Kétezerrel nőtt idén a felsőoktatásba jelentkezők száma - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere csütörtökön Budapesten.  Tovább »

Reagált az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Közép-európai Egyetem akkreditációjának hírére, közleményben azt írták, "nem az amerikai diplomát...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A felsőoktatás minőségbiztosítása az egykor független Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság feladata, de a terület egyszemélyi felelőse mára...  Tovább »

Hiányolja a bölcsészet- és társadalomtudományi területet érintő terveket az új felsőoktatási koncepcióból a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs...  Tovább »

hirdetés

A Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság (MAB) megfontolt, a minőséget garantáló felsőoktatási törvény elfogadását szorgalmazza, a minősítő...  Tovább »

Elveszíti ENQA-tagságát a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság (MAB), ha a kormány nem biztosítja a testület...  Tovább »

A Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság (MAB) továbbra is az ENQA (European Association for Quality Assurance in Higher Education) teljes...  Tovább »

A Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság (MAB) bízik benne, hogy a szükséges jogszabályi módosítások megtörténnek, s a MAB európai...  Tovább »

Nem újította meg a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság (MAB) állandó tagságát az európai felsőoktatási...  Tovább »

A Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság (MAB) azt javasolja, hogy a jövőben a főiskolákat főigazgatók...  Tovább »

„Sohasem volt a MAB feladata az egyedi hallgatói ügyekben való döntéshozatal.  Tovább »

Megtartotta alakuló ülését az új Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság (MAB) csütörtökön a fővárosban.  Tovább »

Márciusban tartja a tervek szerint alakuló ülését az új Magyar Felsőoktatási és Akkreditációs Bizottság (MAB), és...  Tovább »

A Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság (MAB) 59 agrárképzésnek öt évre, 12-nek pedig két évre szóló...  Tovább »

Kevesebb lehet a külföldi hallgató a magyar orvosi egyetemeken, ha megszüntetik a Magyar felsőoktatási Akkreditációs...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X