Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Átmennétek az Euroexam nyelvvizsgán? Próbáljátok ki!

Nyelvvizsgára készültök, de nem tudjátok, melyik nyelvvizsgaközpontot válasszátok? Cikksorozatunkban megmutatjuk, milyen feladatokat kell megoldanotok a nagyobb nyelvvizsgaközpontok írásbelijén. 3. rész: Euroexam.

Forrás: Túry Gergely

Az Euroexam oldalán angolból és németből is találtok letölthető mintafeladatokat - alap-, közép- és felsőfokút, angolból pedig üzleti szaknyelvi tesztet is.

hirdetés
hirdetés

A feladatsorok - amelyeket innen tölthettek le - mellett részletes ismertetőket is olvashattok a vizsga menetéről, és persze a hallott szöveg értése feladatsorhoz tartozó hanganyagot is letölthetitek.

A feladatsorok letöltéséhez regisztrálni kell, viszont így részt vehettek az ingyenes online felkészítő kurzuson, és heti gyakorlófeladatokat is letölthettek, észrevételeket, véleményeket írhattok meg a feladatokról, amelyekre az Euroexam vizsgáztatói és feladatírói válaszolnak.

Nyelvvizsga: így válaszd ki, melyik a neked való

 

hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásFelsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X