Szeptember 28-án azaz ma lesz a Kutatók éjszakája, mutatjuk, mivel készülnek az egyetemek erre a napra.  Tovább »

Hét magyar egyetem került fel a londoni székhelyű Times Higher Education (THE) most publikált világrangsorába, köztük a legjobban a Semmelweis...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Szeptember 28-án jön a Kutatók éjszakája, ahol számos izgalmas programon vehettek részt országszerte. Mutatjuk a szombathelyi programajánlót.  Tovább »

A Pécsi Tudományegyetem is felkerült az Academic Ranking of World Universities (ARWU) rangsort megjelentető SanghaiRanking frissen kiadott...  Tovább »

hirdetés

A Pécsi Tudományegyetem (PTE) építészet nevű minor képzése az Egyesült Államokban az utóbbi években egyre népszerűbb lett: duplájára nőtt a...  Tovább »

A Pécsi Tudományegyetemre (PTE) 4903 új hallgatót vettek fel az idén - tájékoztatta a felsőoktatási intézmény csütörtökön az MTI-t.  Tovább »

"Srácok, hogy ha Pécsen jártok, az ETK-sok a legszebb lányok" - szól a legújabb pécsi sláger.  Tovább »

A jelenlegi mintegy 21 ezerről az új rektori ciklus végéig 25 ezerre kívánja emelni hallgatóinak létszámát a Pécsi Tudományegyetem (PTE) - hangzott...  Tovább »

Bemutatta új államtitkárait Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere hétfőn Budapesten, a tárcavezető a szakterületükön felkészült...  Tovább »

Új rektort neveznek ki a Magyar Táncművészeti Egyetem, a Szegedi Tudományegyetem, a Pécsi Tudományegyeteme és a Semmelweis Egyetem élére - olvasható...  Tovább »

Lefedi-e az emelt szintű érettségi biológiából azokat a témaköröket, amelyek ismeretére az általános orvosi képzésen építenek?  Tovább »

Hét magyar egyetem került be a feltörekvő országokat vizsgáló egyik egyetemi rangsorba, a Semmelweis Egyetem (SE) a 61.  Tovább »

A Magyar Honvédség tizenhárom felsőoktatási intézményben kíván létrehozni egyetemi századot, összesen 1300 fővel.  Tovább »

Ebből a tesztből kiderül, mennyire ismeritek a Pécsi Tudományegyetem történetét. Néhány apró érdekességről is tettünk fel kérdést.  Tovább »

Február 15-ig jelentkezhettek a 2018-as felsőoktatási felvételire.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X