Hamarosan vége a vizsgaidőszaknak, és sokan vannak, akiknek ez volt az első vizsgázással töltött közel 2 hónapja.  Tovább »

Nemsokára vége a 2017/2018-as téli vizsgaidőszaknak. Összegyűjtöttünk pár egyetemi arcot, akik biztosan meg fognak jelenni a vizsgatemető bulikon is.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A szünet után folytatódik a téli vizsgaidőszak, sokan csak most kezdenek bele igazán a tanulásba.  Tovább »

Sok olyan élethelyzet van, amit csak az egyetemisták ismernek igazán.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Minden egyetemista ismeri ezeket a szituációkat, ráadásul minden évben kétszer végig kell csinálni. Íme, a vizsgaidőszak legbosszantóbb pillanatai.  Tovább »

A mindenkit (de tényleg mindenkit) megbuktató prof, a december 27-re és január 2-re vizsgát hirdető oktató, a vizsga előtt siránkozó csoporttárs -...  Tovább »

A vizsgaidőszak nem csak az agynak lehet megterhelő, hanem az egész szervezetnek is, ezért ebben a közel két hónapban érdemes odafigyelni arra, hogy...  Tovább »

Miért érdemes kipróbálni a tanulókártyákat? Hogyan lehet hatékonyan ismételni ezzel a technikával?  Tovább »

Most már minden egyetemen és főiskolán elkezdődött a vizsgaidőszak - másfél hónapos tanulás vár több tízezer hallgatóra.  Tovább »

Elkezdődött a vizsgaidőszak, de nem kell stresszelni, inkább töltsetek le pár hasznos appot, amelyek könnyebbé tehetik a következő heteket  Tovább »

Sajnálatos tény, de ki kell jelenteni: eljött a téli vizsgaidőszak.  Tovább »

Mindenki tudja, aki egyetemista vagy főiskolás, hogy a téli vizsgaidőszak komoly kérdéseket vethet fel, hiszen közeleg a karácsony és a...  Tovább »

Milyen hibákat érdemes elkerülni a ZH- és a vizsgaidőszakban? Ma egy hasznos tanulási tippeket tartalmazó könyvből hoztunk nektek tanácsokat.  Tovább »

Újabb tanulási tippeket hoztunk azoknak, akik a ZH- vagy vizsgaidőszakra, nyelvvizsgára vagy éppen az érettségre készülnek.  Tovább »

Közeledik a vizsgaidőszak, egymást érik majd az írásbeli és a szóbeli vizsgák?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X