A fiatalok több mint 80 százaléka opciónak tartja a külföldi munkavégzést, de 38 százalékuk biztosan nem itthon tervezi jövőjét - írja a Pénzcentrum.  Tovább »

A 19-29 éves dolgozó fiatalok 36 százaléka tervezi a külföldi munkavállalást, derül ki a K&H fiatalok jóléti indexéből - írja a Napi.hu.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Vannak olyan gyakornoki pozíciók ahol havonta akár milliós összeget is lehet keresni.  Tovább »

Norbi három éve él Bristolban. Pénzt keresni ment ki, csak addig marad, amíg összeszedi az összeget, amire szüksége van. Az ő beszámolója következik.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Amennyiben ellátogatsz az A38 hajóra, külföldi ajánlatokkal találkozhatsz.  Tovább »

Az Állami Számvevőszék kifogásolja, hogy a Diplomás Pályakövetési rendszer nem tud megbízható adatokat nyújtani a kivándorolt diplomásokról.  Tovább »

Külföldön készül munkát vállalni tanulmányai befejeztével a cseh orvostanhallgatók több mint negyede - derült ki abból a felmérésből, amelyet a...  Tovább »

Jól megválasztott külföldi munkával nemcsak a hazai viszonyokhoz képest kiemelkedő bérezés érhető el, de még a nyelvtudás is csiszolható.  Tovább »

Miután csak 105 fiatalt sikerült hazacsábítani, nem látta értelmét a kormány a folytatásnak.  Tovább »

Hiába dolgozik közel egy debrecennyi magyar csak Londonban, mindössze 105-en tértek haza a kormány közvetítésével kínált állások miatt.  Tovább »

A diákok kétharmada menne külföldre egy friss felmérés szerint.  Tovább »

Az 1980 után született fiatalokat megszerezni és megtartani is nehéz a munkáltatóknak.  Tovább »

A Lehet Más a Politika (LMP) által indított felmérés eddigi eredményei szerint a fiataloknak csak a tizenöt százaléka maradna mindenképpen...  Tovább »

Tizenöt év igazgatóság után, két évvel a nyugdíjba menetele előtt lemond és külföldre megy tanítani Somogyi László a budapesti Berzsenyi Dániel...  Tovább »

A tanulók közel fele külföldön képzeli el a jövőjét – mondta el az InfoRádiónak a Tárki vezető kutatója.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X