Még áprilisban elkapta a rendőrség azt a zaklatót, aki ocsmány üzeneteket küldött a veronai buszbalesetben elhunytak családtagjainak.  Tovább »

Az egyházi fenntartású iskolákban sem minden tökéletes?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A Vajda János Gimnáziumnál tüntettek.  Tovább »

Tiltakozást szerveznek jövő hétfőre a keszthelyi Vajda János Gimnázium igazgatóválasztása miatt - írja a Népszava.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Dél-Korea végzett az első helyen az 58. nemzetközi matematikai olimpián, amelyen 111 ország 600 résztvevője vett részt a héten. A magyar csapat a 22.  Tovább »

A Klebelsberg Központ szerint tévesek azok a "sajtóban megjelent találgatások", amelyek szerint politikai szándék áll a Budapest II.  Tovább »

A Budapesti Fazekas Mihály Általános Iskola és Gimnázium csapata nyerte el a First Global Challenge nevű verseny Global Grand Challenge Award névre...  Tovább »

A szülők és a nevelőtestület tiltakozása ellenére egy évre a ferencvárosi alpolgármester tanácsadóját, Tóthmátyásné Zuggó Tündét nevezte ki az...  Tovább »

"Az elmúlt napokban alig aludtam, folyamatosan azon járt az eszem, miben lehetek én a vétkes, de szakmai okokat nem találtam.  Tovább »

Miniszteri utasításra legalább egy évvel meghosszabbítják a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium igazgatójának megbízatását - közölte az Emberi...  Tovább »

E-mailben tudta meg a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium igazgatója, hogy az oktatási államtitkár nem támogatja pályázatát – adta hírül az RTL...  Tovább »

Kék szalagot kötnek a makói József Attila Gimnázium kerítésére szülők és diákok, így tiltakoznak az intézményt 22 éve vezető Rója István igazgatói...  Tovább »

Hivatalosan egyelőre nem tájékoztatták Rója Istvánt arról, hogy huszonkét, intézményvezetéssel töltött év után miért nem fogadták el pályázatát a...  Tovább »

Nem vezetheti tovább a makói József Attila Gimnáziumot (JAG) Rója István igazgató, akiért korábban tüntettek is a város lakói.  Tovább »

A minisztériumnak és a Klebelsberg Központnak is levelet küldtek a II.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X