Beyoncé bejelentette, hogy ösztöndíjjal támogatja afroamerikai nők tanulmányait négy felsőoktatási intézményben a Lemonade című albuma...  Tovább »

Ha ezt a tételt húzzátok a töriérettségin, új felfedezéssel villoghattok: az amerikai függetlenségi nyilatkozat egy pergamenmásolatára bukkantak...  Tovább »

A Diák Utak csoport hétről hétre igazán jutányos ajánlatokat kínál diákok (és nem csak diákok) számára.  Tovább »

Norbi három éve él Bristolban. Pénzt keresni ment ki, csak addig marad, amíg összeszedi az összeget, amire szüksége van. Az ő beszámolója következik.  Tovább »

hirdetés

Több mint tízezer magyar diák tanul nyugat-európai és amerikai egyetemeken.  Tovább »

Célzott agyi stimulációval erősíthető az őszinte viselkedés: svájci és amerikai kutatók megtalálták azt az agyi területet, ahol az őszinteség és az...  Tovább »

Az Egyesült Államok aggódik a nemzeti felsőoktatásról szóló törvény módosítása miatt.  Tovább »

Tegnap egy amerikai általános iskolában egy 53 éves férfi bement az egyik osztályterembe, elővett egy fegyvert és lőni kezdett.  Tovább »

Minden tizedik egyetemista az Egyesült Államokban gyakorlatilag hajléktalan.  Tovább »

Rekordnak számító trófeamennyiséget gyűjtött össze J. K. Rowling új drámája a legrangosabb angliai színházi díjátadón.  Tovább »

Aki úgy dönt, hogy nyáron szeretne kiszakadni egy kicsit a mindennapi pörgésből, már jelentkezhet külföldi nyári munkára!  Tovább »

A Taglit-Birthright Israel kezdeményezés két hetes ingyen utat biztosít minden 18-27 év közötti zsidó származású fiatal számára.  Tovább »

A látottakon a miniszterelnök is felháborodott.  Tovább »

Több ezer fiatal, főként egyetemista vonult utcára kedd este Szerbia több városában, hogy az elnökválasztást megnyerő Aleksandar Vucic ellen...  Tovább »

Országos sztrájkot szervezett pénteken a legtöbb tanárt tömörítő lengyel pedagógus szakszervezet (ZNP), a tiltakozási akcióban a szervezők által...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X