Minél alacsonyabb a szülők iskolai végzettsége, annál rosszabb esélyekkel indul a diák az iskolarendszerben.  Tovább »

„Mit tehetnek a szülők az általánossá vált osztálypénz, óvodai csoportpénz szedése és behajtása ellen? Ne fizessenek!  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Már az iskolakezdési nagy dömping küszöbénél járunk. Mennyit költenek a szülők? Hányadikas diák jelenti a legnagyobb kiadást?  Tovább »

A 25-60 éves kor közötti 3-14 éves gyermeket nevelő szülők 61 százaléka többek között fizetésükből akarják támogatni gyerekük továbbtanulását -...  Tovább »

hirdetés

A legújabb vizsgálatok szerint súlyos szabálytalanságok előzték meg a veronai busztragédiát, a jármű el sem indulhatott volna.  Tovább »

Ismét nekiment az iskoláknak a Fővárosi Szülők Egyesülete a Gyermekekért nevű szervezet: azt állítják, a szülői hozzájárulásból megszervezett erdei...  Tovább »

A szülők többsége elutasítja a kormány által bevezetett tankönyvrendszert - derül ki a Szülői Hang Közösség felméréséből.  Tovább »

"Gyermekétkeztetés embertelen körülmények között?  Tovább »

Gyakorlatilag minden létező vizsgát kamerákkal rögzítene az MSZOE.  Tovább »

Nagyon komoly vádakat fogalmazott meg mai közleményében a Magyarországi Szülők Országos Egyesülete (MSZOE), amely szerint visszatartják a 6 éves...  Tovább »

Nagyon sok olvasónknál kiverte a biztosítékot a Magyarországi Szülők Országos Egyesületének (MSZOE) legújabb javaslata: a szervezet szerint az...  Tovább »

Szerintük a szülőket kell segíteni abban, hogy felelősen döntsenek, az államnak nincs joga egy szülők által fizetett útba beleszólni.  Tovább »

A buktatás azonnali megszüntetését javasolja a kormánynak a Magyarországi Szülők Országos Egyesülete (MSZOE), amely szerint „mindaz, ami az oktatási...  Tovább »

Balog Zoltán miniszter lemondásáért, valamint a civil szervezetek melletti kiállásért vonulnak utcára tanárok, diákok és szülők.  Tovább »

Több gyermeket szülnek a diplomás anyák, egyre kevesebb iskolázatlan nő hoz világra gyermeket, és emelkedik a házasságon kívül születettek aránya -...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X