Majdnem megbukott az az amerikai diák, akinek visszadobta tanára a dolgozatát, mert szerinte Ausztrália nem egy ország, hanem egy kontinens.  Tovább »

Majdnem négyezren buktak meg a 2017-es tavaszi érettségin, így ők nem kaptak érettségi bizonyítványt.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mikor kell új tételt húznotok a szóbeli érettségin? Hány pontot szerezhettek, ha csak a második tételből tudtok felelni?  Tovább »

hirdetés

Sajnos megtörténhet az, hogy nem tudsz felkészülni az érettségi vizsgára (esetleg felkészültél, de a feladatsor előtt mégis leblokkolsz).  Tovább »

Daniel Radcliffe, Marlon Brando, Robert Downey Jr. Mi a közös bennük? Egyikük sem szerezte meg az érettségit.  Tovább »

A Facebook Messenger újítást kap.  Tovább »

Nem véletlenül, meg akarta kenni két hallgató.  Tovább »

Több mint 42 ezer diák morzsolódott le, esett ki a közoktatásból a tankötelezettség felső korhatárának csökkentése miatt - tudta meg a 168 Óra.  Tovább »

Megemelték a kötelezően teljesítendő kreditek számát a felsőoktatásban, aki nem figyel, az fizethet.  Tovább »

Mind a 12 miniszter megbukott, a szöveges értékelést sem teszik ki az ablakba.  Tovább »

A nők aránya fokozatosan növekszik a felsőoktatásban, Angliában sokan úgy vélik, hogy ezt erősiti az is, hogy a férfiak sokat játszanak a...  Tovább »

Tavaly több mint 60 ezer diák bukott meg a magyar közoktatásban és kényszerült pótvizsgára.  Tovább »

Mikor mehettek javító vizsgát tenni, ha a mostani, tavaszi érettségi időszakban megbuktok egy tárgyból? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hány százalékos eredménnyel mehettek szóbelizni? Megvan-e a kettes, ha 12 százalékot szereztetek az írásbelin?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X