Szexuális visszaélés miatt emelt vádat a Komlói Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki az általa szervezett táborokban nevelése, felügyelete alatt...  Tovább »

Az elmúlt évben a világon a tizenéves internethasználók 62 százaléka szembesült valamilyen veszéllyel az online térben, derült ki a Microsoft...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Felfoghatatlan, miként szórakozhat valaki ilyesmivel.  Tovább »

15 kiskorú gyermek jelentkezett a hatóságoknál, hogy szexuálisan zaklatta a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon volt igazgatója.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A technikai fejlődés gyorsasága miatt a virtuális tér veszélyforrásai globálisan érintik akár már a fiatalabb generációt is.  Tovább »

Elfogadta a Magyar Képzőművészeti Egyetem szenátusa az egyetem új etikai kódexét, amely magyar és külföldi kódexeket alapul véve több új elemet...  Tovább »

Az Egyesült Államokban újabb elitiskoláról derült ki, hogy tanárok szexuálisan zaklattak diákokat - jelentette helyi idő szerint kedden az amerikai...  Tovább »

Több ezer iskolást, sőt óvodást ér szexuális támadás, főleg kortársaik részéről az Amerikai Egyesült Államok iskoláiban - tárta fel az AP amerikai...  Tovább »

Letartóztatott a rendőrség egy isaszegi pedagógust azzal a gyanúval, hogy 13 éves diákját zaklatta.  Tovább »

Az elmúlt öt évben több mint 500 zaklatásról és nemi erőszakot jelentettek be, azonban a tettesek többsége elkerülte a felelősségre vonást.  Tovább »

Csökkenti a tanulók tanulmányi teljesítményét és magabiztosságát, saját képességeikbe vetett hitét a hosszan tartó vagy erősödő iskolai zaklatás egy...  Tovább »

Több mint húsz kiskorú veszélyeztetésével vádol az ügyészség egy budapesti, XXIII.  Tovább »

A butábbak olyanokat pécéznek ki maguknak, amelyek velük született tulajdonságaik miatt mások.  Tovább »

A Yik Yak szűkebb egyetemi közösségek számára készült, hogy megoszthassák egymással a friss történéseket, de az anonimitás többször zaklatáshoz...  Tovább »

hirdetés