Milyen hibákat érdemes elkerülni a ZH- és a vizsgaidőszakban? Ma egy hasznos tanulási tippeket tartalmazó könyvből hoztunk nektek tanácsokat.  Tovább »

A diplomás gyed jogosultsági idejének meghosszabbításáról is döntött kedden az Országgyűlés.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A Forbes utánajárt, hogy hol szerzett diplomát a világ 400 leggazdagabb embere.  Tovább »

Van pár olyan kérdés, ami a legtöbb egyetemista fejében megfordul, amikor közel a diplomához vagy a diploma után belekezd a felnőtt életbe.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Instant bolognai, tantárgyfelvétel, a könyvtár a vizsgaidőszak kellős közepén - ezekről alighanem minden egyetemistának és főiskolásnak ugyanaz jut...  Tovább »

Budapesten tanuló egyetemistákat és főiskolásokat kérdeztünk arról, miért szeretnek a fővárosban tanulni - várjuk a kommenteket, kíváncsiak vagyunk...  Tovább »

Nem minden elsőéves kap kollégiumi helyet, a túljelentkezés ugyanis jelentős.  Tovább »

Magyar egyetemisták találmánya vakoknak adja vissza az olvasás élményét azzal, hogy egy okoskesztyűvel önállóan is tudnak olvasni - mondták el a...  Tovább »

Egy helyett két évig kapnak majd "diplomás gyedet" azok az anyák, akik egyetemi-főiskolai tanulmányaik idején vagy a hallgatói jogviszonyuk...  Tovább »

Az egyetem alatt az ember kísérletezőkedvében nagyon sok megválaszolatlan kérdésre keresi a választ, természetesen saját tapasztalatok által.  Tovább »

Kaphatnak-e családi pótlékot az egyetemisták és főiskolások szülei? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Alig pár hét telt el a szorgalmi időszakból, de a nagyi/szomszéd/nagybácsi már most a vizsgaidőszakkal riogat?  Tovább »

A BBC számolt be a dél-afrikai egyetemista, Noxolo Ntusi történetéről.  Tovább »

Akik csak most kezdték az egyetemet el sem tudják képzelni, milyen lesz az utolsó félévre, azonban akik már lediplomáztak, biztosan állítják, hogy...  Tovább »

A felnőtté válás azt jelenti, hogy aolyan dolgokat hiányolsz az életedből, amiket korábban ki nem állhattál.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X