároknak és a szülőknek kell takarítaniuk a IX.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Péntekig kell jelentkezniük a központi középiskolai írásbelire az általános iskolásoknak - közölte az Oktatási Hivatal hétfőn.  Tovább »

Hámori Veronika, a Budapesti Fazekas Mihály Gyakorlóiskola nyugalmazott igazgatója kapta meg magyar oktatás és köznevelés kategóriában a Prima...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Elromlott kazán miatt küldték haza a diákokat a Budai Nagy Antal Gimnáziumból hétfőn.  Tovább »

Az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskolája és Gyakorló Gimnáziuma, az ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnázium, valamint az ELTE Bolyai János...  Tovább »

Az ajkai Bródy Imre Gimnáziumban Guy Fawkes-hetet tartottak - szalmabábu-égetéssel, ahogy kell.  Tovább »

Két diákot szállítottak kórházba a csepeli Jedlik Ányos Gimnáziumból, ahol egy ablak rájuk zuhant.  Tovább »

"A Klebelsberg Központ sajnálattal vette tudomásul, hogy egyesek csúsztatásokkal a csepeli Jedlik Ányos Gimnáziumban történt tanulói balesetből is...  Tovább »

Rázuhant egy ablak a csepeli Jedlik Ányos Gimnáziumban két diákra - írja az atv.hu.  Tovább »

Jogszabályban kellene tiltani, hogy oktatási intézményeken keresztül kis- és fiatalkorúakat arra kényszerítsenek, hogy politikai tartalmú...  Tovább »

Több mint ezer szülő mondott nemet a gimnáziumbezárásról és férőhelycsökkentésről szóló javaslatokra.  Tovább »

Majdnem húszezerrel csökkent a gimnáziumba járó diákok száma az elmúlt nyolc évben: míg a 2009/2010-es tanévben 201,2 ezer középiskolás kezdte...  Tovább »

Miért nem érdemes kihagyni a szalagavatón a táncot, a bolondballagást, a szerenádot? És miért érdemes elmenni az egyetemi nyílt napokra?  Tovább »

Kedvezmény adott a CEU-nak a kormány, megvan a tíz legjobb vidéki gimnázium listája, megkezdődött az őszi érettségi - ezek voltak a hét hírei.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X