Három hónapon belül az összes állami iskolát bekamerázzák Delhiben, India fővárosában - írja a 444.hu.  Tovább »

Ne megszokott módon szeretne pénzt szerezni tanulmányaira az Olaszországban élő lány.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Zambiában országszerte zárva tartanak az iskolák a súlyosbodó kolerajárvány miatt, amelyben a legfrissebb hivatalos adatok szerint már 61-en haltak...  Tovább »

Több tucat mérgeskígyó-tojást találtak a gyerekek egy ausztrál iskola udvarának homokozójában - írták az ausztrál lapok kedden.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A világ leggazdagabb emberei idén közel ezermilliárd dollárral növelték vagyonukat. De vajon hol tanult Jeff Bezos, Bill Gates vagy Amancio Ortega?  Tovább »

Nagy botrány robbant karácsony előtt a tiszolci evangélikus gimnáziumban. Két lány kórházba került, három fiút pedig kicsaptak az eset után.  Tovább »

A következő tanévben kötelező tanóra lesz minden angol általános iskolásnak az emberi kapcsolatok megismerése, ezen a foglalkozáson a...  Tovább »

Több mint egy év telt el a Brexit-népszavazás óta, de még mindig nem lehet tudni, hogy mire számíthatnak azok a magyar diákok, akik a jövőben...  Tovább »

A következő tanévben jogszabály tiltja a mobilhasználatot a francia iskolákban, míg máshol épp azon dolgoznak a szakértők, hogy lehetne bevinni az...  Tovább »

Már több mint két éve várjuk azt a fordító fülhallgatót, amely valós időben képes fordítani a beszélgetéseket.  Tovább »

Tavaly januárban a DeepMindnak a számítógépe elvert egy embert góban ez óriási áttörés volt, hiszen a 2500 éves, sakknál is komplikáltabb kínai...  Tovább »

A University of Oxford, a világ egyik legrégebbi egyeteme 750 millió font (1,01 milliárd dollár) értékben adott el kötvényt extra hosszú, 100 éves...  Tovább »

Több száz menekült gyermek számára iskola építéséért és oktatásuk biztosításáért egy Libanonban élő 16 éves szíriai menekültnek ítélték oda hétfőn a...  Tovább »

Fegyveresek támadtak pénteken egy mezőgazdasági iskola diákjaira a pakisztáni Pesavárban, kilenc ember, köztük öt diák meghalt, 37 megsebesült.  Tovább »

Öt nehézségi kategóriába sorolja a világ nyelveit az amerikai kormány külföldi ügyekkel kapcsolatos képzéseit végző legnagyobb beszállítója, a...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X