Barack Obama volt elnök nevét veszi fel Mississippi állam fővárosában, Jacksonban az amerikai polgárháború egyik fontos déli szereplőjéről...  Tovább »

A lányok mintegy kétharmada nem jár iskolába Afganisztánban - közölte kedden a Human Rights Watch (HRW) nemzetközi jogvédő szervezet, amely arra...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Időjárási riasztásokat adtak ki az írországi és a brit meteorológiai szolgálatok az Ophelia hurrikán hétfő délutánra várt érkezése előtt.  Tovább »

Kivették egy Mississippi államban lévő iskolakörzet tantervéből Harper Lee Ne bántsátok a feketerigót! című regényét.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha a robotok veszik át a fő munkaerő szerepét, kinek lesz nehezebb: a gyerekét útjára bocsátó szülőnek vagy a munkaerőhiánnyal küzdő cégvezetőnek?  Tovább »

Hét évvel ezelőtt indították útjára a Phenjani Tudomány- és Műszaki Egyetemet (PUST), ahová az észak-koreai rezsim engedélyével nyugati tanárok...  Tovább »

Érdekes utassal indultak a tanításra a diákok egy amerikai iskolabusszal.  Tovább »

Hamarosan lezárul a jelentkezés néhány külföldi egyetemen. Magyarországról is egyre többen választanak a külföldi továbbtanulási lehetőségek közül.  Tovább »

A kanadai kormány több százmillió dollár kárpótlást fizet az ország őslakosainak a bentlakásos iskolákban elszenvedett sérelmeikért - értesült...  Tovább »

Általános iskolai tanárok ezrei tüntettek a csütörtökre meghirdetett munkabeszüntetésük közben Hágában.  Tovább »

Gondolkoztatok már azon, hogy sok dolgot elárulhat a személyiségetekről az, milyen az íróasztalotok?  Tovább »

Ezt a sztorit főleg szegény kutyák szenvedik el.  Tovább »

A romániai felsőoktatási intézményeknek is segíteniük kell leszámolni azzal a tévhittel, hogy Romániában túl sok fiatal jár egyetemre - hangoztatta...  Tovább »

A Pécsi Tudományegyetemen újabb intenzív nyelvtanfolyamon vesz részt, írja az instagram posztjában a brit nagykövet.  Tovább »

Rainer Schoemant pénteken ítélte el a bíróság az alapján a videó alapján, amit a wokingi iskola biztonsági kamerája rögzített - írja a hvg.hu.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X