Milyen vállalatok szívják fel Magyarországon a legtöbb pályakezdőt? Hol várják tárt karokkal a több nyelvet beszélő bölcsészeket?  Tovább »

Mennyit keresnek az egyetemi és főiskolai végzettségű pályakezdő pedagógusok?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Miért érdemes már végzős egyetemistaként, főiskolásként figyelemmel követni, milyen állásokat hirdetnek meg a vállalatok?  Tovább »

A pályakezdők előtt álló egyik legnagyobb kihívás a álláskeresésben az, hogy a munkaadók gyakran többéves tapasztalatot várnak el a munkakeresőktől...  Tovább »

hirdetés

A munkaadók szerint a cég hírneve, míg a diákok szerint a versenyképes fizetés a legfontosabb tényező az ideális munkahely kiválasztásakor - írta a...  Tovább »

Mennyit lehet keresni pályakezdőként egy érettségivel? Ennek jártunk utána a vizsgák előtt szűk egy héttel.  Tovább »

Mit érdemes beleírni az önéletrajzba, és mit nem? Hogyan érdemes formázni a CV-t, és mitől kapnak frászt a HR-esek?  Tovább »

Külfölddel ellentétben, Magyarországon az a tendencia, hogy minél hamarabb igyekszik az embert beszerezni egy saját lakást.  Tovább »

Az Európai Unió átlagánál nagyobb Magyarországon a betöltetlen álláshelyek száma és a bérköltség növekedése is, mivel a cégek béremeléssel próbálnak...  Tovább »

Legyen szó önéletrajzról, LinkedIn-profilról vagy állásinterjúról, nem szerencsés, ha bizonyos kifejezéseket használsz önmagad jellemzésére - írja a...  Tovább »

A munkaerőhiány miatt hamarosan komplex javaslatcsomaggal fordul a nemzetgazdasági tárcához a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos...  Tovább »

Minden második oktatásban dolgozó munkavállaló unatkozik a munkahelyén, de ennél sokkal unalmasabb munkakörben is dolgoznak emberek.  Tovább »

Hamarosan startol a Tehetségportál, ami új tereket nyitna meg a tudományos diskurzus, az álláskeresés és a vállalkozó kedvű tehtséges hallgatók előtt.  Tovább »

A fiataloknak a fizetés, az idősebbeknek a biztonság a fontosabb.  Tovább »

A veterán hajós többé nem versenyez, a diákok vélhetően utoljára gyűjthettek tőle autogramot.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X