Sajnálatos tény, de ki kell jelenteni: eljött a téli vizsgaidőszak.  Tovább »

Mindenki tudja, aki egyetemista vagy főiskolás, hogy a téli vizsgaidőszak komoly kérdéseket vethet fel, hiszen közeleg a karácsony és a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Milyen hibákat érdemes elkerülni a ZH- és a vizsgaidőszakban? Ma egy hasznos tanulási tippeket tartalmazó könyvből hoztunk nektek tanácsokat.  Tovább »

Újabb tanulási tippeket hoztunk azoknak, akik a ZH- vagy vizsgaidőszakra, nyelvvizsgára vagy éppen az érettségre készülnek.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Közeledik a vizsgaidőszak, egymást érik majd az írásbeli és a szóbeli vizsgák?  Tovább »

Vajon hogy nézne ki a vizsgaidőszak, ha egy mém lenne? Erre a kérdésre nagyon sok válasz érkezett már egyetemistáktól.  Tovább »

Hamarosan elkezdődik a téli vizsgaidőszak, és nem számít, hogy az első lesz vagy az utolsó, senkinek nem a kedvence.  Tovább »

Hamarosan eljön a téli vizsgaidőszak, és nem árt időben belefogni a felkészülésbe, könyvtárazásba és jegyzetelésbe.  Tovább »

Hamarosan itt az első őszi zh hét, majd a téli vizsgaidőszak.  Tovább »

Milyen az első vizsgaidőszak az egyetemen, főiskolán? Mindenki átesik rajta, és biztosan elraktározza a tapasztalatokat.  Tovább »

Már majdnem egy hónap eltelt az őszi szemeszterből, lassan mindenki ráébred, hogy nemsokára jön a neheze. Milyen hibákat érdemes elkerülni?  Tovább »

Van, ahol már a héten elkezdődött az őszi szorgalmi időszak, és vannak olyan egyetemek, amelyeken később kezdik meg az órákat.  Tovább »

Nemsokára megszületnek az idei ponthatárok és mindenki elkezdhet tervezni, kivel, mivel és hová megy.  Tovább »

Sokan a falra ragasztgatják fel a vizsgáik időpontját és a tanulnivalókat, de ennek van egy egyszerűbb alternatívája is.  Tovább »

Nem szeretnél hetekig-hónapokig memóriatréningekre járkálni, de mégis szeretnél valamit tenni, hogy jobban emlékezz a megtanultakra?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X