Megerősítené a szakgimnáziumokat Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, aki szerint a felnőttképzésben tanulók arányát is emelni kell.  Tovább »

Meg akarta tudni a Figyelő, hogyan adhatott helyet a „Tanulni akarok” című klip forgatásának a Vörösmarty Mihály Gimnázium.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Bajba került a hátrányos helyzetű roma gyerekeket oktató Dr.  Tovább »

Tényleg végigstresszelik a tanévet azok a diákok, akik hat- vagy nyolcosztályos gimnáziumba jelentkeznek? Mit tehet a szülő, mit tehet a tanár?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Óriási stresszt rak a gyerekekre a hatosztályos gimnáziumba való felvételizés, sokan nem esznek és alig alszanak a vizsga előtt - írja az Abcúg.  Tovább »

Még az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége is gratulált nekik a feldolgozáshoz.  Tovább »

Minden magyar versenyző éremmel tért haza a European Girls’ Mathematical Olympiad, vagyis az európai lányoknak szervezett matematikai olimpiáról –...  Tovább »

A Szikla a Herman Ottó Gimnázium diákigazgató-választására készült rövid klipben arra biztatta a diákokat, hogy szavazzanak a miskolci lány, Hanna...  Tovább »

Valamiféle kulturális sokk kell ahhoz, hogy a középiskolások elhiggyék, az irodalom egy élő dolog - véli Szabó Roland, az érdi Vörösmarty Mihály...  Tovább »

A budapesti Zrínyi Miklós Gimnázium, a makói József Attila Gimnázium, a mátészalkai Budai Nagy Antal Szakgimnázium, a kisvárdai Bessenyei György...  Tovább »

A First Lego League európai döntőjének különdíja után most az AMTS lego robotversenyén arattak sikert az AKG-s robotépítő diákok.  Tovább »

Megkapta az engedélyt az AKG általános iskolájának kerettanterve, az erről szóló dokumentum már meg is érkezett - közölte az Alternatív Közgazdasági...  Tovább »

Alapos kutatómunkát végzett a Békásmegyeri Veres Péter Gimnázium fizikatanára, aki kiderítette, hány munkaórát is dolgozik.  Tovább »

George Clooney a szombati washingtoni diáktüntetés előtt a The Guardian amerikai különkiadását szerkesztő parklandi gimnázium diákjainak küldött...  Tovább »

Nem készít fel az életre, burokban nő fel a gyerek, nem tanul majd fegyelmet - tényleg ilyen "vádpontokkal" kell szembenézniük azoknak a szülőknek...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X