Egyre több egyetemista küzd lakhatási problémákkal a megnövekedett albérletárak és a kollégiumi férőhelyek hiánya miatt - állapították meg...  Tovább »

"Igen, ezek a gyerekek és tanárok a képen éppen iskolában vannak és tanulnak" - írta fotójához a Budapest School.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Remek programot ajánlunk családoknak vagy éppen diákcsoportoknak.  Tovább »

Ingyenes, tizenegy alkalmas korcsolyaoktatási programot indít az öt év feletti óvodásoknak, valamint az alsó tagozatosoknak a Városligeti Műjégpálya...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Miután kiderült, kik kerültek be kollégiumba és kik nem, elindult a második roham az albérletekért.  Tovább »

A befektetői bevásárlásoknak köszönhetően az idén csaknem 10 százalékkal több kiadó lakás közül válogathatnak az egyetemisták a felvételi...  Tovább »

Ha ti is albérletet kerestek, de eddig még nem találtátok meg a legjobb árat, akkor ez az app nektek is segíthet.  Tovább »

Jó ideig vissza nem térő alkalomról van szó.  Tovább »

Egy országos reprezentatív felmérésből kiderült, hogy Magyarországon a 18-59 éves korú lakosság ötöde érdekelt valamilyen módon az albérletekben.  Tovább »

Ha úgy gondoljátok, hogy nincs sok esélyetek a kollégiumba kerülni szeptembertől, de a bejárás is megoldhatatlan?  Tovább »

Budapesten és a nagyobb egyetemvárosokban is emelkedtek az albérleti díjak idén.  Tovább »

Az egyetemisták körében népszerű számos budapesti kerületben már 2-4 év közötti tartózkodás esetén jobban megérheti lakást vásárolni, mint bérelni -...  Tovább »

Budapesten több mint 8300 kiadó lakóingatlan közül válogathatnak a fiatalok, a július második felében felkínált albérletek száma 12 százalékkal...  Tovább »

Holnap este kiderül, kit melyik egyetemre vagy főiskolára vettek fel.  Tovább »

Megvan a budapesti Pont Ott Parti programja - mutatjuk, mivel tölthetitek el az időt a 2018-as felvételi ponthatárok kihirdetéséig.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X