Közzétették a gyorsjelentést a diplomás-pályakövetési rendszer 2014-es adatairól.  Tovább »

Feltüntessétek-e az önéletrajzotokban, hogy nyaranta fagyit árultatok, vagy azt, hogy középiskolában diákönkormányzati képviselők voltatok?  Tovább »

Egy átlagos HR-esnek körülbelül 15 másodperce van arra, hogy átfussa az önéletrajzotokat, ezért megmutatjuk, hogyan tudtok ennyi idő alatt is jó...  Tovább »

Sorozatunkban egyéni tapasztalatok és a diplomás-pályakövetési rendszer adatai alapján mutatjuk be, hogy érzik magukat a munka világában a diplomás...  Tovább »

(x)

A francia a jövő generációjának nyelve

A francia nyelv több szempontból is jó befektetés.  Tovább »

A szoftverfejlesztőként dolgozó friss diplomás pályakezdők keresnek a legjobban a leggyakoribb szakmák közül: havonta 258 ezer forintot visznek haza.  Tovább »

A 15-29 éves korosztály körében a munkanélküliség kétszer akkora, mint a teljes felnőtt lakosságban, minden 7. harminc év alatti munkanélküli.  Tovább »

Megnéztük, hogyan tanulhattok tovább Ausztriában teljesen ingyen, milyen OKJ-s képzések közül választhattok, ha az egészségügyben szeretnétek...  Tovább »

Milyen végzettséggel nem számíthattok több százezer forintos fizetésre? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták azoknak a szakmáknak, munkaköröknek a listáját, amelyekben csak meghatározott képesítéssel lehet elhelyezkedni.  Tovább »

Hónapok óta böngészitek az álláshirdetéseket és járkáltok interjúkra, de semmi? Adunk néhány ötletet, amelyekkel könnyebben találhattok munkát.  Tovább »

Mennyit ér a nyelvtudás a munkaerőpiacon? Milyen esélyeik vannak azoknak a friss diplomásoknak, akik egy idegen nyelvet sem beszélnek?  Tovább »

A bölcsészek tényleg a gyorséttermekben kötnek ki? Érdemes egyáltalán diplomát szerezni?  Tovább »

Szakmunkásokból, mérnökökből és orvosokból van a legnagyobb hiány Magyarországon és világszinten is - derül ki a Manpower Group 2014-es felméréséből.  Tovább »

Pályakezdő állást vagy gyakornoki programot kerestek? Külföldi vagy belföldi munkára vadásztok? Megmutatjuk, hogyan készülhettek fel az állásbörzékre.  Tovább »

Milyen gyorsan és milyen területeken találhattok munkát, mekkora az átlagkereset vagy éppen a munkanélküliség a különböző szakokon végzett...  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X