Bár több egyetem is hirdeti, könnyen lehet, mégsem lesz a felvételi kínálatukban az andragógiát váltó közösségszervezés - derül ki az Oktatási...  Tovább »

Folytatjuk a népszerű szakok bemutatását. Ezúttal a tavalyi népszerűségi lista 4-6. helyezettjét néztük meg közelebbről.  Tovább »

Mennyit kell fizetnetek egy-egy népszerű alap- vagy osztatlan szakért, ha lemaradtok az állami ösztöndíjas helyekről? 1.  Tovább »

Műszaki alapszakon szeretnétek továbbtanulni, de kíváncsiak vagytok, milyen fizetésekre számíthattok majd friss diplomásként? Utánajártunk.  Tovább »

Kitűnő érettségi, nyelvvizsga és pluszpontok nélkül szinte lehetetlen bekerülni a legnépszerűbb szakokra, a legtöbb felvételizőt vonzó alap- és...  Tovább »

Gazdasági alapszakon szeretnétek továbbtanulni, de kíváncsiak vagytok, milyen fizetésekre számíthattok majd friss diplomásként? Utánajártunk.  Tovább »

A 2017-es egyetemi-főiskolai felvételin több tucat szakra már nem jelentkezhettek - ezeket a képzéseket vagy megszüntették, vagy átalakították...  Tovább »

Mikor hozzák nyilvánosságra a 2017-es felsőoktatási felvételin meghirdetett szakok listáját? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Több képzést is megszűnik 2017-től, így ezeket utoljára a keresztféléves felvételin választhatjátok. Igaz, nagy választék nincs.  Tovább »

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen úgy gondolták, hogy az újságíróknak szükségük van vonalzókra, ha a közpénzek elköltéséről írnak - például...  Tovább »

Nem kell pánikba esni, ha nem találtok meg mindent a régi nevén.  Tovább »

Harminc alap- és osztatlan képzés megszűnik, változik egy-két pontszámítási szabály, és új intézménylista lesz a felvételi tájékoztatóban - mi vár a...  Tovább »

A keresztféléves képzéseknél még bővebb szakválaszték áll előttetek.  Tovább »

A keresztféléves képzésekre jelentkezők választhatnak utoljára több tucat megszűnő alapszak közül.  Tovább »

A hazai informatikai munkaerőpiacon tavaly 22 ezer állás volt betöltetlen, ami a közvetett multiplikátorhatásokkal számolva 72 ezer embernek...  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X