Az egyik edinburghi elitiskola diákjai folyamatosan verekedtek, és még fogadásokat is kötöttek.  Tovább »

A Washington államban lövöldöző diák zaklatással vádolja áldozatait, ezzel próbálja indokolni tettét.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Szexuális tartalmú üzenetet küldött 16 éves diákjának az egyik vásárhelyi középiskola tanára az interneten, az ügyben nyomoz a rendőrség.  Tovább »

Elstartolt a gólyatáborszezon, több tízezren indultak el a napokban a Balatonhoz, a Tiszához vagy más városokba, hogy megismerkedjenek leendő...  Tovább »

hirdetés

Komoly a helyzet az ausztrál egyetemeken, derült ki a legújabb kutatásokból.  Tovább »

Szexuális visszaélés miatt emelt vádat a Komlói Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki az általa szervezett táborokban nevelése, felügyelete alatt...  Tovább »

Az elmúlt évben a világon a tizenéves internethasználók 62 százaléka szembesült valamilyen veszéllyel az online térben, derült ki a Microsoft...  Tovább »

Felfoghatatlan, miként szórakozhat valaki ilyesmivel.  Tovább »

15 kiskorú gyermek jelentkezett a hatóságoknál, hogy szexuálisan zaklatta a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon volt igazgatója.  Tovább »

A technikai fejlődés gyorsasága miatt a virtuális tér veszélyforrásai globálisan érintik akár már a fiatalabb generációt is.  Tovább »

Elfogadta a Magyar Képzőművészeti Egyetem szenátusa az egyetem új etikai kódexét, amely magyar és külföldi kódexeket alapul véve több új elemet...  Tovább »

Az Egyesült Államokban újabb elitiskoláról derült ki, hogy tanárok szexuálisan zaklattak diákokat - jelentette helyi idő szerint kedden az amerikai...  Tovább »

Több ezer iskolást, sőt óvodást ér szexuális támadás, főleg kortársaik részéről az Amerikai Egyesült Államok iskoláiban - tárta fel az AP amerikai...  Tovább »

Letartóztatott a rendőrség egy isaszegi pedagógust azzal a gyanúval, hogy 13 éves diákját zaklatta.  Tovább »

Az elmúlt öt évben több mint 500 zaklatásról és nemi erőszakot jelentettek be, azonban a tettesek többsége elkerülte a felelősségre vonást.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X