Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Orbán viccnek vette Pukliék ultimátumát

3

A miniszterelnököt arról kérdezték, hogy bocsánatot fog-e kérni a tiltakozók óhaja szerint a közoktatás állapotáért.

 

Forrás: Fazekas István
hirdetés
hirdetés

Orbán Viktort a parlament folyosóján érte utol a Népszabadság munkatársa, megkérdezve, hogy mi a véleménye a Tanítanék Mozgalom Pukli István által tolmácsolt ultimátumról.

Én úgy vettem, hogy ez egy tréfa

- mondta a miniszterelnök, hozzátéve, hogy "olyan viccesen hangzott az egész".

A pedagógusok és a hozzájuk csatlakozott több mint 70 szervezet egyórás munkabeszüntetést tervez március 30-án polgári engedetlenség formájában, amennyiben nem történnek változások a közoktatásban, valamint a magyar kormány nem kér bocsánatot a közoktatás állapotáért. Orbán ezzel kapcsolatban csak annyit mondott, hogy "én jövök dolgozni".

További cikkeink a témában
Gallóné szerint Pukli bejelentése után elszabadulhat a pokol
Tegnaptól ők a tanárlázadás vezetői
Lehetetlen helyzetbe hozhatják a kormányt a tiltakozók, így biztosan lesz sztrájk
Országos sztrájkot jelentett be Pukli István a Kossuth téren
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (3)

kalkula

Jaj, hát nem érti László kedves? Pukli sem gondolta komolyan, hogy bocsánatot kérnek, annál sokkal jobban ismeri őket. Így lesz sztrájk, ezt akarta ő is.

Kaposvári László

Szerintem is vicces, hogy bocsánatot várnak a kormányzat tagjaitól. Semmi ok nincs bocsánatkérésre Orbán Viktortól, inkább Puklinak kellene bocsánatot kérnie a magyar emberektől a sok fennakadásért és zavarkeltésért. És nem a jelenlegi kormányt, hanem Puklit kellene már leváltani!

kalkula

Az ilyen kijelentéseivel O.V. csak még jobban felhergeli az embereket, maga ellen fordítja. Ez csak olaj a tűzre...

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X