Műszaki alapszakon szeretnétek továbbtanulni, de kíváncsiak vagytok, milyen fizetésekre számíthattok majd friss diplomásként? Utánajártunk.  Tovább »

Valamelyik bölcsészképzésen szeretnétek továbbtanulni, de kíváncsiak vagytok, milyen fizetésekre számíthattok majd friss diplomásként? Utánajártunk.  Tovább »

Gazdasági alapszakon szeretnétek továbbtanulni, de kíváncsiak vagytok, milyen fizetésekre számíthattok majd friss diplomásként? Utánajártunk.  Tovább »

Felvételi előtt álltok, de még nem döntöttétek el, milyen szakon szeretnétek továbbtanulni? Fontos szempont a várható pályakezdő fizetés is?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A munkaerőpiacon a diploma határozottan előnyt jelent.  Tovább »

Már érezhető a gazdaság élénkülése, így nem ok nélkül bízik a megkérdezettek többsége a fizetésemelésben – derül ki egy munkaerő-közvetítő cég...  Tovább »

Havonta 7000 ezer forinttal lesz vékonyabb a pénztárcád, ez is a felnőtt élettel jár.  Tovább »

2016 júniusa óta azok az álláskereső fiatalok, akik már 4 hónapja regisztráltak a munkaügyi központokban, lehetőséget kapnak arra, hogy gyakornoki...  Tovább »

A magyar egyetemisták és főiskolások körében végzett felmérés szerint az IT szektor, az autógyártás és a bankszektor kínálja a legjobb munkahelyeket.  Tovább »

Számos ponton megengedőek a magyar fiatalok a munkáltatókkal szemben.  Tovább »

Ha végeztetek az iskolával, jöhet a munkakeresés, ám ehhez be kell tartani néhány aranyszabályt, amit sajnos még ma is sokan figyelmen kívül hagynak.  Tovább »

Gyakornoki lehetőséget kap több kar hallgatója, valamint állást is kínál nekik a diploma után a Hell energiaital gyártója.  Tovább »

A mai fiatal amerikai munkavállalók többet dolgoznak, de kevesebbet keresnek, mint az előző generáció, ugyanakkor az idősebb korosztályok jövedelme...  Tovább »

Több ezer munkavállalót várnak a járműipari vállalkozások, van, ahol a kiemelt fizetéssel sem tudják magukhoz csábítani a szakembereket.  Tovább »

Az ENSZ adatain alapuló elemzés szerint az Amerikai Egyesült Államok a negyedik legnépszerűbb célország a külföldön továbbtanulni vágyók számára.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X