Érettségi-felvételi Eduline

Itt van a kémiaérettségi megoldása - 1. rész

Elolvasom

Reggel nyolckor több ezren kezdték el a középszintű kémiaérettségit - már meg is nézhetitek, hány pontot szereztetek a vizsgán, itt találjátok a nem hivatalos megoldásokat. A kémia érettségi nap támogatását és a feladatok megoldását köszönjük a Pécsi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karának.

Érettségi-felvételi Eduline

Kémiaérettségi: feladatsorok és megoldások elsőként itt!

Elolvasom

Péntek reggel a közép- és emelt szintű kémiaérettségivel folytatódik az idei érettségi szezon - nálunk ma is mindent megtaláltok, beszámolunk a feladatokról, tanárokat és diákokat kérdezünk a vizsgáról, és persze jövünk a nem hivatalos megoldásokkal! A kémia érettségi nap támogatását köszönjük a Pécsi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karának.

Érettségi-felvételi Eduline

Tudsz annyit, mint egy 18 éves középiskolás? Kémia zárthelyi

Elolvasom

Délelőtt 10 órakor ért véget az idei középszintű kémiaérettségi, idén több mint 3100-an vizsgáztak középszinten, az emelt szintű írásbelit 1667-en választották. A diákok évről évre ebből a tantárgyból érik el a legjobb eredményeket - igaz, ez alighanem annak köszönhető, hogy csak kevesen mernek kémiából vizsgázni. Mire emlékeztek a tananyagból? Beugrik valami az ammóniáról vagy a metanolról? A biológia és kémia érettségi feladatsor megoldásának szakmai támogatója a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara.

Érettségi-felvételi Eduline

Kémiaérettségi 2012: milyen lesz az idei feladatsor?

Elolvasom

A tejsav és a politejsav tulajdonságai, a vörösiszap és az alumíniumgyártás, az oxovegyületek, a nátrium, valamint a szén-dioxid és a kén-dioxid összehasonlítása – ezek voltak a fő témakörök a 2011-es májusi kémiaérettségin. Idén több mint 3100-an vizsgáznak középszinten, az emelt szintű írásbelit 1667-en választották.

Érettségi-felvételi Eduline

Itt van a középszintű kémiaérettségi feladatsora

Elolvasom

A tejsav és a politejsav tulajdonságai, a vörösiszap és az alumíniumgyártás, az oxovegyületek, a nátrium, valamint a szén-dioxid és a kén-dioxid összehasonlítása is szerepel az idei középszintű kémiaérettségi feladatsorában. Itt nézhetitek meg a feladatlapot, a megoldásokat holnap reggel 8 órától ellenőrizhetitek. A szintén ma zajló földrajzérettségi feladatsorát este 7-kor rakhatjuk ki.

1 2 3