Akár hat szakra is jelentkezhetnek a keresztféléves felvételizők, a jelentkezési határidő november 15.  Tovább »

Vasárnaptól lehet jelentkezni a jövő februárban induló keresztféléves felsőoktatási képzésekre.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Megnéztük, hány százalékát vették fel a jelentkezőknek a legnépszerűbb szakok esetén.  Tovább »

Idén is nagyon sok diák kezdheti meg az első félévét szeptemberben.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Milyen ponthatárokat húztak a legnépszerűbb mesterszakokon?  Tovább »

Változtattak az orvosi, fogorvosi és gyógyszerészet képzés előzetes ponthatárain, sok felvételizőt érhetett kellemetlen meglepetés.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2017-es felvételi ponthatárokat, mutatjuk, hány ponttal lehetett bekerülni a legnépszerűbb alapszakokra.  Tovább »

Melyek a 2017-es felsőoktatási felvételi legnépszerűbb egyetemei és főiskolái, képzései? Utánajártunk.  Tovább »

Ahogy az előző években, úgy az idei felvételin is a gazdasági szakok taroltak - a gazdálkodási és menedzsment ismét a legnépszerűbb BSc-képzés.  Tovább »

Milyen ponthatárokra számíthatnak azok a felvételizők, akik állami ösztöndíjasként szeretnének továbbtanulni valamelyik bölcsészettudományi szakon?  Tovább »

Összesen 11955-en jelentkeztek az idén osztatlan mesterképzésre, közülük a legtöbben jogászok, tanárok és orvosok szeretnének lenni.  Tovább »

Van egy jó hírünk azoknak, akik biológusnak készülnek.  Tovább »

Melyek a legnépszerűbb képzési területek a 2017-es egyetemi-főiskolai felvételin? Nincs nagy meglepetés: még mindig tarolnak a gazdasági szakok.  Tovább »

Megnéztük, tavaly hány pontra volt szükség az osztatlan tanári szakok esetében államilag finanszírozott formában.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X