Milyen ingyenes gyereknapi programokat tartanak Budapesten ezen a hétvégén?  Tovább »

Ha még lazítanátok az érettségi írásbelije miatt, remek koncertet ajánlunk szerda estére.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nehéz napok vannak mögöttetek: van, aki a ZH-időszakkal küzd, mások az érettségivel. De végre jön három nap pihenés - ehhez ajánlunk ma programokat.  Tovább »

Budapesten 10 százalékkal drágultak az albérletek éves összevetésben, és a nagyobb egyetemvárosokban is emelkedtek a bérleti díjak.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Három igazán jó programot ajánlunk azoknak, akik nem tudjátok, mivel töltsék május 1-jét. Elvarázsolt sziget, Kádár-kor és Nagy Futam.  Tovább »

Egyre drágábbak a budapesti albérletek, ez pedig rossz hír azoknak az egyetemistáknak, akik nem kapnak kollégiumi helyet, így nyáron...  Tovább »

A 16 éves gimnazista fiú több iskolatársának is konkrétan utalt arra, hogy lövöldözést tervez a középiskolában.  Tovább »

Ma van a magyar költészet napja, ha szeretnétek kimozdulni, akkor jó helyen jártok. Három ingyenes programot gyűjtöttünk nektek össze a mai napra.  Tovább »

A budapesti Zrínyi Miklós Gimnázium, a makói József Attila Gimnázium, a mátészalkai Budai Nagy Antal Szakgimnázium, a kisvárdai Bessenyei György...  Tovább »

A második helyezést szerezte meg a magyar csapat a bukaresti nemzetközi matematikai versenyen, ahová az előző évi nemzetközi matematikai...  Tovább »

Vidéken is iskolákat indít a Prezi alapítója, Halácsy Péter. Szegeden, Solymáron és Budafok-Tétényben is új csoportokat indítanak a jövő tanévtől.  Tovább »

Mi történik, ha nem sikerül helyet szerezni az önkormányzati bölcsődékben? Milyen anyagi teherrel jár, ha a magánbölcsit kell választanotok?  Tovább »

Február 23-ra újabb tüntetést szerveznek a diákok, szerintük ugyanis "kiderült, Orbán Viktor fél a fiatal demokratáktól, megtagadta fiatalkori...  Tovább »

Kilencedik alkalommal hirdetik meg a Budapest Ösztöndíj Programot.  Tovább »

Decemberben megkérdeztünk titeket, szerintetek melyik Budapest legszebb egyetemi épülete.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X