Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Fordulat az iskolai zaklatás ügyében, az igazgató fiát vádolhatják

1

Az iskolából kirúgott tanár azt állítja, az igazgató fia az, akit zaklatással vádolnak többen is egy budapesti középiskolában.

Forrás: Shutterstock

Korábban írtunk arról, hogy egy tanárt kirúgtak, miután a nyilvánossághoz fordult azzal, hogy a soroksári Qualitas Középiskola egyik tanára szexuális utalásokat és ajánlatokat tesz a diákoknak.

hirdetés
hirdetés

A Híradónak egy szülő is nyilatkozott, ő azt állította, lányát is a faházba hívta a földrajztanár a jobb jegyért, de a lány nemet mondott, később meg is bukott a tárgyból.

Az ügyet kirobbantó tanárnő azt mondta a stábnak, hogy az állítólagos zaklató az igazgató fia. Állítólag a rendőrség már nyomoz az ügyben, tanárokat és diákokat hallgatnak meg.

Az iskola belső vizsgálatot rendelt el a csatorna szerint.

 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (1)

Rita Demok

"Az iskola belső vizsgálatot rendelt el a csatorna szerint."

Mármint a kiszivárogtatók miatt rendelt el az igazgató?
Ha közvetlen rokoni, ill. családi kapcsolat van a tanárok között, eleve egészségtelen az iskolai légkör.
Ha ráadásul szexmániás, szexuálisan zavart vagy pedofil az egyik tanár, ott a rendvédelemé a feladat, hogy kivizsgálják. Az iskola addig is egyet tehet: bezárja kapuit.

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X