A munkaadók szerint a cég hírneve, míg a diákok szerint a versenyképes fizetés a legfontosabb tényező az ideális munkahely kiválasztásakor - írta a...  Tovább »

Mennyit lehet keresni pályakezdőként egy érettségivel? Ennek jártunk utána a vizsgák előtt szűk egy héttel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mit érdemes beleírni az önéletrajzba, és mit nem? Hogyan érdemes formázni a CV-t, és mitől kapnak frászt a HR-esek?  Tovább »

Külfölddel ellentétben, Magyarországon az a tendencia, hogy minél hamarabb igyekszik az embert beszerezni egy saját lakást.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az Európai Unió átlagánál nagyobb Magyarországon a betöltetlen álláshelyek száma és a bérköltség növekedése is, mivel a cégek béremeléssel próbálnak...  Tovább »

Legyen szó önéletrajzról, LinkedIn-profilról vagy állásinterjúról, nem szerencsés, ha bizonyos kifejezéseket használsz önmagad jellemzésére - írja a...  Tovább »

A munkaerőhiány miatt hamarosan komplex javaslatcsomaggal fordul a nemzetgazdasági tárcához a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos...  Tovább »

Minden második oktatásban dolgozó munkavállaló unatkozik a munkahelyén, de ennél sokkal unalmasabb munkakörben is dolgoznak emberek.  Tovább »

Hamarosan startol a Tehetségportál, ami új tereket nyitna meg a tudományos diskurzus, az álláskeresés és a vállalkozó kedvű tehtséges hallgatók előtt.  Tovább »

A fiataloknak a fizetés, az idősebbeknek a biztonság a fontosabb.  Tovább »

A veterán hajós többé nem versenyez, a diákok vélhetően utoljára gyűjthettek tőle autogramot.  Tovább »

Szinte kapkodnak a szakemberek után, sokaknak érdemes lehet váltani, vagy elvégezni egy képzést.  Tovább »

Az ország legjelentősebb állásbörzéje munkadók és állások tömegeivel várja a pályakezdőket és az új helyet keresőket.  Tovább »

Műszaki alapszakon szeretnétek továbbtanulni, de kíváncsiak vagytok, milyen fizetésekre számíthattok majd friss diplomásként? Utánajártunk.  Tovább »

Valamelyik bölcsészképzésen szeretnétek továbbtanulni, de kíváncsiak vagytok, milyen fizetésekre számíthattok majd friss diplomásként? Utánajártunk.  Tovább »

hirdetés