Plágiummal gyanúsítják Milan Chovanec cseh szociáldemokrata belügyminisztert.  Tovább »

Ezért nem érdemes összeollózni a szakdogát.  Tovább »

Plágiumgyanú merült föl Enrique Pena Nieto mexikói elnök egyetemi szakdolgozata körül, amelyre 25 éve az ügyvédi diplomáját kapta, miután egy...  Tovább »

Új elemekkel bővült a Word, melyeket ha Schmitt Pál is használhatott volna, mindenki jobban jár.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Dr. Harsányi Ernő 81 évesen szerzett diplomát.  Tovább »

Az Országos Széchenyi Könyvtár három napra bezár egy rendezvény miatt, amire állítólag 210 éve nem volt példa.  Tovább »

Ha nem megy a tanulás, túl nyers az anyag, akkor ez lehet a megoldás.  Tovább »

Sokkal könnyebb szakdolgozatot írni, mióta létezik a Google, meg úgy általában az internet, ám még így sem árt ismerni azokat a helyeket, ahol...  Tovább »

Mutatunk tíz tippet izgulós diákoknak, amivel pofonegyszerűen le lehet győzni a stresszt.  Tovább »

Hogyan gyakoroljátok a hivatkozást, válasszatok konzulest, vagy spóroljátok meg a munka felét?  Tovább »

A tanárok többsége kifejezetten tiltja, a diákok mégis először a Wikipédiához nyúlnak, ha házi feladatot vagy beadandót kell írniuk.  Tovább »

A szorgalmi időszak hajrájában egyre több a beadandó, és a szakdolgozatok leadási határideje is vészesen közeleg: íme néhány számtech tipp, amivel...  Tovább »

Megbukni egy olyan tárgyból, amiből már nem hirdetnek több vizsgaidőpontot, ráébredni, hogy a szakdolgozatotok hipotézise egy nagy marhaság, a...  Tovább »

Alig kezdődött el a nyári szünet, máris mindenki arról faggat, mihez akartok kezdeni a következő nyolc hétben?  Tovább »

Hogyan ellenőrizhetitek, nem túl sok-e az idézet a szakdolgozatotokban? Vajon átmegy-e a plágiumszűrésen a diplomamunkátok?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X