A nyári szünet a diákok kedvenc időszaka minden évben: még véget sem ér, de máris a következőt várják.  Tovább »

Érdekes töritankönyv látott napvilágot Japánban.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ötszázzal növelik az orvosképzésben elérhető helyek számát jövő évtől Angliában, részben az általános orvoshiány, részben pedig az attól való...  Tovább »

Már 16 éve rendezik meg a Microsoft Office Specialist Championshipet, az irodai programcsomagok világbajnokságát.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kamerák és egyenruha is jön a szerbiai iskolákba.  Tovább »

Történelmi évfolyam indul a Harvardon.  Tovább »

A New York-i közkönyvtárban váltott olvasójegy mellé, több mint 30 000 filmből is szemezgethetnek azok, akik beiratkoztak.  Tovább »

Komoly a helyzet az ausztrál egyetemeken, derült ki a legújabb kutatásokból.  Tovább »

Az angliai diákok, akiknek a legmagasabb a tandíjuk az Egyesült Királyságban, nem elégedettek az oktatás ár-érték arányával.  Tovább »

A roma gyerekek diszkriminációja gyakori a csehországi iskolákban - állapította meg a csehországi romák 2016-os helyzetéről készített szakértői...  Tovább »

Szingapúri, hongkongi és dél-koreai felsőoktatási intézmények vezetik a Quacquarelli Symonds legfrissebb listáját.  Tovább »

Július 12-én lesz húszéves a pakisztáni Malala Juszufzai, aki 2014-ben alig tizenhét évesen kapta meg a Nobel-békedíjat a gyermekek jogainak...  Tovább »

Szlovákiában program indult a tanárok által terjesztett álhírek ellen.  Tovább »

Árkokat ásnak az északkelet-nigériai Borno szövetségi tagállam kormánycsapatai az állam fővárosának egyeteme körül, hogy nehezítsék a Boko Haram...  Tovább »

Külföldön, például Nagy-Britanniában akarsz továbbtanulni, ezért ki szeretnéd deríteni, melyik egyetemen kaphatsz minőségi képzést?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X