Véget ért a szavazás: győzött a Semmelweis Egyetem Vas utcai épülete

1

Arra voltunk kíváncsiak, hogy szerintetek melyik a legszebb budapesti egyetemi épület. Íme, a szavazás eredménye.

Forrás: semmelweis.hu

A szavazás második körében újabb hét egyetemi épületet választottunk ki - köztük van az ELTE Társadalomtudományi Karának épülete, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának Vas utcai épület épülete és a Corvinus modern épületegyüttese is.

hirdetés
hirdetés

A végeredmény a következő: 49%-kal a Semmelweis Egyetem Vas utcai épülete nyerte a szavazást, ezt követi 20%-kal az Óbudai Egyetem Tavaszmező utcai épülete, végül a harmadik helyen szintén a Semmelweis Egyetem végzett a Nagyváradtéri épületével 11%-kal.

Kétperces történelemteszt: ismeritek ezeket a fogalmakat?

Jól ismeritek a történelmi fogalmakat? Ezzel a kvízzel tesztelhetitek, hogy mennyire biztos a tudásotok. Tíz fogalom vár rátok különböző korokból, a görög mitológiától egészen a Horthy-korszakig. Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel, kattints ide. Híres történelmi személyektől származó mondatok közül válogattunk nektek, ezek nagy többsége megtalálható a középiskolás történelemkönyvekben is.

hirdetés

Hozzászólások (1)

A hozzászólásomat meg törölték... Újabb gratula!

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X