Egy brit iskolában megtiltották a diákoknak, hogy beszélgessenek a folyosón a szünetekben.  Tovább »

Jónéhány országnak van autonóm állama, régiója vagy köztársasága, sőt még városa is. Mennyire ismeritek ezeket?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Novemberben újra indul az ingyenes InterRail-program, tizenkétezer fiatal utazhatja körbe Európát.  Tovább »

Robbanás történt szerdán a Krím félszigeten lévő Kercs városának műszaki szakiskolájában, az első információk alapján tízen életüket vesztették, és...  Tovább »

hirdetés

Bankot alapított egy perui kisfiú annak érdekében, hogy minél több gyerek gyűjthessen magának pénzt.  Tovább »

Elérhetetlenné vált az Alternatíva Németországnak (AfD) nevű jobboldali német ellenzéki párt egy széles körben felháborodással fogadott...  Tovább »

Egyre több japán orvosi egyetemen kerülnek hátrányos helyzetbe a felvételi vizsgára jelentkező nők egy felmérés szerint - figyelmeztetett Sibajama...  Tovább »

A 444.hu számolt be a német AfD párt kezdeményezéséről.  Tovább »

Friss kutatások is bizonyítják, hogy minél több könyve van otthon egy családnak, annál jobbak a diákok iskolai eredményei.  Tovább »

Újabb remek ösztöndíjra pályázhattok, nem kell más, csak kalandvágy és egy kis angol- vagy németnyelv-tudás. Itt vannak a részletek.  Tovább »

Mennyire jó megoldás a félév végi vizsga? Tényleg bizonyítjuk a megtanultakat vagy egyszerűen minden törlődik utána?  Tovább »

Börtönbüntetés helyett nélkülöző idős embereknek kell zongoráznia egy elismert egyetemi kutatónak, aki a kutatási alapok pénzeiből sikkasztott az...  Tovább »

Ha külföldön végeznétek a szakmai gyakorlatot vagy egy rövid tanulmányúton vennétek részt, a Campus Mundi program egyik ösztöndíjára még mindig...  Tovább »

Bíróság elé kellett állnia a korábban középiskolai tanárként dolgozó 26 éves nőnek, mert lefeküdt az egyik 16 éves diákjával.  Tovább »

Több százezer diák vonult az utcára szerdán Kolumbia nagyvárosaiban, hogy követeljék az állami egyetemek finanszírozásának növelését.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X