Felsőoktatás Eduline

Hat dolog, ami szigorúan tilos a gólyatáborban

Elolvasom

Elstartolt a gólyatáborszezon, több tízezren indultak el a napokban a Balatonhoz, a Tiszához vagy más városokba, hogy megismerkedjenek leendő évfolyamtársaikkal. Milyen szabályokat érdemes - a saját érdeketekben - betartani, és mit nem szabad kihagyni a gólyatáborban?

Felsőoktatás Eduline

Már most gólyatáborlázban égnek az egyetemek

Elolvasom

Habár még a ponthatárokat sem tudjuk, néhány egyetem már most közzétette a gólyatábora helyszínét és időpontját. Amint megtudjátok, hogy hova vettek fel titeket, máris elindulhat a tervezgetés a gólyatábor kapcsán. Addig is összeszedtük őket:

Felsőoktatás Eduline

Az élet hallgatóként az igazi, néhány éved van a kiteljesedésre

Elolvasom

Minden felsőoktatási intézménybe felvett fiatal számára a hallgatói évek bizonyulnak életének legintenzívebb időszakának. Nem csak az állandó szórakozási lehetőségek miatt, hanem a közösségi lét, a szakmai és személyes fejlődés is igazán maradandó lesz mindenki számára ezekben az években. Megnéztük, hogy mi segíti leginkább a hallgatókat a kiteljesedsében.

Felsőoktatás Eduline

Kár lenne rettegni a gólyatábortól

Elolvasom

Az ELTE 2014-es botrányai óta nagyobb figyelem helyeződik a gólyatáborokra. Sőt, egyes újonnan felvételizők rettegésig eljuthattak, ha a saját közelgő táborukra gondoltak, esetleg emiatt távol is maradtak tőle. Kár lenne, mert az elküldött tapasztalataitok szerencsére idén sem a botrányokról szólnak.

1 2 3 4 5 6