Mikor kezdődik az első szemeszter Debrecenben, mikor lesz a vizsgaidőszak a Pannon Egyetemen vagy a Pécsi Tudományegyetemen?  Tovább »

Melyik egyetemen mikor kezdődik az első szemeszter, mikor lesz az őszi szünet, és mikor kezdődik a vizsgaidőszak?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Elkezdődött a vizsgaidőszak, az egyetemisták pedig ilyenkor literszámra képesek kávét inni. De a sok kávé helyett inkább igyatok jó kávét.  Tovább »

Fel kell készülni: nehéz hetek várnak az egyetemistákra és főiskolásokra, elkezdődött ugyanis a vizsgaidőszak.  Tovább »

hirdetés

A legfrissebb felmérések szerint 98%-unk hatékonyabban végezné a dolgát, ha munkakörnyezete rendezettebb lenne.  Tovább »

A vizsgaidőszak olyan, mint a főzés, minden hozzávalónak kéznél kell lennie ahhoz, hogy gördülékenyen menjen – véli Lipták-Váradi Julianna, az...  Tovább »

Hamarosan vége a vizsgaidőszaknak, és sokan vannak, akiknek ez volt az első vizsgázással töltött közel 2 hónapja.  Tovább »

Nemsokára vége a 2017/2018-as téli vizsgaidőszaknak. Összegyűjtöttünk pár egyetemi arcot, akik biztosan meg fognak jelenni a vizsgatemető bulikon is.  Tovább »

A szünet után folytatódik a téli vizsgaidőszak, sokan csak most kezdenek bele igazán a tanulásba.  Tovább »

Sok olyan élethelyzet van, amit csak az egyetemisták ismernek igazán.  Tovább »

Minden egyetemista ismeri ezeket a szituációkat, ráadásul minden évben kétszer végig kell csinálni. Íme, a vizsgaidőszak legbosszantóbb pillanatai.  Tovább »

A mindenkit (de tényleg mindenkit) megbuktató prof, a december 27-re és január 2-re vizsgát hirdető oktató, a vizsga előtt siránkozó csoporttárs -...  Tovább »

A vizsgaidőszak nem csak az agynak lehet megterhelő, hanem az egész szervezetnek is, ezért ebben a közel két hónapban érdemes odafigyelni arra, hogy...  Tovább »

Miért érdemes kipróbálni a tanulókártyákat? Hogyan lehet hatékonyan ismételni ezzel a technikával?  Tovább »

Most már minden egyetemen és főiskolán elkezdődött a vizsgaidőszak - másfél hónapos tanulás vár több tízezer hallgatóra.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X