Közoktatás MTI

Itt a lista: ezek a települések beintettek a kormánynak

Elolvasom

Hat önkormányzat nem írta alá a tankerületi központokkal közösen készített megállapodásokat az iskolák átvételéről, ezért Tiszaeszláron, Csömörön, Gödöllőn, Dunaújvárosban, Eleken és Szegeden határozattal döntöttek erről - közölte a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik).

Közoktatás MTI

Brutális összegből államosítják totálisan az iskolákat

Elolvasom

Egy-egy tankerületi egység költségvetése 3 és 18 milliárd forint között lesz az új intézményfenntartó rendszerben, az iskolák működtetésének állami átvételére pedig 55 milliárd forintot tettek félre - közölte a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) általános elnökhelyettese a Magyar Időkkel.

Közoktatás MTI

Ilyen volt 2016? Balog Zoltán nagyon elégedett

Elolvasom

Az idei a béremelések éve volt az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) által felügyelt ágazatokban - így értékelte 2016-ot Balog Zoltán miniszter éves meghallgatásán az Országgyűlés Kulturális bizottságának csütörtöki ülésén.

Közoktatás Eduline

A kormány a kínaiaknak hízelegve dobta ki a sérült gyerekeket iskolájukból

Elolvasom

A kínaiakkal kötött együttműködés érdekében 2015 áprilisában elvették a sajátos nevelési igényű gyerekek iskoláját, a Neptun Iskolát. A helyén terjeszkedő kínai iskola hivatalos átadása csütörtökön már meg is valósult. A alapvető jogok biztosának jelentése szerint a magyar hatóságok, főleg a Klik nem volt tekintettel az iskolába járok jogaira.

1 2 3 4 5 6 7
18