Véleményük szerint felelősséggel lehet, és kell is a terrorizmusról beszélni az iskolában, mivel globális problémáról van szó, melyről így is, úgy...  Tovább »

Miközben a kormány úgy döntött, hogy kivezeti a tartós tankönyveket az általános iskola alsó évfolyamairól, hasonló rendszert vezetett be a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egy 190 oldalas könyv és egy 94 oldalas munkafüzet - matematikából egy másodikos diáknak ezen a két kiadványon kell átverekednie magát a tanév...  Tovább »

Ingyenes, de használt. Ingyenes és új, de vissza kell adni év végén.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Iskolásonként 15 300 forint volt az iskoláztatási költség tavaly a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön közölt összesítése szerint.  Tovább »

Több tízezer forintos kiadással kell megbirkózniuk azoknak a szülőknek, akiknek gyermeke iskolapadba ül szeptembertől.  Tovább »

Szeptembertől már több mint egymillió diák kapja ingyen a tankönyveket, hiszen az általános iskolások mellett a középiskola első évfolyamát...  Tovább »

A köznevelési helyettes államtitkár szerint óriási előrelépés, hogy már a köznevelésben részt vevő gyermekek 90 százaléka ingyenesen kapja a...  Tovább »

Megkezdődött a tankönyvek kiszállítása az iskolákba, a kiadványok a hónap végéig mindenhova megérkeznek - mondta a köznevelési helyettes államtitkár...  Tovább »

Zökkenőmentes lesz az idei tankönyvellátás, az iskolák időben megkapják a kiadványokat - jelentette ki a Könyvtárellátó Nonprofit Kft.  Tovább »

Az idei tanévtől bővül az ingyenes tankönyvellátásban részt vevők köre.  Tovább »

Szülők felvetése nyomán döntött a kormány az 1. és 2.  Tovább »

A Magyar Nemzet által megismert decemberi kormányzati felhívás szerint magánkiadók jövőre sem adhatnak ki közismereti tankönyvet.  Tovább »

A kifizetéskor derült ki, hogy kevesebb pénzt kapnak a tankönyvrendelések lebonyolításáért.  Tovább »

Szakértői vélemény szerint kiugróan magas összegért dolgoztak a nyolcadikos állami történelemkönyven a szerzők.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X