A második helyezést szerezte meg a magyar csapat a bukaresti nemzetközi matematikai versenyen, ahová az előző évi nemzetközi matematikai...  Tovább »

Vidéken is iskolákat indít a Prezi alapítója, Halácsy Péter. Szegeden, Solymáron és Budafok-Tétényben is új csoportokat indítanak a jövő tanévtől.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mi történik, ha nem sikerül helyet szerezni az önkormányzati bölcsődékben? Milyen anyagi teherrel jár, ha a magánbölcsit kell választanotok?  Tovább »

Február 23-ra újabb tüntetést szerveznek a diákok, szerintük ugyanis "kiderült, Orbán Viktor fél a fiatal demokratáktól, megtagadta fiatalkori...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kilencedik alkalommal hirdetik meg a Budapest Ösztöndíj Programot.  Tovább »

Decemberben megkérdeztünk titeket, szerintetek melyik Budapest legszebb egyetemi épülete.  Tovább »

Hol lehet kiereszteni a fáradt gőzt egy-egy vizsga után?  Tovább »

Egy nappal a szavazás lezárása előtt vezet a Budapesti Gazdasági Egyetem, második helyen a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, harmadik pedig még...  Tovább »

Budapest legszebb egyetemi épületét keressük, a szavazás jelenlegi állása alapján továbbra is a Budapesti Gazdasági Egyetem vezet.  Tovább »

Szerintetek melyik a legszebb budapesti egyetemi épület? Az egykori Fővámpalota, amelyben ma a Budapesti Corvinus Egyetem működik?  Tovább »

A 41 éves pedagógus a hivatásából eredő hatalmi viszonyt felhasználva több diákjával is szexelt, súlyosan veszélyeztetve a kiskorúak erkölcsi és...  Tovább »

Milyen programokat érdemes beiktatni két ZH vagy vizsga közé a következő hetekben? Hol rendeznek adventi vásárt a nagyobb egyetemvárosokban?  Tovább »

Meguntátok a kolis és/vagy a menzás ételeket, valami finomabbra vágytok?  Tovább »

Nem minden elsőéves kap kollégiumi helyet, a túljelentkezés ugyanis jelentős.  Tovább »

Érdekes kezdeményezés bukkant fel a Facebookon, kedves üzenetekkel ragasztanák tele Budapestet és néhány más települést.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X