Mit tehetnek azok a nyelvtanulók, akik eddig a TELC feladataira készültek, de a TIT-TELC vizsgarendszer megszűnése miatt most kénytelenek másik...  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, de szükségetek lenne még egy kis plusz gyakorlásra?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nyelvvizsgára készültök, de úgy érzitek, hogy szükségetek lenne plusz felkészülési lehetőségre? Csak fejlesztenétek a nyelvtudásotokat?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nyelvvizsgára készültök, de úgy érzitek, hogy szükségetek lenne plusz felkészülési lehetőségre?  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, de szükségetek lenne még egy kis plusz gyakorlásra?  Tovább »

Legalább egy-másfél éves felkészüléssel számolhatsz, ha valamelyik brit egyetemen szeretnéd megkezdeni tanulmányaidat.  Tovább »

Te mit válaszolnál, ha megkérdeznék, hogy mi a legfontosabb a vizsgára készülésben? Sok vizsgafeladat, minél több teljes vizsgafeladatsor megoldása?  Tovább »

Ha nyelvvizsgázni szeretnétek, de még nem választottátok ki a nyelvvizsgaközpontot, akkor mielőtt döntötök, érdemes megnézni az adott nyelvvizsga...  Tovább »

Olvasott szöveg értése, hallás utáni szövegértés, írásbeli szövegalkotás, beszédkészség, nyelvhelyesség – sokáig e képességek ellenőrzéséből állt...  Tovább »

Nem kell tovább halogatni nyelvvizsgát, a tavaszi vizsgaidőszakban már próbálkozhatsz is. Ha sikerül, az állam visszatéríti a vizsgadíjat.  Tovább »

A sikeres nyelvvizsga árát 2018. január 1-től visszatéríti az állam.  Tovább »

Az Educatio kiállítás olyan a felsőoktatásba készülők számára, mint egy celeb.  Tovább »

Most már mindent tudunk a sikeres nyelvvizsga díjának visszaigényléséről!  Tovább »

Brit tudósok bebizonyították, hogy a szóbeli több stresszt okoz, mint az írásbeli.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X