Hány pedagógus dolgozik a magyarországi óvodákban, általános iskolákban és középiskolákban?  Tovább »

A következő hét évben nem várható, hogy a nyugdíjba vonulás miatt magasabb létszámban lenne szükség pedagógus-utánpótlásra.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A felsőfokú képzéseknél a tavalyi 2,2 után a most záruló tanévben 1,6 százalékkal csökkent a hallgatói létszám, miközben az oktatók száma 3...  Tovább »

Hány pedagógus dolgozik az általános iskolákban, a középiskolákban és az óvodákban?  Tovább »

hirdetés

Hány pedagógus dolgozik az általános iskolákban, a középiskolákban és az óvodákban? Érdekes adatok következnek.  Tovább »

Bár ötezer fővel nőtt 2012 óta a tanárok száma, a férfiakat továbbra sem vonzza jobban a pedagógusi pálya - derül ki az Emberi Erőforrások...  Tovább »

Csaknem ötvenezerrel kevesebben vesznek részt a mostani tanévben nappali tagozatos oktatásban-nevelésben, mint tavaly, a diákok között ugyanakkor...  Tovább »

Hány pedagógus dolgozik az általános iskolákban, az óvodákban és a középiskolákban?  Tovább »

A most záruló tanévben a pedagógusok számának évek óta tartó csökkenése háromszázalékos növekedésre váltott - derül ki a Központi Statisztikai...  Tovább »

Hány intézményvezető-helyettes, pedagógiai asszisztens, iskolatitkár és rendszergazda álláshelyét finanszírozza az állam?  Tovább »

Tíz éve folyamazosan csökken az általános iskolában dolgozó tanárok és tanítók száma, míg a középiskolai pedagógusok száma stagnál.  Tovább »

Némileg csökkent az óvodások és általános iskolások száma a 2012/2013-as tanévben a köznevelésben: az óvodai...  Tovább »

Összesen 1 millió 295 ezer 800 diák kezdi meg a 2012/2013-as tanévet szeptember 3-án: az általános iskolákban 748...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X