Biofűvel kereskedő fiatalkorúak ellen emeltek vádat Budapesten - közölte a Fővárosi Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.  Tovább »

A XIV. kerületi Herman Ottó Általános Iskola, a Bakáts Téri Ének-zenei Általános Iskola, a IV.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A város önkormányzata elengedi a diákok büntetését, így nem kell befizetniük a fejenként 7 ezer forintot.  Tovább »

2019-ig érvényes a Budapest Park bérleti szerződése, és egyelőre semmilyen hivatalos jelzést nem kaptak arról, hogy bárki be akarná záratni a...  Tovább »

hirdetés

Az osztálykirándulások egyik legizgalmasabb célpontja bezár.  Tovább »

A kollégái által csak "fideszes tanár úrként" emlegetett napközis oktató milliókat emelt le a Szemere alapítványának számlájáról, végül csak 1592...  Tovább »

A Startup Safary idei előadói között volt Limbacher Tivadar, aki Szabadkai Attilával 2011-ben, egyetemistaként hozta létre Ma este Színház!  Tovább »

Két egyház három elutasítást is kapott a közelmúltban, miután jelezték szándékukat, hogy bizonyos iskolák fenntartói jogát átvennék.  Tovább »

Nem csak szóbeszéd és ismerősök ajánlásai alapján lehet autósiskolát választani, egészen konkrét adatok állnak rendelkezésre az autósiskolák...  Tovább »

Olcsóbb a lakhatás, az étel, a közlekedés, na meg persze a sör is, mint nyugaton.  Tovább »

Április 21-23 közt ismért megrendelésre kerül Budapesten a Fotóutca Fesztivál.  Tovább »

Holnap és holnapután rengeteg program vár az első Startup Safary-n.  Tovább »

Igazán bosszantó, mikor minél hamarabb át kellene jutnod egyik helyről a másikra, de egyszerűen áll a város, és bármit teszel, egyhelyben toporogsz.  Tovább »

A budapesti tüntetésre rengeteg embert várnak a szervezők, de vidéken is lesz megmozdulás.  Tovább »

Áprilisban horror lesz a fővárosban közlekedni. Mindenki csak remélheti, hogy a vizsgaidőszakban már kiszámíthatóbb lesz a helyzet.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X