Bíróság elé kellett állnia a korábban középiskolai tanárként dolgozó 26 éves nőnek, mert lefeküdt az egyik 16 éves diákjával.  Tovább »

Hosszú évekre börtönbe kerülhetnek azok, akik egy debreceni gimnáziumban és az egyetemen is marihuánát árultak. Amelyet kémiakönyvnek hívtak.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Két évig tartó börtönbüntetésre ítéltek Nagy-Britanniában egy 43 éves tanárt, aki többször is lefeküdt egyik 16 éves diákjával, és megpróbálta...  Tovább »

A Komlói Járásbíróság emellett végleg eltiltotta a pedagógusi foglalkozástól a férfit. Maga szervezte a táborokat, ahol a lányokat fogdosta.  Tovább »

hirdetés

Sírva kért bocsánatot a bűnössége miatt a Pesti Központi Kerületi Bíróságon az a budapesti általános iskolai tanár, aki szexuális tartalmú...  Tovább »

Egy hónapnyi börtönnel néz szembe a 17 éves amerikai diák egy ártalmatlannak indult csíny miatt.  Tovább »

Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányzat egykori elnöke börtönben lehetett, mikor befejezte a nyolcadik osztályt.  Tovább »

Egy-egy év börtönbüntetést kaphat két spanyol diák, mert csaltak a szakvizsgán.  Tovább »

Huszonnégy tanárt mondott ki bűnösnek a Gyulai Törvényszék csütörtökön.  Tovább »

Kiskorúak veszélyeztetésnek bűntette miatt nem jogerősen egy év, végrehajtásában 3 évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt pénteken a...  Tovább »

Első fokon két év három hónap börtönbüntetéssel sújtotta a Pécsi Járásbíróság a tanítványaival erőszakoskodó mohácsi...  Tovább »

Azonnali hatállyal elbocsátották azt a szingapúri gimnáziumi tanárt, aki kamerákat rejtett el az iskola női...  Tovább »

Nyolcmillió ember bankkártyájáról lopott adatokat, így 800 ezer fontot, vagyis több mint 250 millió forintot...  Tovább »

Egy brit diákot nyolc hónapi börtönbüntetésre ítéltek pénteken, mert kényes információkat lopott el a Facebook...  Tovább »

Tizenöt hónappal korábban szabadult a börtönből, így időben beiratkozhatott az egyetemre az a brit lány, akinél 800 font, vagyis mintegy 250 ezer...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X