szerző:
Eduline

Két évig tartó börtönbüntetésre ítéltek Nagy-Britanniában egy 43 éves tanárt, aki többször is lefeküdt egyik 16 éves diákjával, és megpróbálta szexelésre rávenni egy másik 16 éves tanulóját.

©

A beszámolók szerint a számítógépes ismereteket oktató tanár kifejezetten magánéleti problémákkal küzdő lányokat választott ki célpontnak, és igyekezett őket rávenni, hogy feküdjenek le vele. Egyikük ennek ellenállt, de a másikat sikerült elcsábítania - írja a 24.hu.

A lányt akkor nézte ki magának, amikor sírva találta az osztályteremben. Ekkor elhivata magával italozni, majd megcsókolta, és találkozgatni kezdett vele az iskolán kívül is. Üzeneteket küldött neki, leírva, milyen szexuális dolgokat akar vele csinálni, és végül elvitte egy motelbe, ahol lefeküdtek egymással. Később többször is szeretkeztek, vagy egy hotelben, vagy pedig a férfi lakókocsijában.

Bár mindkét lány 16 éves volt, a tanár ellen végül eljárást indítottak, mert tanárként bizalmi pozícióját használta ki a lányok elcsábítására. Letartóztatásakor tagadott, de tárgyalása kezdetén végül bünösnek vallotta magát az ellene felhozott vádakban.

Pénteken két évig terjedő szabadságvesztésre ítélték, valamint kötelezték, hogy tíz évig szerepeljen a neve a szexuális bűnözők listáján.

Újabb áldozatot követelt az iskolai zaklatás: kilencéves kisfiú lett öngyilkos

Csupán annyi volt a baj, hogy elmondta az osztálytársainak, hogy meleg. Jamel Myles a nyáron mondta meg az édesanyjának, hogy meleg - írja a hvg.hu a BBC cikke alapján. A kisfiú nemrég kezdte meg a negyedik osztályt a denveri Joe Shoemaker általános iskolában.