Hamis Facebook-profilról, magát diáklánynak kiadva levelezett diákjával egy pesti gimnázium tanára.  Tovább »

Egyre gyakoribb a verbális és internetes zaklatás, erőszak a gyerekek körében  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Különleges formában öntötték ki a szívüket a Budapest School diákjai az iskolai szekálásokról.  Tovább »

Büntetőjogi eljárást indítottak Adrian Circa ellen, aki egy diák által készített videofelvétel szerint tanórán maszturbált.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A 41 éves pedagógus a hivatásából eredő hatalmi viszonyt felhasználva több diákjával is szexelt, súlyosan veszélyeztetve a kiskorúak erkölcsi és...  Tovább »

Előzetesben van az a kadarkúti tanárnő, akinek szexuális kapcsolata lehetett egyik diákjával – mondta a Magyar Nemzetnek egy kadarkúti fiú, aki a...  Tovább »

Újabb világsztárok és hírességek álltak ki az iskolában szekált fiú mellett. Többek között Mark Hamill és Justin Bieber is üzent neki Twitteren.  Tovább »

Csúfolják az orra miatt, csúnyának nevezték, tejjel öntötték le, kenyérrel dobálták meg, sonkát dugtak a ruhájába – ezt mondta el könnyek között egy...  Tovább »

Már a rendőrség is nyomoz annak a 35 év körüli tanárnőnek az ügyében, akinek viszonya volt egy 15 éves tanítványával a Somogy megyei Kadarkúton.  Tovább »

Rendszeresen megalázta és bántotta a gyerekeket egy tanár Nyíregyházán - számolt be az ATV.  Tovább »

Zaklatás és közokirat-hamisítás miatt emeltek vádat egy szegedi egyetemi oktató ellen - írja a Délmagyar.hu.  Tovább »

Hónapokig zaklathatta a kisiskolásokat egy felső tagozatos diák egy kelet-magyarországi iskolában - írja a Blikk.  Tovább »

Kilenc év hat hónap fegyházban letöltendő börtönre ítélte első fokon a Gödöllői Járásbíróság szerdán azt a férfit, aki kiskorúval kezdeményezett...  Tovább »

Egy hetedikes fiút állandóan szekáltak az osztálytársai, de tavasszal különösen veszélyes módszert eszeltek ki.  Tovább »

Másodfokon 2 év börtönbüntetést kapott az a budapesti tanár, aki évtizedeken át zaklatta tanítványait.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X