A Startup Safary idei előadói között volt Limbacher Tivadar, aki Szabadkai Attilával 2011-ben, egyetemistaként hozta létre Ma este Színház!  Tovább »

Két egyház három elutasítást is kapott a közelmúltban, miután jelezték szándékukat, hogy bizonyos iskolák fenntartói jogát átvennék.  Tovább »

Nem csak szóbeszéd és ismerősök ajánlásai alapján lehet autósiskolát választani, egészen konkrét adatok állnak rendelkezésre az autósiskolák...  Tovább »

Olcsóbb a lakhatás, az étel, a közlekedés, na meg persze a sör is, mint nyugaton.  Tovább »

hirdetés

Április 21-23 közt ismért megrendelésre kerül Budapesten a Fotóutca Fesztivál.  Tovább »

Holnap és holnapután rengeteg program vár az első Startup Safary-n.  Tovább »

Igazán bosszantó, mikor minél hamarabb át kellene jutnod egyik helyről a másikra, de egyszerűen áll a város, és bármit teszel, egyhelyben toporogsz.  Tovább »

A budapesti tüntetésre rengeteg embert várnak a szervezők, de vidéken is lesz megmozdulás.  Tovább »

Áprilisban horror lesz a fővárosban közlekedni. Mindenki csak remélheti, hogy a vizsgaidőszakban már kiszámíthatóbb lesz a helyzet.  Tovább »

Közelednek a ZH-k, a témazárók, az érettségiről, a nyelvvizsgaszezonról és a látótávolságba kerülő vizsgaidőszakról nem is beszélve?  Tovább »

A szülők sem támogatták volna az átvételt, marad állami kézben a Deák Diák.  Tovább »

A Balaton felől közelítené meg a fővárost, érheti meglepetés a következő hetekben.  Tovább »

Januárban indult képzésük két helyszínen, Nyíregyházán és Budapesten, 476 olyan civil kezdte meg tanulmányait, aki börtönőr szeretne lenni.  Tovább »

A legtöbb egyetem környezete tele van kifejezetten diákok pénztárcájára és időbeosztására tervezett helyekkel.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X