Az Országos Széchenyi Könyvtár három napra bezár egy rendezvény miatt, amire állítólag 210 éve nem volt példa.  Tovább »

Ha nem megy a tanulás, túl nyers az anyag, akkor ez lehet a megoldás.  Tovább »

Sokkal könnyebb szakdolgozatot írni, mióta létezik a Google, meg úgy általában az internet, ám még így sem árt ismerni azokat a helyeket, ahol...  Tovább »

Mutatunk tíz tippet izgulós diákoknak, amivel pofonegyszerűen le lehet győzni a stresszt.  Tovább »

Hogyan gyakoroljátok a hivatkozást, válasszatok konzulest, vagy spóroljátok meg a munka felét?  Tovább »

A tanárok többsége kifejezetten tiltja, a diákok mégis először a Wikipédiához nyúlnak, ha házi feladatot vagy beadandót kell írniuk.  Tovább »

A szorgalmi időszak hajrájában egyre több a beadandó, és a szakdolgozatok leadási határideje is vészesen közeleg: íme néhány számtech tipp, amivel...  Tovább »

Megbukni egy olyan tárgyból, amiből már nem hirdetnek több vizsgaidőpontot, ráébredni, hogy a szakdolgozatotok hipotézise egy nagy marhaság, a...  Tovább »

Alig kezdődött el a nyári szünet, máris mindenki arról faggat, mihez akartok kezdeni a következő nyolc hétben?  Tovább »

Hogyan ellenőrizhetitek, nem túl sok-e az idézet a szakdolgozatotokban? Vajon átmegy-e a plágiumszűrésen a diplomamunkátok?  Tovább »

Szinte mindegyik egyetemen és főiskolán személyes konzultációkhoz kötik a diplomamunka leadását, mégis virágzik a szakdolgozatbiznisz: van olyan...  Tovább »

A szakdolgozat védésekor az évszázad felfedezéseként adjátok elő a témátokat - de mi lenne, ha egy mondatban (és őszintén) kellene összefoglalni...  Tovább »

Széles körben elterjedt gyakorlattá vált kínai akadémiai körökben a tanulmányok és szakcikkek másokkal való...  Tovább »

"A szakdolgozatok és doktori értekezések keletkezése és minősége körüli botrányok egész Európában általánosak.  Tovább »

Hatvanezer forintos jutalmat nyert Orbán Ráhel a Magyar Turizmus Zrt.  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X