"Minden huszadik fiatal az általános iskola befejezése után meg sem próbált továbbtanulni, ráadásul ebben a tekintetben az előző négy évhez képest...  Tovább »

Nagyon magabiztosan gondolnak nyugdíjas éveikre a fiatalok, többségük abban bízik, hogy állami nyugdíját jelentős mértékben ki tudja egészíteni...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Közel jár az Európai Unió, hogy teljesítse a saját maga számára megjelölt célokat az oktatás terén, de Magyarországnak még van min dolgoznia - írja...  Tovább »

Főleg a jobb megélhetés csábítja külföldre a fiatalabb korosztályt – ez olvasható ki abból a felmérésből, amelyet a 24.  Tovább »

hirdetés

Az ügy bíróságra került, ebben kiskorú veszélyeztetése a vád, a férfi nyár óta előzetesben van.  Tovább »

Többszörösére emelkedett az utóbbi években a külföldön tanuló magyar diákok száma, vagyis a kivándorlás ma már nem csak a magyar munkaerőt, hanem a...  Tovább »

Minden eddiginél optimistábbak a fiatalok, többségük arra számít, hogy élete kedvező irányba változik - írja a Világgazdaság a K&H felmérésére...  Tovább »

A 2017-es World Economic Forum felmérésében a világ számos országából összesen mintegy 31 ezer, 18-35 év közötti fiatalt kérdeztek meg arról...  Tovább »

Egy amerikai kutatócég felmérése szerint elég borúsan látják a fiatalok jövőjét a magyarok.  Tovább »

Egy OECD-kutatás szerint a magyar fiatalok boldogabbak hazájuk idősebb állampolgárainál, de a fejlett országok között még így is boldogtalannak...  Tovább »

Egy brit kutatás megcáfolta, amit eddig az Y generációról gondoltak.  Tovább »

A magyar egyetemisták és főiskolások körében végzett felmérés szerint az IT szektor, az autógyártás és a bankszektor kínálja a legjobb munkahelyeket.  Tovább »

Számos ponton megengedőek a magyar fiatalok a munkáltatókkal szemben.  Tovább »

A legjobb 10-be csak két olyan híresség került be, akik nem a YouTube-on lettek népszerűek.  Tovább »

A munkakeresésnél jelezheted azt is, ha téged vesznek fel, akár az egész fizetésedet átvállalhatja az állam.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X