Gyakornoki lehetőséget kap több kar hallgatója, valamint állást is kínál nekik a diploma után a Hell energiaital gyártója.  Tovább »

A mai fiatal amerikai munkavállalók többet dolgoznak, de kevesebbet keresnek, mint az előző generáció, ugyanakkor az idősebb korosztályok jövedelme...  Tovább »

Több ezer munkavállalót várnak a járműipari vállalkozások, van, ahol a kiemelt fizetéssel sem tudják magukhoz csábítani a szakembereket.  Tovább »

Az ENSZ adatain alapuló elemzés szerint az Amerikai Egyesült Államok a negyedik legnépszerűbb célország a külföldön továbbtanulni vágyók számára.  Tovább »

A márciustól májusig, azaz a vizsgaidőszakig tartó időszakban több fiatal dolgozott.  Tovább »

Nem csak munkatapasztalatot szerezhettek, hanem a kiválaszotott cég arra is felkészülhet a pénzből, hogy később alkalmazzon titeket.  Tovább »

Egy munka sok szempont miatt lehet szörnyű, valaki a monotonitást utálja, valaki a kollégákat, ám ezek csak a hétköznapi esetek.  Tovább »

Egyszerűn nehéz rossz lóra tenni, ha valaki informatikusnak vagy gépészmérnöknek áll, a bölcsészek pedig sokat köszönhetnek rugalmasságuknak.  Tovább »

A felnőtt lét igazi ízét érezhetik meg, akiknek nem lesz elég pontszámuk, illetve kilépnek az egyetem kapuján.  Tovább »

2010-ben 420 rezidens kezdte meg a szakképzést a kórházakban, 2015-ben már 917 fiatal vesz részt a betegellátásban.  Tovább »

Informatikus diplomával 227-350 ezer forintos átlagfizetésre számíthatnak a pályakezdők, itt vannak az intézményi adatok.  Tovább »

Milyen végzettségű friss diplomások keresnek a legjobban? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Az iskolából kikerülve sokan elveszettnek érzik magukat, hiszen általában az első munkahely megtalálása az egyik legnehezebb feladat.  Tovább »

Ha nem tanultok tovább és még nem találtatok munkát, havi közel 7 ezer forintot kell fizetnetek.  Tovább »

Az informatikai, a műszaki, gazdaságtudományi, illetve orvos- és egészségtudományi képzésen végzettek számíthatnak a legmagasabb fizetésre - derül...  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X