szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Kézhez kaptátok a nyelvvizsga-bizonyítványotokat, de hibás adatot találtatok benne? Hol kérhetitek a dokumentum javítását? Itt a válasz.

Az hibás adatokat tartalmazó nyelvvizsga-bizonyítványról az Oktatási Hivatal tud nektek hatósági igazolást kiállítani. Fontos azonban, hogy erre valóban csak indokolt esetben van lehetőség, tehát például a házassági névváltozás miatt a hivatal nem fog nektek új igazolást adni.

A nyak.hu-n arra is felhívják a figyelmet, hogy az eljárás során új, keményfedeles nyelvvizsga-bizonyítványt nem kaptok, csak igazolás kerül kiállításra.

Az ügyintézésre postai úton, személyesen, valamint e-mailben is van lehetőség, erről részletsebben itt olvashattok. Az eljáráshoz szükséges dokumentumokat is erről az oldalról tudjátok letölteni.

Vajon fel kell tölteni a felvételi rendszerbe a nyelvvizsga másolatát, vagy elég, ha megvan a vizsga? Erről itt írtunk korábban. Ha pedig még hátra van számotokra ez a megmérettetés és kíváncsiak vagytok, hogy milyen vizsgatípusok és vizsgaközpontok közül válogathattok, arról itt tudtok tájékozódni.

Hogyan igényelhetitek vissza a sikeres nyelvvizsgátok árát?

Mikor kaphatjátok vissza a sikeres komplex nyelvvizsga árát? Milyen dokumentumokat kell csatolnotok az igénybejelentéskor? És mekkora összegű támogatásról van szó? Most minden fontos kérdést és választ összegyűjtöttünk a nyelvvizsgadíj visszaigényléssel kapcsolatban.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.