Már elérhető a Bursa Hungarica pályázati anyaga az önkormányzatok honlapján. Hol lehet pályázni és kik pályázhatnak? Itt a válasz.  Tovább »

Egy hónap múlva ilyenkor már vészesen közel lesz a Bursa Hungarica ösztöndíj leadásának határideje. Hol lehet pályázni és kik pályázhatnak?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egy napra öt-hat előadás? Reggeli nyolcórás kezdés?  Tovább »

Win-win szituáció - így nevezte az Eduline-nak több hallgató a diákmunkát, azzal ugyanis mind a pénzhiánnyal küzdő egyetemisták, mind a cégek jól...  Tovább »

hirdetés

Miután kiderült, kik kerültek be kollégiumba és kik nem, elindult a második roham az albérletekért.  Tovább »

Ha ti is szeptemberben kezditek az egyetemet, akkor ezekkel a kiadásokkal mindenképpen számolnotok kell majd. De mivel is? Most összefoglaltuk őket.  Tovább »

Mielőtt elkezditek az egyetemet vagy főiskolát, ezeket a fogalmakat ismernetek kell. Magyar-magyar szótár, második rész.  Tovább »

Nagyot lépett a Tinder, amikor nyilvánosságra hozta legújabb fejlesztését: a kifejezetten egyetemisták számára készült partner-, tanulótárs- vagy...  Tovább »

Ha most kezditek az egyetemet, akkor ezeket a fogalmakat mindenképpen ismernetek kell, hiszen az elkövetkezendő éveitek szerves részei lesznek.  Tovább »

Néhány apró szabály betartásával és pár rendszer bevezetésével könnyedén lehet a következő, az eddigi legjobb szemeszteretek az egyetemen.  Tovább »

Hamarosan itt a gólyatábor-szezon, elsőévesként pedig egy csomó olyan új szó kerül be a mindennapjaitokba.  Tovább »

Alaposan megünnepeltétek a sikeres egyetemi-főiskolai felvételit? Akkor itt az idő, hogy felkészüljetek az első félév első teendőire.  Tovább »

Hamarosan indulnak az elsőévesek az első igazi (ráadásul napokig tartó) egyetemi-főiskolai buliba.  Tovább »

Bekerültetek valamelyik egyetemre vagy főiskolára? Ezeket a mémeket érdemes megnézni.  Tovább »

Kaphatnak-e tanulmányi ösztöndíjat az elsőéves hallgatók az őszi szemeszterben? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X