Nem minden elsőéves kap kollégiumi helyet, a túljelentkezés ugyanis jelentős.  Tovább »

Érdekes kezdeményezés bukkant fel a Facebookon, kedves üzenetekkel ragasztanák tele Budapestet és néhány más települést.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egy 16 éves magyar diák, Szegedi Melinda aranyérmet szerzett a 32. Kínai Ifjúsági Tudományos és Technológiai Innovációs Versenyen.  Tovább »

Milyen szakmákkal lehet a leggyorsabban elhelyezkedni Budapesten? Mutatjuk az aktuális listát.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha a hétvégén Budapesten szeretnétek megnézni a tűzijátékot, akkor néhány dologra oda kell figyelnetek a közlekedésnél, ugyanis sok busz és villamos...  Tovább »

Középiskolai tanulmányaikat idén befejező diákok jelentkezését várja a Mathias Corvinus Collegium (MCC) egyetemi programjának Juniorképzése.  Tovább »

Napokon belül kihirdetik a felsőoktatási ponthatárokat, az egyetemi városokban pedig újra felpörög a lakások és albérletek piaca - írja pénteki...  Tovább »

Marilyn Manson és Luis Fonsi is fellép a szezon második felében a Budapest Parkban, ahol koncertet ad többek között a Quimby és a Punnany Massif is.  Tovább »

Ha a héten egy kis pihenésre vágytok, ajánlunk pár helyet Budapesten, ahová érdemes elmenni. Itt a jó idő és a szünet, mi lenne jobb egy esti sétánál?  Tovább »

Július 19-ig lehet jelentkezni a Bridge Budapest Ösztöndíjra.  Tovább »

Egészen elképesztő fotókat talál a hazai egyetemi épületekről az, aki kicsit kutat a Fortepanon.  Tovább »

A héten is sok remek programon vehettek részt ingyen vagy nagyon olcsón. Hivatalosan is elkezdődött a nyár, ideje kalandozni és kirándulni.  Tovább »

Biofűvel kereskedő fiatalkorúak ellen emeltek vádat Budapesten - közölte a Fővárosi Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.  Tovább »

A XIV. kerületi Herman Ottó Általános Iskola, a Bakáts Téri Ének-zenei Általános Iskola, a IV.  Tovább »

A város önkormányzata elengedi a diákok büntetését, így nem kell befizetniük a fejenként 7 ezer forintot.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X