Mennyit keresnek a friss diplomások? Megnéztük a legfrissebb pályakövetési adatokat, amelyek intézményekre lebontott átlagfizetéseket is tartalmaznak.  Tovább »

Átlagosan 148-171 ezer forintot keresnek az agrárdiplomát szerző pályakezdők - derül ki a friss pályakövetési adatokból.  Tovább »

Átlagosan bruttó 136 ezer forintot keresnek a természettudományi végzettségű pályakezdők - derül ki a friss pályakövetési adatokból.  Tovább »

167-188 ezer forintos bruttó bérre számíthatnak a jogi képzési terület friss diplomásai - derül ki a legfrissebb pályakövetési adatokból.  Tovább »

(x)

Találd meg a hozzád illő szakot!

8 lépésben segítünk a személyiségednek megfelelő szak megtalálásában, a szakok megismerésében, a döntésben. Próbáld ki most!  Tovább »

Akár 213 ezer forintos fizetést is hazavihetnek a szerencsésebb pályakezdő orvosok, ugyanakkor van, aki ennél kilencvenezer forinttal kevesebbet...  Tovább »

Egyáltalán nem mindegy, melyik egyetemre vagy főiskolára jelentkeztek: több mint százezer forintos eltérés van a társadalomtudományi diplomások...  Tovább »

A műszaki végzettségű friss diplomások átlagosan bruttó 240 ezer forintot keresnek, a legkedvezőbb adatokat felmutató intézmény hallgatói pedig 312...  Tovább »

Informatikus diplomával 210-350 ezer forintos átlagfizetésre számíthatnak a pályakezdők, itt vannak az intézményi adatok.  Tovább »

A bölcsészképzést végzett pályakezdők körülbelül 125-177 ezer forintos bruttó fizetésre számíthatnak - derül ki a diplomás-pályakövetési kutatás...  Tovább »

Nehezen találják meg a hangot egymással a különböző korosztályba tartozó munkatársak a magyarországi munkahelyeken - derült ki egy friss kutatásból.  Tovább »

Mennyit keresnek a friss diplomások a különböző területen tevékenykedő cégeknél és intézményeknél? Friss adatok.  Tovább »

Miért helyezkedik el egyre több friss diplomás multicégeknél?  Tovább »

Melyik megyében keresnek a legjobban a friss diplomások? Hol a legalacsonyabb az átlagbér?  Tovább »

Az alapszakos diplomásokhoz képest bruttó hatvanezer forinttal többet keresnek azok, akik mesterképzést végeztek.  Tovább »

Milyen végzettségű friss diplomások keresnek a legjobban? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X