Közoktatás Eduline

Hiller István lenne a szocialisták oktatási minisztere?

Elolvasom

Bár sokan úgy értelmezték Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltjének keddi kijelentését, hogy megnevezte minisztereként Hiller Istvánt, a Népszava szerint a volt tárcavezető egyelőre csak az MSZP szakpolitikai programjának kidolgozására kapott megbízást a kormányfő-jelölttől.

Felsőoktatás Eduline

Ezt az ösztöndíjpályázatot tilos kihagyni: ingyen tanulhatsz a Werk legújabb képzésén

Elolvasom

Nem jött össze a felvételi, vagy nem egészen azt kaptad az egyetemi marketingképzéstől, mint amire számítottál? Esetleg pályamódosítást fontolgatsz, és érdekel az online marketing és az online média működése? Ezt az ösztöndíj-lehetőséget érdemes kihasználni: a Werk Akadémia és az Eduline közös pályázatot indít, a nyertes fél évig tandíjmentesen tanulhat a Werk új képzésén!

Közoktatás MTI

Balog Zoltán szerint Magyarországon költik a legtöbb pénzt az oktatásra

Elolvasom

Magyarország költi a legtöbb pénzt oktatásra Közép-európában - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere. A miniszter az iskolafejlesztési programmal kapcsolatban mondta el, hogy a GDP 5,2 százalékát költi a magyar kormány oktatásra, ami azt jelenti, hogy Lengyelországgal együtt Magyarország költi a legtöbbet erre a célra.

Felsőoktatás Eduline

Mi vár az egyetemistákra a 2017/2018-as tanévben? Soroljuk a változásokat

Elolvasom

Újra nevet váltott az egykori Kecskeméti Főiskola, a Semmelweis Egyetem karaként működik tovább a Pető András Főiskola, még egy utolsó lehetőséget kapnak azok, akik 2005 előtt kezdték el az egyetemet, főiskolát, de még mindig nem záróvizsgáztak. Milyen változások várnak az egyetemistákra és főiskolásokra a 2017/2018-as tanévben?

1
393 394 395 396 397
502