Érettségi-felvételi Eduline

Több mint 84 ezer érettségiző, és közel 58 ezer felvételiző

Elolvasom

Hányan jelentkeztek a 2020-as tavaszi érettségire, és mennyien léptek vissza a koronavírus miatt? Mennyien vizsgáznak jövő héttől a különböző tantárgyakból? Mik voltak a legnépszerűbb alap- és mesterszakok a felvételin? Most összegyűjtöttük nektek az idei érettségivel és felsőoktatási felvételivel kapcsolatos legfontosabb számokat.

Érettségi-felvételi Csik Veronika

Egy héttel a vizsga előtt - így gyakorolhattok az angolérettségire az utolsó napokban

Elolvasom

Alig egy hét múlva eljön a nagy nap és az angolérettségi is elkezdődik. Most az utolsó napokra gyűjtöttünk össze tippeket és tanácsokat, hogy a vizsgán már ne kelljen izgulni. Ebben ismét Mongyi Norbert a budapesti Eötvös József Gimnázium angol és francia szakos tanára, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Vitéz János Tanárképző Központjának oktatója, az Eszterházy Károly Egyetem Neveléstudományi Doktori Iskolájának hallgatója ad nektek tippeket.

Érettségi-felvételi Eduline

Milyen szabályok vonatkoznak azokra, akik külföldről érkeznek az érettségikre?

Elolvasom

Jövő héten kezdődik a 2020-as tavaszi érettségi időszak, ami a koronavírus miatt idén a megszokottól eltérően, szigorú egészségügyi szabályok mellett fog zajlani. Mi vár azokra a diákokra, akik külföldről érkeznek majd megírni a vizsgákat? Milyen dokumentumok bemutatásával léphetik át az államhatárt? Itt megnézhetitek.

Érettségi-felvételi Eduline

Így írhattok maxpontos levelet az angolérettségin: ezekre kell figyelni a vizsgán

Elolvasom

Milyen egy maxpontos levél az angolérettségin? Cikksorozatunk harmadik részében abban segítünk, hogyan érdemes a nyelvi érettségi utolsó feladatrészére készülni, gyakorolni és mire kell a megoldás során figyelni. Ehhez ismét Mongyi Norbert a budapesti Eötvös József Gimnázium angol és francia szakos tanára, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Vitéz János Tanárképző Központjának oktatója, az Eszterházy Károly Egyetem Neveléstudományi Doktori Iskolájának hallgatója ad nektek tippeket.

1
5 6 7 8 9
55