"Ma a szülők meg vannak győződve róla, hogy ha a gyereknek van egy érettségije, minden ajtó nyitva áll előtte.  Tovább »

Az iparkamara elnöke nemrég sajnálta, hogy nem zárnak be gimiket, pedig a statisztikák szerint ezek az iskolák egyre népszerűbbek.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az olvasók segítségét kérik.  Tovább »

Parragh László, a Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a Hír TV Egyenesen című műsorában kapta meg a kérdést, hogy a gyerekeit szakiskolába, vagy...  Tovább »

hirdetés

„Amit jelenleg a kormányzat csinál, és amit Parragh László képvisel, az az ellentéte annak, ami az európai országok képzési rendszerében történik” -...  Tovább »

„Talán néhány embernek el kellene mennie nyugdíjba” - ezt üzente a gimnáziumok megtartása mellett érvelő „oktatási lobbinak” Parragh László, a...  Tovább »

Elhibázottnak és felháborítónak tartja a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökének múlt heti megjegyzését több szakmai szervezet.  Tovább »

Kikapcsolta az ELMÜ az áramot az Érdi Vörösmarty Mihály Gimnáziumban hétfőn délelőtt, ahol éppen az emelt szintű érettségik zajlottak.  Tovább »

"A polgármesterek nem mernek bezárni gimnáziumokat, ami óriási hiba" - jelentette ki Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke...  Tovább »

A Szinyei Merse Pál Gimnáziumban a háromnapos szünet alatt megadta magát a mennyezet.  Tovább »

A sportokat és a művészeteket középpontba állító - 2500-2600 diákot befogadni képes - középiskolai campus létesül Székesfehérváron 15,8 milliárd...  Tovább »

Az Egyesült Államokban újabb elitiskoláról derült ki, hogy tanárok szexuálisan zaklattak diákokat - jelentette helyi idő szerint kedden az amerikai...  Tovább »

Semmit nem tehetnek a Szemere Bertalan Általános Iskola és Gimnázium alapítványának eltűnt pénze ügyében - közölte a Klebelsberg Központ.  Tovább »

A Tanítanék Mozgalomból kiugrott, nemrég politikai pártot alapított iskolaigazgató utódját keresik.  Tovább »

Az MTI fotósa az ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnáziumban járt:    Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X