Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Orbán viccnek vette Pukliék ultimátumát

3

A miniszterelnököt arról kérdezték, hogy bocsánatot fog-e kérni a tiltakozók óhaja szerint a közoktatás állapotáért.

 

Forrás: Fazekas István
hirdetés
hirdetés

Orbán Viktort a parlament folyosóján érte utol a Népszabadság munkatársa, megkérdezve, hogy mi a véleménye a Tanítanék Mozgalom Pukli István által tolmácsolt ultimátumról.

Én úgy vettem, hogy ez egy tréfa

- mondta a miniszterelnök, hozzátéve, hogy "olyan viccesen hangzott az egész".

A pedagógusok és a hozzájuk csatlakozott több mint 70 szervezet egyórás munkabeszüntetést tervez március 30-án polgári engedetlenség formájában, amennyiben nem történnek változások a közoktatásban, valamint a magyar kormány nem kér bocsánatot a közoktatás állapotáért. Orbán ezzel kapcsolatban csak annyit mondott, hogy "én jövök dolgozni".

További cikkeink a témában
Gallóné szerint Pukli bejelentése után elszabadulhat a pokol
Tegnaptól ők a tanárlázadás vezetői
Lehetetlen helyzetbe hozhatják a kormányt a tiltakozók, így biztosan lesz sztrájk
Országos sztrájkot jelentett be Pukli István a Kossuth téren
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (3)

kalkula

Jaj, hát nem érti László kedves? Pukli sem gondolta komolyan, hogy bocsánatot kérnek, annál sokkal jobban ismeri őket. Így lesz sztrájk, ezt akarta ő is.

Kaposvári László

Szerintem is vicces, hogy bocsánatot várnak a kormányzat tagjaitól. Semmi ok nincs bocsánatkérésre Orbán Viktortól, inkább Puklinak kellene bocsánatot kérnie a magyar emberektől a sok fennakadásért és zavarkeltésért. És nem a jelenlegi kormányt, hanem Puklit kellene már leváltani!

kalkula

Az ilyen kijelentéseivel O.V. csak még jobban felhergeli az embereket, maga ellen fordítja. Ez csak olaj a tűzre...

Új hozzászóláshirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X