Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Elege lett a feszült légkörből a budai szülőknek, csatlakoznak a hermanosokhoz

7

Már több szülői testület is van az oktatás állapota miatt tiltakozók listáján. Egy budapesti iskolában az elmúlt hónapokban finoman szólva nem mentek jól a dolgok, a központi irányítás több árnyoldala is láthatóvá vált a szülők, tanárok és az igazgató és a kerület vezetése közti csatában.

A Budai Nagy Antal Gimnázium Szülői Választmánya is csatlakozott a már több mint 13 ezer aláírást tartalmazó listához, amin a Herman Ottó Gimnázium tanári testülete tiltakozik az oktatás helyzete ellen.

hirdetés
hirdetés

Nem csoda, hogy a XXII. kerületi iskolában nem látják fényesen a jövőt, az elmúlt hónapokban komoly botrányok rázták meg az intézményt. A szülők és az oktatók is követelték ősszel az igazgató, Manolovitsné Erdőközi Orsolya eltávolítását.

A szülők szerint az igazgató „vezetési módszerei destruktívak”. Az igazgató és az oktatók közti problémák a gyerekekre is kihatással voltak, több mint 100 óra maradt el ősszel, további 200-at pedig csak helyettesítéssel tudtak megtartani.

A kerület Fidesz-KDNP képviselőcsoportja nyílt levélben hibáztatta a szülőket és a tanárokat a kialakult helyzetért, és kiálltak az igazgató mellett.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés