Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Mindenki tudott róla, mégsem szóltak az iskolai zaklatásokról? Újabb részletek derültek ki

1

Tartottak az iskolát vezető apjától a soroksári iskolában, ezért nem szóltak arról, hogy a földrajztanár folyamatosan zaklatta a lány tanulókat - ezt mondták a hvg.hu-nak az ügyet ismerők. Újabb durva részletek derültek ki.

Forrás: RTL Klub

„Mindenki azt mondta, nincs értelme emiatt bármit szólni, úgysem fog változni semmi. Azt is mondták, hogy nekik van pénzük jó ügyvédekre, és azt is mindenki tudta, hogy az igazgató úr fideszes, így biztosan jó kapcsolatai vannak” – erről beszélt a hvg.hu egyik forrása a héten kirobbant soroksári iskolai zaklatási üggyel kapcsolatban.

hirdetés
hirdetés

Mint korábban írtunk róla, az RTL Klub Híradó derítette ki, hogy a Qualitas Középiskolában egy földrajztanár folyamatosan szexuális utalásokat tett a diákjainak. Az esettel kapcsolatban egy tanár a nyilvánossághoz fordult, miután állítása szerint az iskolában elutasították a panaszát, nem sokkal később pedig elküldték az iskolából.

Korábban ebben és ebben a cikkünkben foglalkoztunk az üggyel.

A hvg.hu úgy tudja, a megvádolt tanár az igazgató és helyettesének a fia. A szexuális tartalmú utalások pedig teljesen nyíltan, mindenki füle hallatára hangzottak el folyamatosan, mégsem történt semmi. A lap szerint nem csak tartottak az iskolát vezetőktől, de mások engedékenysége miatt kedvelték a tanárt.

A lapnak megerősítették azt is, hogy a tanár csak azért buktatott meg egy lányt, mert nem ment hátra vele az iskola udvarán lévő faházhoz. Állítólag a többiek, akik ugyanolyan rossz dolgozatot írtak, kettessel átmentek.

A rendőrség már állítólag nyomoz a történtek miatt, több diákot és szülőt is meghallgattak. Ferenc Dénes igazgató és helyettese nem kívántak megszólalni eddig az ügyben, úgy tudni, belső vizsgálatot indítottak.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (1)

Barcza László

Jól értettem ,apuka igazgató ,anyuka az ig.helyettes? És ők indítottak belső vizsgálatot ? Talán ők is fognak ítélkezni? Felettük és az elnéző "félénk" tantestület felett ki fog ???

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X