Idén nagyjából 106 ezren jelentkeztek a hazai felsőoktatásba. Vajon melyek a legnépszerűbb gazdasági képzések? Ennek jártunk utána.  Tovább »

A 2017-es felvételin is a gazdálkodási és menedzsment a slágerszak, több mint 8100 felvételiző jelölte meg a képzést a jelentkezési lapon, közülük...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Pénteken nyilvánosságra hozták a 2017-es felvételi jelentkezési adatait - íme, a tíz legnépszerűbb műszaki alapszak.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2017-es egyetemi-főiskolai felvételi jelentkezési statisztikáit, a legnépszerűbb alapszakok listájának élén ismét a...  Tovább »

hirdetés

Bár több egyetem is hirdeti, könnyen lehet, mégsem lesz a felvételi kínálatukban az andragógiát váltó közösségszervezés - derül ki az Oktatási...  Tovább »

Folytatjuk a népszerű szakok bemutatását. Ezúttal a tavalyi népszerűségi lista 4-6. helyezettjét néztük meg közelebbről.  Tovább »

Mennyit kell fizetnetek egy-egy népszerű alap- vagy osztatlan szakért, ha lemaradtok az állami ösztöndíjas helyekről? 1.  Tovább »

Műszaki alapszakon szeretnétek továbbtanulni, de kíváncsiak vagytok, milyen fizetésekre számíthattok majd friss diplomásként? Utánajártunk.  Tovább »

Kitűnő érettségi, nyelvvizsga és pluszpontok nélkül szinte lehetetlen bekerülni a legnépszerűbb szakokra, a legtöbb felvételizőt vonzó alap- és...  Tovább »

Gazdasági alapszakon szeretnétek továbbtanulni, de kíváncsiak vagytok, milyen fizetésekre számíthattok majd friss diplomásként? Utánajártunk.  Tovább »

A 2017-es egyetemi-főiskolai felvételin több tucat szakra már nem jelentkezhettek - ezeket a képzéseket vagy megszüntették, vagy átalakították...  Tovább »

Mikor hozzák nyilvánosságra a 2017-es felsőoktatási felvételin meghirdetett szakok listáját? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Több képzést is megszűnik 2017-től, így ezeket utoljára a keresztféléves felvételin választhatjátok. Igaz, nagy választék nincs.  Tovább »

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen úgy gondolták, hogy az újságíróknak szükségük van vonalzókra, ha a közpénzek elköltéséről írnak - például...  Tovább »

Nem kell pánikba esni, ha nem találtok meg mindent a régi nevén.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X