Az ügy bíróságra került, ebben kiskorú veszélyeztetése a vád, a férfi nyár óta előzetesben van.  Tovább »

Szexuális zaklatás miatt figyelmeztetésben részesítette egyik HÖK-küldöttjét az ELTE Természettudományi Karának fegyelmi bizottsága - írja az...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Miután az ELTE dékánjáról kiderült, visszaélt a hatalmával, kirúgták Mikonya Györgyöt.  Tovább »

A Times Higher Education legújabb rangsorairól, az ELTE-t elérő zaklatási botrányról, az ingyenes első nyelvvizsgáról is olvashattatok ezen a héten...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Felbolydultak az ELTE Tanító- és Óvóképző Karának hétköznapjai, miután elbocsátották a dékánt, akiről az egyetem etikai bizottsága kimondta:...  Tovább »

Egy személlyel szemben követtem el sérelmet, és tőle már nagyon régen bocsánatot kértem – mondta a Magyar Nemzetnek Mikonya György, az Eötvös Loránd...  Tovább »

A dékán visszaél a hatalmával – erről tett bejelentést az egyetemen az ELTE Tanító- és Óvóképző Kar Dékáni Hivatalának egyik munkatársa, vagyis...  Tovább »

A menesztés okáról részleteket még nem lehet tudni.  Tovább »

"Számíthattok ránk, erre szavunkat adjuk" - többek között ezt üzente az ELTE HÖK a Facebookon a hallgatóknak, miután pénteken az Index arról írt...  Tovább »

Többen is megosztották a Facebookon azt a videót, amely olyan diákoknak ad használható "módszert", akiket verbálisan zaklatnak iskolatársaik.  Tovább »

Nettó ... fizuért tűrtem, hogy zaklasson, fogdosson, nyalogasson. Akárhányszor kértem segítséget, engem hibáztattak, hogy miért nem rúgtam torkon stb.  Tovább »

Évekig zaklatta hetedikes-nyolcadikos tanítványait egy médiaiskola vezetője, és tanára.  Tovább »

Vizsgálatot indít a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) Marton László ügyében.  Tovább »

A pszichológusi segítségen kívül egy anonim bejelentő platform jön majd létre, amely lehetőséget biztosít a hallgatóknak, hogy név nélkül...  Tovább »

Falcsik Mária költőnő Facebook-oldalán írta le, hogyan zaklatta őt egy egyetemi professzor 1974-ben.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X