Felsőoktatás Eduline

Drága a mozijegy? Tippek egyetemistáknak

Elolvasom

Alig jöttök ki a zsebpénzből vagy a diákmelós fizetésből? Mozira vagy színházra már csak néhány száz forintot tudtok félretenni, ennyiért pedig nem lehet jegyet venni? Jó hírünk van: a leginkább művészfilmeket vetítő kisebb mozikba 700-900 forintért is beülhettek.

Felsőoktatás Szabó Fruzsina

A 200 forintos ebéd titka

Elolvasom

Vészesen fogy az e heti zsebpénz? Túl keveset fizet a diákmunka? Új cikksorozatunkban azokról a helyekről olvashattok, ahol elfogadható áron ebédelhettek. Negyedik rész: a 200 forintos pizza lelőhelyei.

Felsőoktatás Eduline

Így spórolhattok tízezreket a tankönyveken

Elolvasom

Végeláthatatlan olvasmánylistát kaptatok az egyetemen, főiskolán? A legfontosabb jegyzeteket már szeptemberben kikölcsönözték a könyvtárból? Ma két olyan oldalt mutatunk nektek, amelyeken - kis szerencsével - megtalálhatjátok a szükséges könyveket, és még fizetnetek sem kell érte.

Felsőoktatás Eduline

Így mehettek múzeumba teljesen ingyen

Elolvasom

Hétvégi programot szerveznétek, de a fénymásolás/péntek esti buli/albérleti díj elvitte az összes pénzeteket? Összegyűjtöttük azokat a budapesti múzeumokat, ahova a hónap bizonyos napjain ingyen mehettek be, ha 26 évnél fiatalabbak vagytok. Fontos: a kedvezmény csak az állandó kiállításokra vonatkozik.

1
55 56 57 58 59 60 61