Ismét nekiment az iskoláknak a Fővárosi Szülők Egyesülete a Gyermekekért nevű szervezet: azt állítják, a szülői hozzájárulásból megszervezett erdei...  Tovább »

A szülők többsége elutasítja a kormány által bevezetett tankönyvrendszert - derül ki a Szülői Hang Közösség felméréséből.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

"Gyermekétkeztetés embertelen körülmények között?  Tovább »

Gyakorlatilag minden létező vizsgát kamerákkal rögzítene az MSZOE.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nagyon komoly vádakat fogalmazott meg mai közleményében a Magyarországi Szülők Országos Egyesülete (MSZOE), amely szerint visszatartják a 6 éves...  Tovább »

Nagyon sok olvasónknál kiverte a biztosítékot a Magyarországi Szülők Országos Egyesületének (MSZOE) legújabb javaslata: a szervezet szerint az...  Tovább »

Szerintük a szülőket kell segíteni abban, hogy felelősen döntsenek, az államnak nincs joga egy szülők által fizetett útba beleszólni.  Tovább »

A buktatás azonnali megszüntetését javasolja a kormánynak a Magyarországi Szülők Országos Egyesülete (MSZOE), amely szerint „mindaz, ami az oktatási...  Tovább »

Balog Zoltán miniszter lemondásáért, valamint a civil szervezetek melletti kiállásért vonulnak utcára tanárok, diákok és szülők.  Tovább »

Több gyermeket szülnek a diplomás anyák, egyre kevesebb iskolázatlan nő hoz világra gyermeket, és emelkedik a házasságon kívül születettek aránya -...  Tovább »

A sajátos nevelési igényű gyerekeket (SNI) nevelő szülők fogalmazták meg gondjaikat, hogy az állam milyen segítséget mulasztott el megadni a...  Tovább »

A bántalmazást, mint nevelési módszert a legtöbben elutasítják, de még mindig vannak, akik elfogadottnak tekintik az eltiltást, kiabálást és a...  Tovább »

A Magyarországi Szülők Országos Egyesülete (MSZOE) közleményben követeli a NAT azonnali változtatását.  Tovább »

Jogerősen 350 ezer forint nem vagyoni kártérítés és kamatainak megtérítésére kötelezte a Fővárosi Törvényszék a Kispesti Waldorf Iskolát, amiért...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X