Lehülyézte és bénának nevezte diákjait egy nyíregyházi tanár, ha a gyerekek nem úsztak elég jól - hangzott el a TV2 Tények című műsorában.  Tovább »

Végre itt a nyár, ideje kimozdulni - ma négy szabadstrandot mutatunk nektek, ahol belépő nélkül fürdőzhettek.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A vallássemleges iskolai integráció fontosabb, mint a muzulmán szülők vallási érzékenysége az Emberi Jogok Európai Bírósága szerint.  Tovább »

Bírósági döntés született arról, hogy részt kell venniük az úszásórákon.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A szokásoknak megfelelően válogatottak sora, köztük olimpiai érmesek, így Cseh László és Kapás Boglárka is indult az egyetemisták és főiskolások...  Tovább »

Így egy kicsit jobban meg lehet érteni Kenderesi Tamás vágyakozását a sajtburesz iránt.  Tovább »

A hétvégén Cseh László harmadmagával lett második a riói olimpián 100 méteres pillangóúszásban, századmásodpercre pontos azonos eredmény született.  Tovább »

Azt gondolnátok, hogy ez csak az időt veszi el vagy lefáraszt titeket, de a testmozgás bizonyítottan jó hatással van a tanulásra.  Tovább »

A Siófoki Szakképzési Centrum 3000 Balaton-parti diákkal készített felmérést arról, tudnak-e úszni. Az eredmény egészen megdöbbentő.  Tovább »

Újabb ezer testnevelőtanár vesz részt a központi költségvetés által finanszírozott továbbképzésen, és újabb iskolák...  Tovább »

Kormányzati döntés alapján mintegy harminc tankerületben épül a jövőben új uszoda - közölte az Emberi Erőforrások...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X