Valóban könnyű gazdasági diplomával állást találni? Mennyit keresnek a pályakezdők?  Tovább »

Már a tizenötödik önéletrajzot külditek el, de még egyetlen cég vagy intézmény sem jelzett vissza? Nem vagytok egyedül.  Tovább »

Hány hónap alatt találnak állást a friss diplomások? Közzétették a diplomás-pályakövetési rendszer 2013-as adatait.  Tovább »

Huszonötszörös eltérés van a legmagasabb és a legalacsonyabb bérbesorolású munkakörökben fizetett összegek között Magyarországon - derült ki a...  Tovább »

Szoftverfejlesztő, üzletpolitikai elemző, számviteli és pénzügyi vezető - ezekben a pozíciókban keresnek a legjobban a diplomás pályakezdők.  Tovább »

Átlagosan 50 ezer forinttal keresnek többet a felsőfokú végzettségű férfiak, mint a diplomás nők - derül ki a diplomás-pályakövetési rendszer...  Tovább »

Mennyit keresnek, és milyen elhelyezkedési esélyekkel indulnak a pályakezdő jogászok?  Tovább »

Tényleg lehetetlen állást találni bölcsészdiplomával? Valamelyik gyorsétterem a végállomás?  Tovább »

Közeledik az egyetem vagy a főiskola vége, így lassan a saját lábatokra kell állnotok?  Tovább »

Már hónapok óta kerestek állást, de még egy cégtől sem kaptatok ajánlatot? Öt tipp friss diplomásoknak.  Tovább »

Csaknem kétmillió - 15 és 29 év közötti - fiatal nem tanul és nem is dolgozik, szülei nyakán él Spanyolországban - ez derül ki az Európai Gazdasági...  Tovább »

Az egyetem vagy főiskola utolsó évét kezded el? Az államvizsga előtti (és utáni) időszak valóságos rémálom lehet - persze csak akkor, ha azzá teszed.  Tovább »

Mennyit keresnek ősztől a pályakezdő tanárok? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Mennyit visznek haza havonta, és hány hónap alatt tudtak elhelyezkedni az orvos, fogorvos és gyógyszerész szakon, illetve az egészségtudományi...  Tovább »

Havonta nettó 134-214 ezer forintot keresnek, és 3-6 hónap alatt tudtak elhelyezkedni a társadalomtudományi szakokról kikerülő friss diplomások.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X