Az ókori kelet, Magyarország középkori története, a II.  Tovább »

A magyar és a matematika után szerdán a történelem került sorra az őszi érettségin - itt találjátok a közép- és emelt szintű feladatsorokat és a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az angol, a német, a földrajz és a biológia után következzenek a töritételek - volt miből válogatni, a puska.  Tovább »

Nem tartja indokoltnak a középszintű történelemérettségi javítókulcsának korrigálását a tételkészítő bizottság elnöke.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Történelemtanárok Egylete (TTE) a középfokú történelem írásbeli vizsga javítókulcsának korrigálását kéri, mert az...  Tovább »

A középszintű feladatsor javítókulcsa után az emelt szintű törtiérettségi hivatalos megoldását is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a középszintű történelemérettségi feladatsorát és hivatalos javítókulcsát az Oktatási Hivatal - innen mindkettőt letölthetitek.  Tovább »

A kettest idén sem volt nehéz megszerezni, az ötöshöz azonban szerteágazó ismeretek kellenek - mondták az eduline-nak nyilatkozó szaktanárok a...  Tovább »

Nem kellett térképet keresni a feladat megoldásához, "mert ezt nem kérték", a tételeket összeállító bizottság...  Tovább »

Itt találjátok a középszintű történelemérettségi esszéfeladatainak megoldását - a javaslatokat a Studium Generale, a Budapesti Corvinus Egyetem...  Tovább »

Tizenegykor ért véget a középszintű történelemérettségi, itt megnézhetitek a feladatsor első részét és a nem hivatalos javítókulcsot.  Tovább »

Nincs a huszadik század végéről készített etnikai térkép a középiskolai történelmi atlaszban, pedig a középszintű...  Tovább »

A reformkor, a kiegyezés, valamint a magyarországi kisebbségek helyzete és IV.  Tovább »

Az 1848/1849-es forradalom és szabadságharc, a trianoni döntés, Mária Terézia, valamint a Rákosi- és a Kádár-korszak...  Tovább »

Szerdán a történelem kerül sorra: ebből a tantárgyból több mint 89 ezren érettségiznek idén, többségük középszintre jelentkezett.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X