Az országban idén valamivel több mint 700 ezer diák fog érettségizni - ezért lekapcsolják az internetet.  Tovább »

Ismert könyv, amit senki sem olvasott, mi az? Ti mire szavaznátok?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Újabb kreatív játékra hívta Facebook-követőit Garaczi László.  Tovább »

Minél több időt töltenek az elektronikus eszközök monitorai előtt, annál boldogtalanabbak az amerikai tizenévesek egy új tanulmány szerint.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Perre megy az a makói középiskola, ahol az Egyenlő Bánásmód Hatóság szerint jogsértés történt: az egyik tanári állásra jelentkező pedagógust...  Tovább »

Vári Anikót azért nem vették fel a makói szakgimnáziumba tanárnak, mert egy Facebook-posztban nem értett egyet Lázár Jánosnak azzal a...  Tovább »

Eljárás indult a Debreceni Egyetem ellen, mert letiltott a Facebookon egy hallgatót, akinek nem tetszett Putyin díszpolgári címe - írja a 444.hu.  Tovább »

Az utóbbi időben is több kutatás foglalkozott azzal, hogy milyen hatással van a fiatalokra, ha túl sokat használják a Facebookot vagy az...  Tovább »

Vári Anikó 2016 decemberében jelentkezett egy pedagógusi állására, és ugyanazon a napon közzétett egy posztot az egyik közösségi oldalon, a hír...  Tovább »

Májusban bukkant fel ez a rejtvény a Facebookon, és azóta is komoly vitákat szít a közösségi oldalon.  Tovább »

Lemondott a professor emeritus címéről Vajda Mihály filozófus, Facebook-oldalán azt közölte, semmilyen kapcsolatot nem szeretne fenntartani egy...  Tovább »

Hiába törlik a felhasználói kommenteket a Debreceni Egyetem hivatalos Facebook-oldalának szerkesztői, a Vlagyimir Putyin díszpolgári címe ellen...  Tovább »

A Vlagyimir Putyint díszpolgárnak kinevező Debreceni Egyetem törli a kritikus kommenteket a Facebook-oldaláról - írja az Index.  Tovább »

Újabb lépésre szánták el magukat az egyetem Facebook-oldalának szerkesztői, és kikapcsolták a hivatalos értékelést az oldalon - írja a hvg.hu.  Tovább »

Hétvége óta záporoznak az 1 csillagos értékelések a Debreceni Egyetemi Facebook-oldalára, miután kiderült, hogy az intézmény szenátusa díszpolgári...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X