"Pusztán gimnáziumi érettségivel nem lehet érvényesülni a munkaerőpiacon, ehhez vagy egyetemet kell végezni, vagy szakmát kell tanulni" - mondta a...  Tovább »

Tudósítottunk a pedagógusok szombati tüntetéséről, megnéztük, melyek az ország legjobb egyetemei és középiskolái a HVG rangsorai alapján.  Tovább »

Vállalkozói vagy alkalmazotti lét? Biztonság vagy szabadság?  Tovább »

Mennyit keresnek a pályakezdő diplomások? Mennyivel magasabb a férfiak átlagfizetése, mint a nőké?  Tovább »

(x)

Gondoskodjon magáról is!

A középiskolások, egyetemisták szüleinek többsége valószínűleg gyermeke jövőjét tartja legfontosabbnak. Sokan még saját jövőjükről is megfeledkeznek.  Tovább »

Az amerikai lapkiadó cég, a Condé Nast csaknem 7500 gyakornokot foglalkoztatott fizetés nélkül vagy minimálbér alatt.  Tovább »

Virtuális állásbörzét rendez az ELTE november 11. és 13.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a Budapesti Gazdasági Főiskola diplomáspálya-követési eredményeit.  Tovább »

Valóban könnyű gazdasági diplomával állást találni? Mennyit keresnek a pályakezdők?  Tovább »

Már a tizenötödik önéletrajzot külditek el, de még egyetlen cég vagy intézmény sem jelzett vissza? Nem vagytok egyedül.  Tovább »

Hány hónap alatt találnak állást a friss diplomások? Közzétették a diplomás-pályakövetési rendszer 2013-as adatait.  Tovább »

Huszonötszörös eltérés van a legmagasabb és a legalacsonyabb bérbesorolású munkakörökben fizetett összegek között Magyarországon - derült ki a...  Tovább »

Szoftverfejlesztő, üzletpolitikai elemző, számviteli és pénzügyi vezető - ezekben a pozíciókban keresnek a legjobban a diplomás pályakezdők.  Tovább »

Átlagosan 50 ezer forinttal keresnek többet a felsőfokú végzettségű férfiak, mint a diplomás nők - derül ki a diplomás-pályakövetési rendszer...  Tovább »

Mennyit keresnek, és milyen elhelyezkedési esélyekkel indulnak a pályakezdő jogászok?  Tovább »

Tényleg lehetetlen állást találni bölcsészdiplomával? Valamelyik gyorsétterem a végállomás?  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X