Mennyit keresnek a különböző képzési területeken végzett friss diplomások?  Tovább »

Lényegesen magasabb átlagfizetésre számíthatnak azok a friss diplomások, akik egyetemistaként egy ideig külföldön is...  Tovább »

Mennyit lehet keresni a gazdálkodási és menedzsment, a gépészmérnöki vagy az ápolás és betegellátás alapszakokkal?  Tovább »

Akár 130 ezer forintos különbség is lehet a legnépszerűbb szakok végzettjeinek átlagfizetése között - derül ki a diplomáspálya-követési rendszer...  Tovább »

Mennyit keresnek a mesterdiplomás pályakezdők? A jogászok vagy az orvosok fizetése a magasabb? Itt vannak a friss adatok.  Tovább »

Mennyit keresnek a különböző képzési területeken végzett pályakezdők? Az informatikusok vagy a műszaki diplomások átlagfizetése a magasabb?  Tovább »

Majdnem 350 ezer forint kezdő átlagfizetésre számíthatnak a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Karán végzett informatikusok, ez derült ki az...  Tovább »

Gazdálkodási és menedzsment, gépészmérnöki, kereskedelem és marketing, pénzügy és számvitel, turizmus-vendéglátás - évek óta ezek a legnépszerűbb...  Tovább »

Múlt héten összeszedtük azokat a végzettségeket, amelyekkel 200 ezer forint feletti fizetésre számíthattok - ma a legrosszabbul fizetett szakmák...  Tovább »

Nem feltétlenül kell egyetemet vagy főiskolát végezni ahhoz, hogy jól fizető állást szerezzetek - legalábbis az...  Tovább »

Ahogy arról csütörtökön beszámoltunk, a Műegyetem friss statisztikái szerint mérnöki diplomával átlagosan 350 ezer forintot keresnek a pályakezdők -...  Tovább »

A mérnökhallgatók többsége már a felsőoktatási tanulmányai mellett dolgozik, a diplomaszerzés után átlagosan 350 ezer forintos fizetésre...  Tovább »

Szeretnétek tudni, mennyit ér a diplomátok a munkaerőpiacon?  Tovább »

Tízezer betöltetlen állás volt 2013-ban a hazai infokommunikációs ágazatban, ha elegendő szakembert találnának a...  Tovább »

Valamelyik társadalomtudományi szakon folytatnátok tanulmányaitokat, de nem tudjátok, mennyit ér a diploma a munkaerőpiacon?  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X