Február 15-ig jelentkezhettek a 2018-as felsőoktatási felvételire.  Tovább »

Miért jó a Pécsi Tudományegyetemen tanulni? Hová érdemes ellátogatni, ha egy jót akarsz ebédelni vagy csupán kávézni?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Majdnem ötezer elsőéves kezdi meg tanulmányait a Pécsi Tudományegyetemen, a legmagasabb ponthatárokat az osztatlan tanári szakpárokon, a...  Tovább »

Nemcsak Budapesten, hanem több vidéki egyetemvárosban is tartanak ponthatárváró bulit július 26-án, itt találjátok a pécsi programokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megkezdődött a Pécsi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karának (PTE-GYTK) 450 millió forintos átfogó fejlesztése - közölte a felsőoktatási...  Tovább »

Első magyar városként nyerte el Pécs a Tanuló Város díjat, mellyel azokat ismerik el, ahol kimagasló és „kézzel fogható” a fejlődés az oktatás és az...  Tovább »

Többen is segítenének, de nem nyúlhattak eddig a sértő felirathoz.  Tovább »

Jegyet és kreditet szerezhetnek középiskolások a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán (PTE-BTK) februárban induló, országosan egyedülálló...  Tovább »

Roma egyetemistákat gyalázó felirat került a Pécsi Tudományegyetem Ifjúság úti épületével szemben, a roma hallgatókat összefogó szakkollégium...  Tovább »

A felsőoktatási intézmények kollégiumainak többségében a héten lezárulnak a felvételi eljárások.  Tovább »

Példátlan fejlesztés előtt áll a Pécsi Tudományegyetem (PTE), ami megalapozhatja a felsőoktatási intézmény jövőjét - jelentette ki Bódis József...  Tovább »

Február 15-ig lehet jelentkezni a szeptemberben induló alap-, osztatlan és mesterképzésekre, illetve felsőoktatási szakképzésekre.  Tovább »

Február 15-ig lehet jelentkezni a szeptemberben induló alap-, osztatlan és mesterképzésekre, illetve felsőoktatási szakképzésekre.  Tovább »

Az emberi agy visszanövesztése, a kőkorszaki szex és a pápa mögött álló nindzsák is témái a Kutatók éjszakája pécsi rendezvényeinek, amelyeknek a...  Tovább »

Átkeresztelték a Budapest és Pécs között közlekedő egyik InterCity-járatot - december közepéig a pécsi egyetemről...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X