Felsőoktatás Eduline

A 300 forintos pizza titka

Elolvasom

Vészesen fogy az e heti zsebpénz? Túl keveset fizet a diákmunka? Új cikksorozatunkban azokról a helyekről olvashattok, ahol elfogadható áron ebédelhettek. Több tucat helyen kínálnak 200 forintért pizzaszeletet, de ha hajlandóak vagytok valamivel többet költeni az ebédre, a következő helyekre érdemes betérnetek.

Érettségi-felvételi Eduline

Így biztosan le fogjátok késni az írásbeli érettségit

Elolvasom

Nem érdemes hétfőig vagy keddig várni a májusi bérlet megvásárlásával, mert hatalmas sorok fognak kígyózni a pénztárak előtt - figyelmeztet a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). A magyar- és a matekérettségi reggelén pláne nem érdemes tíz-húsz percet várni - a vizsga ugyanis pontban nyolc órakor kezdődik.

Felsőoktatás Eduline

Az öt legjobb ingyenes alkalmazás egyetemistáknak

Elolvasom

A tanuláson kívül semmi másra nem jut időtök? Szerencsére számos olyan ingyenes alkalmazást lehet találni, amely nemcsak a havi zsebpénz beosztásában segít, hanem hasznos tippeket ad a mindennapokhoz: mit főzzetek, hogyan készítsetek emlékeztetőket a beadandók határidejéről? Az öt legjobb app.

Felsőoktatás MTI

Eltűnik a Zöld Pardon, valami új lesz a helyén

Elolvasom

Új néven, új koncepcióval kezdi a 2014-es szabadtéri szezont a Rákóczi híd budai hídfőjénél az elmúlt két évben Zöld Pardon néven működött szabadtéri koncerthelyszín. A Barba Negra Track az újbudai Barba Negra Music Club szabadtéri kiadása.

Felsőoktatás Eduline

A 400 forintos ebéd titka

Elolvasom

Vészesen fogy az e heti zsebpénz? Túl keveset fizet a diákmunka? Új cikksorozatunkban azokról a helyekről olvashattok, ahol elfogadható áron ebédelhettek. Negyedik rész: Budapest legjobb levesezős helyei, ahol három-négyszáz forintért beszerezhetitek az ebédnek valót.

1
57 58 59 60 61 62 63