A Komlói Járásbíróság emellett végleg eltiltotta a pedagógusi foglalkozástól a férfit. Maga szervezte a táborokat, ahol a lányokat fogdosta.  Tovább »

Sírva kért bocsánatot a bűnössége miatt a Pesti Központi Kerületi Bíróságon az a budapesti általános iskolai tanár, aki szexuális tartalmú...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Csupán annyi volt a baj, hogy elmondta az osztálytársainak, hogy meleg.  Tovább »

Milyen szabályokat érdemes - a saját érdeketekben - betartani, és mit nem szabad kihagyni a gólyatáborban? Íme pár fontos tipp:  Tovább »

hirdetés

Nem vonják felelősségre az obszcén, szexuális tartalmú csetelés miatt azt a 33 éves pedagógust, aki tavaly novemberben megpróbálta Londonba...  Tovább »

Válaszolt a molesztálással gyanúsított hitoktatót alkalmazó székesfehérvári egyházmegye a kérdésekre.  Tovább »

Továbbra sem nyilatkozik az iskola a tatabányai hitoktatóról, aki a gyanú szerint az egyik tanórán fajtalankodásra akart kényszeríteni egy 9 és egy...  Tovább »

Előzetesben van az a tatabányai hitoktató tanár, aki a gyanú szerint két kislánnyal akart fajtalankodni.  Tovább »

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy a diákok óra közben provokatív lesifotókat lőnek a tanárnőkről, majd azokat megosztják egymással.  Tovább »

A rendőrség megalapozott gyanúja szerint két diákjával többször lefeküdt, egyet pedig megfogdosott a 48 éves Spencer Herron, a georgiai Marietta...  Tovább »

A pakisztáni oktatási hivatal nyomozást indított egy vizsgáztató tanár ellen, akit azzal vádol több diáklány, hogy megfogdosta őket, miközben épp...  Tovább »

Évről évre nehezebb gyereknek lenni Magyarországon, az egymásra rakódó feszültség és a régóta húzódó, megoldatlan problémák miatt – mondja Gyurkó...  Tovább »

Védelmi pénzt szedett két fiú egy iskolában, bíróság előtt kell felelniük a tettükért. Ha a kiszemelt áldozat nem fizetett, meg is verték.  Tovább »

"Vegyük észre, hogy a Jókai-mű esetében egy 150 évvel ezelőtti nyelvezettel, mondatszerkezettel, témával, történettel rendelkező műről beszélünk...  Tovább »

Facebookon lépett kapcsolatban általános iskolai tanítványaival az az abai tanár, aki kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt áll a...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X