Konduktív pedagógiai módszerekkel dolgozó magyar iskola kezdte meg működését a Washington közelében lévő Falls Churchben.  Tovább »

Idén szeptember végéig több mint tízezer diák utazik InterRail-bérlettel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A Diák Oscar-díjért (Student Academy Awards) versenyez Kovács István Ostrom című filmje, amely a nemzetközi fikciós rövidfilm kategóriában jutott be...  Tovább »

Átfogó vizsgálatot indítottak pénteken Japán valamennyi orvostudományi egyetemén a nemek közötti egyenlőség elvének betartásáról az után, hogy a hét...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Iskolai mészárlásra képezhették ki az új-mexikói nyomortanyán fogva tartott gyerekek legalább egyikét, akinek tűzfegyverek használatát is...  Tovább »

Börtönbüntetésre ítéltek hat embert Pekingben egy egyetemi felvételi vizsgán történt csalásban játszott szerepük miatt - jelentette a kínai állami...  Tovább »

Éveken át manipulálta a tokiói orvostudományi egyetem a felvételi pontszámokat: a nőkét csökkentették, egyes férfiakét pedig megemelték, hogy...  Tovább »

A nyár után megszűnik Olaszországban a kulturális intézmények ingyenes látogatása a hónap első vasárnapján - jelentette be Alberto Bonisoli olasz...  Tovább »

Egy mexikói fiú már 2015 óta kapcsolatban állt az egyetemmel, ahova most fel is vették, tizenkét évesen.  Tovább »

A Tokiói Orvosi Egyetemen a felvételi eljárás során az összpontszám tíz, vagy akár húsz százalékát is levonták a női jelentkezőktől.  Tovább »

Átadták a matematika Nobel-díjaként is emlegetett Fields-érmet. Négy remek kutató professzor, tanár gazdagodott a díjjal.  Tovább »

A hétéves új-zélandi kislány meggyőzte az ország közútkezelő ügynökségét, hogy cseréljenek le egy táblát, hogy az elfogadóbb legyen a nőkkel.  Tovább »

A francia parlament alsóháza, a nemzetgyűlés hétfőn megszavazta a törvényjavaslatot, amely megtiltja a mobiltelefonok használatát a közoktatási...  Tovább »

Tíz magyar érem született az Európai Egyetemi Játékokon (EEJ), amelyeket július 15-tól múlt szombatig rendeztek a portugáliai Coimbrában.  Tovább »

Amíg mi az idei felvételi ponthatárokra várunk, addig kiderült, hogy kolostorba vonulnak a thai barlangból kimentett gyerekek.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X