A következő években is az orvoshiány lesz az egyik legfeszítőbb pontja a hazai egészségügynek: egy friss kutatás szerint az ötöd- és hatodéves...  Tovább »

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára a friss diplomás orvosok számával büszkélkedett.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Kis mértékben ugyan, de csökkent az orvosok elvándorlása az utóbbi években; tavaly 615 magyar doktor kérte a külföldi munkavállaláshoz szükséges...  Tovább »

Az egészségügyi szakellátás minőségének javítása és az egészségügyben tapasztalható munkaerőhiány enyhítése érdekében mesterképzés indul három...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mely osztatlan képzésekre jelentkeztek idén a legtöbben? Itt a lista.  Tovább »

Külföldön készül munkát vállalni tanulmányai befejeztével a cseh orvostanhallgatók több mint negyede - derült ki abból a felmérésből, amelyet a...  Tovább »

Simicskó István honvédelmi miniszter ez alkalomból hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, szeretnék...  Tovább »

Egy magyar kezdő vállalkozás, startup cég terméke segíthet az orvostanhallgatók és a fiatal orvosok képzésében.  Tovább »

Egyes egészségügyi szakok hallgatóinak ajánl ösztöndíjat a Honvédelmi Minisztérium (HM).  Tovább »

Ismét magas ponthatárokat állapítottak meg az osztatlan orvosképzéseken.  Tovább »

Egy festmény is erősíti azt a legendát, mely szerint már a késő ókorban próbálkoztak transzplantációval.  Tovább »

Fél évszázad után ismét vizsgálhatják a pszichoaktív szerek orvoslásban rejlő lehetőségeit a Yale-en.  Tovább »

Idén is a Semmelweis Orvostudományi Egyetem vezeti az intézmények összesített listáját a HVG Diploma rangsorában.  Tovább »

Tíz kórháznyi orvos hiányzik a magyar egészségügyből, miközben a magyar orvosi egyetemeken a hallgatóknak már a fele külföldi.  Tovább »

A galambok felismerik a rákos sejteket a röntgenfelvételeken, méghozzá nagyobb eséllyel, mint az emberek – erre jutottak amerikai kutatók a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X