Zseniális videóban foglalták össze, mivel kell megküzdenie minden friss diplomás munkanélkülinek.  Tovább »

Milyen az, amikor a szülők, a volt csoporttársak, sőt a szomszéd is álláskeresési tippekkel bombáz titeket?  Tovább »

A Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF) alapképzési szakos hallgatóinak 49 százaléka már főiskolás évei alatt munkát vállal, a dolgozó hallgatók 73...  Tovább »

Hamarosan kezdődik a 2015-ös felvételi: összegyűjtöttük azt a négy dolgot, amelyért - a megszerzett tudáson kívül - érdemes jelentkezni egyetemre...  Tovább »

(x)

SZIE: Budapesttől Gyuláig egy egyetem

A Szent István Egyetemre jelentkező hallgatók mind tudatosabban választják a hét karú, hat városban működő, gödöllői központú univerzitást.  Tovább »

Mennyit keresnek a friss diplomások? Megnéztük a legfrissebb pályakövetési adatokat, amelyek intézményekre lebontott átlagfizetéseket is tartalmaznak.  Tovább »

Átlagosan 148-171 ezer forintot keresnek az agrárdiplomát szerző pályakezdők - derül ki a friss pályakövetési adatokból.  Tovább »

Átlagosan bruttó 136 ezer forintot keresnek a természettudományi végzettségű pályakezdők - derül ki a friss pályakövetési adatokból.  Tovább »

167-188 ezer forintos bruttó bérre számíthatnak a jogi képzési terület friss diplomásai - derül ki a legfrissebb pályakövetési adatokból.  Tovább »

Akár 213 ezer forintos fizetést is hazavihetnek a szerencsésebb pályakezdő orvosok, ugyanakkor van, aki ennél kilencvenezer forinttal kevesebbet...  Tovább »

Egyáltalán nem mindegy, melyik egyetemre vagy főiskolára jelentkeztek: több mint százezer forintos eltérés van a társadalomtudományi diplomások...  Tovább »

A műszaki végzettségű friss diplomások átlagosan bruttó 240 ezer forintot keresnek, a legkedvezőbb adatokat felmutató intézmény hallgatói pedig 312...  Tovább »

Informatikus diplomával 210-350 ezer forintos átlagfizetésre számíthatnak a pályakezdők, itt vannak az intézményi adatok.  Tovább »

A bölcsészképzést végzett pályakezdők körülbelül 125-177 ezer forintos bruttó fizetésre számíthatnak - derül ki a diplomás-pályakövetési kutatás...  Tovább »

Nehezen találják meg a hangot egymással a különböző korosztályba tartozó munkatársak a magyarországi munkahelyeken - derült ki egy friss kutatásból.  Tovább »

Mennyit keresnek a friss diplomások a különböző területen tevékenykedő cégeknél és intézményeknél? Friss adatok.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X