A Youth Challenge egyfajta „szociális start-up”, amely hátrányos helyzetű fiatalok csoportjait vonja be abba, hogy dolgozzanak ki innovatív...  Tovább »

Bemutatták Magyarország Nemzeti Atlaszának új kiadását.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Szeretitek járni az országot? Szívesen megnézitek a különböző városok múzeumait? Akkor ez a teszt tetszeni fog nektek.  Tovább »

Tudjátok, hogy mi hol van Magyarországon? Ehhez a kvízhez jól jöhet egy kis történelemtudás is. Teszteljétek ismereteiteket, hajrá!  Tovább »

hirdetés

Felismeritek a magyar városokat - felülről? Szuper tesztet ajánlunk csütörtök estére.  Tovább »

Magyarország legszebb egyetemi campusait keressük, a második körben a csütörtök reggeli állás szerint még mindig a Miskolci Egyetem vezet, de az...  Tovább »

Felismernéd a magyar városokat madártávlatból? Ezzel a rövid teszttel kipróbálhatod.  Tovább »

Otthon vagy a földrajzban és a történelemben is? Akkor ezt a kvízt neked találtuk ki! Ismerd fel a magyar települések címerét!  Tovább »

Mennyire vagy otthon a magyar történelemben? Ismered a hazai várakat, felismernéd őket akár egy kép alapján is? Most kipróbálhatod magad!  Tovább »

Mennyire ismered Magyarország nevezetességeit? Egy képrészlet alapján is meg tudnád mondani, hogy melyik városban található az adott épület?  Tovább »

Igaz, hogy nálunk vonattal is beletelik 7-8 órába átszelni az országot, de ez nem jelenti azt, hogy olyan nagyok lennénk.  Tovább »

A nők egész Európában kevesebb fizetésre számíthatnak a férfiaknál, pedig uralják a felsőoktatást – legalábbis létszám tekintetében.  Tovább »

Hogy érzitek, Magyarországon elég iskolai szünet van, vagy lehetne több is?  Tovább »

Napokon belül a forgalmazókhoz kerülhet a Codie, a magyar egyetemisták által fejlesztett oktatórobotot tehát hamarosan meg lehet vásárolni.  Tovább »

A magyarok többsége nem tud négy kínosan egyszerű pénzügyi kérdésre helyesen válaszolni – erre jutott egy globális felmérés.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X