Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Egy budapesti iskola teljes tantestületét beidézte a rendőrség

Jövő hétfőn nem lesz tanítás a soroksári Qualitas középiskolában, mert a tantestületet tanúként fogják kihallgatni a szexuális zaklatás ügyében. Közben az ügyben érintett földrajztanár nem tart már órákat.

Forrás: RTL Klub

A hvg.hu tudta meg, hogy nem tart órákat hétfő óta az a földrajztanár, akit többen szexuális zaklatással vádoltak meg.

hirdetés
hirdetés

Szintén a portál egyik forrása beszélt arról, hogy hétfőn nem lesz tanítás, ugyanis az egész tantestületet tanúként hallgatják ki az ügyben.

A botrány előzményei időrendben

Zaklatásról beszélt, kirúgták a tanárt

Az igazgató fiát vádolják a zaklatással

Mindenki tudat, mégsem mertek szólni?

A soroksári Qualitasban állítólag szexuális töltetű megjegyzésekkel traktált egyes lány tanulókat a földrajztanár, aki egyiküknek felkínálta a jobb jegyet, amennyiben a diák lefekszik vele.

Az ügyet egy, az RTL Klub Híradónak nyilatkozó tanár hozta nyilvánosságra, őt ugyanis állítása szeerint azért rúgták ki az iskolából, mert szót emelt a tanár ellen, aki az igazgató és az igazgató helyettesének fia.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X