Nyolcsoros levelet küldött a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium igazgatójának V.  Tovább »

Milyen lesz a 2019-es középiskolai felvételi? Milyen szempontok alapján rangsorolják az iskolák a jelentkezőket?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A két lány az 1999-es, columbine-i középiskolában történt mészárlás elkövetőinek öltözött be, egyikük édesapja szerint túl szigorú büntetést kaptak.  Tovább »

Egy brit iskolában megtiltották a diákoknak, hogy beszélgessenek a folyosón a szünetekben.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Tömegesen mondtak fel a dolgozók nyáron a Budapest IX. kerületi Weöres Sándor Általános Iskola és Gimnáziumban - írja a 168 Óra.  Tovább »

Maró hatású anyagból fejlődő gáz okozott enyhe légzési nehézségeket tíz tanulónál hétfőn a hatvani Bajza József Gimnáziumban, a diákokat...  Tovább »

Nincs baj a budafoki Budai Nagy Antal Gimnáziumban - legalábbis így véli Rétvári Bence államtitkár.  Tovább »

Tizenkét pedagógus, vagyis a tanári kar negyede mondott fel a budafoki Budai Nagy Antal Gimnáziumban – van olyan osztály, amely az osztályfőnökét...  Tovább »

Eltitkolhatják-e a szülők az általános iskola elől, ha a gyermekük hat- vagy nyolcosztályos gimnáziumba jelentkezik?  Tovább »

Milyen lehetőségek vannak az oktatásban az állami iskolákon kívül?  Tovább »

A magyar gazdaságban tapasztalható munkaerőhiány egyik oka, hogy egy demográfiai hullámvölgy miatt százezerrel kevesebb diák jelenik meg a középfokú...  Tovább »

A Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium diákja lett a legjobb egyéniben a Közép-európai Matematikai Olimpián.  Tovább »

Mivel az igazgató két év múlva nyugdíjba megy, a kinevezés pedig öt évre szól, nem is lehetett volna neki adni a posztot, csak akkor, ha külön...  Tovább »

Ezen a héten sem unatkoztunk: kiderült, hogy elkészült az új Nemzeti alaptanterv, módosítottak az óvodai nevelés programján, indoklás nélkül...  Tovább »

Három nap alatt több mint háromezren írták alá azt a petíciót, amelyet a debreceni Ady Endre Gimnáziumot tizenhat éve vezető Rózsavölgyi Gábor...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X