Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Csak kommunikációs trükk a Klik megszüntetése?

2

A kormány nem akarta megszüntetni a Kliket, de nem volt más megoldás, ugyanakkor inkább csak egy kommunikációs fogás a döntés - ezt állítják kormányzati források a VS szerint.

Mindössze kommunikációs fogás lehet a Klik megszüntetése, ami utána jön, az egy még nagyobb mammut lehet – így értesült kormányzati forrásokból a vs.hu.

hirdetés
hirdetés

A lap arról ír, hogy kormányzati körökben év eleje óta nagy fejtörést okoz a tanárlázadás kezelése. Eleinte nem akarták beáldozni a Kliket, de később rá kellett jönniük, hogy Czunyiné Bertalan Judit államtitkár leváltása és a kerekasztal nem hoz eredményt.

Kapcsolódó cikkek

Üzent a tiltakozóknak Palkovics

A vártnál több iskolánál tiltakoztak

Képes beszámoló a reggeli tiltakozásról

A portál úgy tudja, még nincs neve az új intézménynek, ami alá tudomásuk szerint az egyetemeket is besorolnák, így még az eddiginél is nagyobb szervezet jöhet létre. Ez a kancellári rendszert nem érintené, a gazdálkodásról is a kancellárok dönthetnének.

A Magyar Idők ma reggeli számában arról írt, hogy a tervek szerint az iskolaigazgatók az eddiginél jóval több jogosultságot kapnának az új rendszerben, hogy minél közelebb kerüljön a döntés a problémák forrásához.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (2)

kalkula

IGEN, röviden és velősen (minek a szót fecsérelni).

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X