Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Már a kerekasztal résztvevői között sincs egyetértés?

1

Nem úgy emlékeznek a résztvevők a keddi ülésre, ahogy az államtitkár.

Forrás: MTI / Mohai Balázs

Palkovics László a Közoktatási Kerekasztal legutóbbi ülése után azt mondta, megállapodtak abban, hogy szükség van az állami fenntartóra.

hirdetés
hirdetés

A résztvevők azonban a Népszabadságnak cáfolták, hogy született volna ilyen megállapodás. Se a Nagycsaládosok Országos Egyesületének képviselője, sem pedig a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke nem emlékszik arra, hogy ilyesmiről szó lett volna.

A Klik tegnapi ígéretéről itt írtunk.

Az intézményfenntartási munkacsoportban hosszú vita folyt a különböző iskolafenntartási modellekről, és végül arra jutottak, hogy a fenntartás „inkább állami" felelősség legyen a jövőben is, de semmiképpen sem a jelenlegi szervezeti keretek között – írja a lap.

A tiltakozó tanárok nem reformokat, hanem a Klik megszüntetését követelik. Hogy miért nem javít a helyzeten a jelenlegi rendszer foltozgatása, arról itt írtunk.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (1)

Tass Gyula

Miért szokatlan az ,ha a fidesz HAZUDIK ? Örüljünk,hogy az MNB által nemellopott műtárgyak csak március 16-án lesznek strómanok nevére írva

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X