Legnagyobb számban a szakmunkásképzőt vagy szakiskolát végzett, 20-39 év közötti nőtlen férfiak terveznek külföldi munkavállalást, ez derül ki a...  Tovább »

Az Európai Unióban (EU) a 20 és 34 év közötti munkanélküliek mintegy fele elhagyná lakhelyét, ha máshol kapna munkát, miközben ugyanennyi nem...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A következő években is az orvoshiány lesz az egyik legfeszítőbb pontja a hazai egészségügynek: egy friss kutatás szerint az ötöd- és hatodéves...  Tovább »

Hogyan kerülnek húszas éveikben járó magyarok Kenyába, Katarba vagy Japánba? Hogyan építettek karriert, és milyen nehézségekkel kellett szembenézniük?  Tovább »

hirdetés

Szuper ajánlatokkal csábítják Németországba a magyarokat, közben itthon tombol a munkaerőhiány - írja a Pénzcentrum.  Tovább »

A fiatalok több mint 80 százaléka opciónak tartja a külföldi munkavégzést, de 38 százalékuk biztosan nem itthon tervezi jövőjét - írja a Pénzcentrum.  Tovább »

A 19-29 éves dolgozó fiatalok 36 százaléka tervezi a külföldi munkavállalást, derül ki a K&H fiatalok jóléti indexéből - írja a Napi.hu.  Tovább »

Vannak olyan gyakornoki pozíciók ahol havonta akár milliós összeget is lehet keresni.  Tovább »

Norbi három éve él Bristolban. Pénzt keresni ment ki, csak addig marad, amíg összeszedi az összeget, amire szüksége van. Az ő beszámolója következik.  Tovább »

Amennyiben ellátogatsz az A38 hajóra, külföldi ajánlatokkal találkozhatsz.  Tovább »

Az Állami Számvevőszék kifogásolja, hogy a Diplomás Pályakövetési rendszer nem tud megbízható adatokat nyújtani a kivándorolt diplomásokról.  Tovább »

Külföldön készül munkát vállalni tanulmányai befejeztével a cseh orvostanhallgatók több mint negyede - derült ki abból a felmérésből, amelyet a...  Tovább »

Jól megválasztott külföldi munkával nemcsak a hazai viszonyokhoz képest kiemelkedő bérezés érhető el, de még a nyelvtudás is csiszolható.  Tovább »

Miután csak 105 fiatalt sikerült hazacsábítani, nem látta értelmét a kormány a folytatásnak.  Tovább »

Hiába dolgozik közel egy debrecennyi magyar csak Londonban, mindössze 105-en tértek haza a kormány közvetítésével kínált állások miatt.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X