Ha szeretnétek valami újat tanulni és érdekel az informatika, akkor most akár online is tanulhattok tökéletes prezentációt készíteni, weboldalt...  Tovább »

Elsősorban a nemi sztereotípiák, a hibás társadalmi beidegződések gátolják, hogy több nő építsen karriert az informatika világában – derül ki a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egy okostelefonos alkalmazás és egy tankönyv hibridjével nyerte meg a Microsoft Imagine Cup hazai döntőjét az innobie nevű csapat  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Tizen-, huszon- és ötvenezres munkaerőhiányt emlegetnek az IT-iparban a szakemberek – és manapság már a laikusok is beszállnak a licitbe.  Tovább »

Az internet kedvence lett az a fotó, amelyen egy ghánai tanár szerepel, aki táblán, krétával rajzolva oktatja diákjainak a Wordöt, ugyanis az...  Tovább »

Ha egy kicsit mélyebben szeretnétek megismerni az informatika rejtelmeit, és ezen a területen szeretnétek elhelyezkedni, akkor ez a képzés nektek...  Tovább »

Érdekes módszerre igyekszik az informatikai képzéseket népszerűsíteni a lányok körében a Mattel játékgyártó és a Tynker nevű fejlesztőcég.  Tovább »

A hét sztárja lett az az afrikai tanár, aki számítógépek nélkül tanítja számítógépezni a diákokat az iskolában.  Tovább »

Vidéken is iskolákat indít a Prezi alapítója, Halácsy Péter. Szegeden, Solymáron és Budafok-Tétényben is új csoportokat indítanak a jövő tanévtől.  Tovább »

Ha egy kicsit mélyebben szeretnétek megismerni az informatika rejtelmeit és ezen a területen szeretnétek elhelyezkedni, akkor ez a képzés nektek szól.  Tovább »

Ha érdekelnek az IT szakmák és a design, ha ezen a területen helyezkednél el, szívesen tanulnál gyakorlati feladatokon keresztül, akkor van egy...  Tovább »

Az IT szakmában dolgozó nők is a legmenőbb irodákban töltik mindennapjaikat, a munkájuk rendkívül izgalmas, kreatív és inspiráló.  Tovább »

Ha érdekelnek az IT szakmák és a design, ha ezen a területen helyezkednél el, szívesen tanulnál gyakorlati feladatokon keresztül, akkor van egy...  Tovább »

Jogi területen szeretnétek továbbtanulni, és kíváncsiak vagytok, milyen fizetésekre számíthattok friss diplomásként?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X