szerző:
Eduline

A Komlói Járásbíróság emellett végleg eltiltotta a pedagógusi foglalkozástól a férfit. Maga szervezte a táborokat, ahol a lányokat fogdosta.

©

A férfi több éven keresztül szervezett művészeti táborokat Baranya és Tolna megyében 7 és 14 év közötti gyermekek számára. A 2014-ben, majd a 2015-ben rendezett táborokban ismerkedett meg a későbbi sértettekkel, egy 11, illetve egy 12 éves kislánnyal, rájuk különös figyelmet fordított, a többi táborozótól eltérően velük rendszeresen többet foglalkozott - írja a hvg.hu.

A vádlott rendszeresen aludt egy sátorban a kiskorú táborozókkal. Amikor a többiek elaludtak, a férfi a kiválasztott lányok mellé feküdt, simogatta őket, majd a sértettek ruházata alá benyúlva a kislányok hasát, melleit simogatta. Több esetben előfordult, hogy szájon csókolta őket.

A Komlói Járásbíróság a vádlottat folytatólagosan, felügyelete alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális visszaélés és kiskorú veszélyeztetése miatt ítélte hat év börtönre, valamint eltiltotta véglegesen a pedagógusi foglalkozástól.

Szexuális üzenetekkel bombázta 13 éves diákját a történelemtanár, két év börtönt kapott

Sírva kért bocsánatot a bűnössége miatt a Pesti Központi Kerületi Bíróságon az a budapesti általános iskolai tanár, aki szexuális tartalmú üzenetekkel bombázta tanítványait. A bíróság bűnösnek találta, de enyhítő körülményként értékelte, hogy két kiskorú gyermeke van: a pedagógus két év börtönt kapott, öt évre felfüggesztve - írja a 24.hu.