Egy jacksoni iskolában maga ellen fordította fegyverét egy diák. Egyelőre nem tudni, pontosan mi motiválta tettét.  Tovább »

A kormányerőkkel vívott tűzharc után meghátráltak azok az iszlamista fegyveresek, akik szerdán megszálltak egy iskolát a Fülöp-szigetek déli részén...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Három francia diák is megsérült a londoni merényletben. 2015-ben már elveszítettek egy öregdiákot egy másik merényletben.  Tovább »

Terrorista jellegű bűncselekmény elkövetésével vádolják hétfőn kezdődött perében azt a lengyel egyetemistát, aki tavaly az alsó-sziléziai vajdasági...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Robbantásos merényleteket tervezett egy 16 éves lány Dániában két iskola ellen - közölte pénteken egy dán ügyész.  Tovább »

Lövöldözés történt pénteken az ankarai orvosi egyetem egyik klinikájának gyógyszertári raktárában, három ember életét vesztette, további ketten...  Tovább »

Négy embert őrizetbe vettek hétfőn a török hatóságok a főként kurdok lakta Sanliurfa városban a legkevesebb 37 halálos áldozatot követelő vasárnapi...  Tovább »

A 2014-es pakisztáni iskolai mészárlásról készített valaki videojátékot, ami óriási felháborodást okozott az országban.  Tovább »

Decemberben a pakisztáni Pesavarban 133 diák életét követelte egy iskolai merénylet. A túlélők a barátaikra emlékeznek.  Tovább »

Hét embert, köztük hat tanárnőt öltek meg kedden Pakisztán északnyugati részén ismeretlen fegyveresek - közölte a...  Tovább »

Letartóztatta az olasz rendőrség annak a pokolgépes merényletnek a feltételezett elkövetőjét, amely május 19-én...  Tovább »

Az olasz hírügynökségek által idézett BrindisiReport tudta meg, hogy két férfit kísértek a rendőrségre, ahol reggel...  Tovább »

Két robbanószerkezet lépett működésbe szombat reggel a dél-olaszországi Brindisi egyik líceumának bejárata előtt.  Tovább »

Saját szervezésű túrán vettek részt azok a magyarok, akiket terrortámadás ért Etiópiában – mondta újságíróknak Mezősi...  Tovább »

A Szegedi Tudományegyetem geológustanárai szervezték azt az etiópiai túrát, amely végül tragédiába torkollt – írja az...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X