A norvég kormány azt kéri a frissen érettségizettektől, hogy ne szexeljenek körforgalmakban.  Tovább »

Svédországban egy iskolában nemrég úgy döntöttek, hogy eltörlik a dolgozatírást és a házi feladatokat is.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nyolcéves kisfiú késelt találomra iskolájában az Egyesült Államokban megsebesítve három diákot - közölte a rendőrség.  Tovább »

Ingyenes, online adattudományi kurzust indított a világ egyik legjobb egyeteme, a Berkeley.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bizonyos szempontból biztonsági szempontból nyitnak kampuszt Bécsben, de bíznak abban, hogy megegyeznek a magyar kormánnyal - mondta a CEU...  Tovább »

Diplomahamisítási botrányba bukhat bele Cristina Cifuentes, a madridi autonóm régió néppárti elnöke, miután helyi kormányzati szövetségese, az...  Tovább »

Durván megaláztak egy lányt a floridai Braden River középiskolában.  Tovább »

Egyetértési nyilatkozatot írt alá Bécs városa a Közép-európai Egyetemmel (CEU) egy campus létesítéséről - írta az APA osztrák hírügynökség hétfőn.  Tovább »

A rutlandi Uppingham iskola igazgatója azt mondta, hogy a jövőben bármelyik fiúnak megengedik a szoknya viselését.  Tovább »

A tálibok mintegy harminc iskolát zártak be a délkelet-afganisztáni Logar tartomány egyik körzetében válaszul egyik parancsnokuk meggyilkolására -...  Tovább »

Egy egyetemi kutató tüzet nyitott négy kollégájára és megölte őket csütörtökön a nyugat-törökországi Eskisehir városban található Osmangazi Egyetem...  Tovább »

A főiskolások és egyetemisták negyede éhezett az előző hónapban az Egyesült Államok 66 felsőoktatási intézményét alapul vevő felmérés szerint -...  Tovább »

Az észak-koreai fővárosban 2005 óta először tartott bemutatót egy dél-koreai tekvondócsapat, először léptek fel dél-koreai színtársulatok és...  Tovább »

Átlátszó hátizsákok viselésére köteleznék a diákokat a parklandi iskolában, ahol februárban a 19 éves Nikolaus Cruz tizenhét embert agyonlőtt és...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X