A Klebelsberg Központ 3,4 milliárd forintnyi támogatást szán arra a költségvetéséből, hogy azok az iskolák, amelyek sikereket értek el valamilyen...  Tovább »

Péntekig a közép-magyarországi régió valamennyi érintett iskolájába megérkeztek a korszerű digitális eszközök - mondta Rétvári Bence pénteken...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Még karácsony előtt megkapja 650 közép-magyarországi oktatási intézmény azt a 14 ezer számítógépet és monitort, hatezer laptopot és hétezer...  Tovább »

Még az idén 6,2 milliárd forintos informatikai fejlesztési támogatást kapnak költségvetési forrásból a közép-magyarországi régió oktatási...  Tovább »

hirdetés

2021-ben szeretnék piacra dobni azt első olyan gépet, ami közvetlen összeköttetésbe hozza agyunkat és a számító gépet.  Tovább »

A prezentációhoz, a beadandóhoz, a digitális feladatok megoldásához sem árt, ha van néhány jó képszerkesztő program, amit egyszerűen használhattok.  Tovább »

A hvg.hu ajánlja a Raspberry Pi nevű opreációs rendszert.  Tovább »

A videojátékoknak legtöbbször a negatív hatásairól hallani, pedig nemcsak számos készséget fejleszthetnek, hanem kulcsot is adhatnak az oktatás...  Tovább »

Megtalálta egy számítógép az eddig ismert legnagyobb prímszámot. Már októberben meglett, de egy akkori szerverhiba miatt még csak most vették észre.  Tovább »

A Klik bejelentette, hogy fejleszteni fogják az iskolákban a számítástechnikai parkot.  Tovább »

Ha ma valakinek az IT szakmát említik, rögtön férfimunkára gondol, nőket sajnos csak elvétve találni a szektorban. De nem volt ez mindig így.  Tovább »

A legtöbb 19-29 éves fél attól, hogy mindennek, amit az interneten csinál, nyoma marad, és a tárolt információk az állami szervekhez kerülnek.  Tovább »

„Tabletizálná” a kormány az oktatást, így a következő években sok országhoz hasonlóan a táblagépek itthon is fontos szerephez jutnának az iskolákban.  Tovább »

Ha még nem tudjátok pontosan eldönteni, milyen szakot válasszatok, jó irány lehet az informatika.  Tovább »

Több magyar fiatal karrierje indult el, hatalmas nemzetközi sikereket értek el a Microsoft Imagine Cup Academy program támogatásával.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X