A nem hagyományos programozói képzéssel foglalkozó Codecool képviseli Magyarországot a 2017-es Európai Szakképzési Héten.  Tovább »

"Nálunk az a cél, hogy ne kelljen háromszor meggondolni, hogy belevág-e az ember, hanem bárki elkezdhessen programozni, aki kacsintgat ilyen irányba.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ének-zene tanár, közgazdász, katona, jogász, építészmérnök, sőt fogtechnikus is tanult már náluk, mindannyiukból programozó lett - rövid, intenzív...  Tovább »

Ha még nincs ötletetek, hogy az iskola elvégzése után mihez kezdjetek, vagy hogy melyek azok a képesítések, amelyek megszerzése szinte azonnali...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Még mindig nagyon csábító a nem ritkán 400 ezres kezdőfizetés informatikusként, és mindez az egyetemi jelentkezéseken is látszik, ugyanis a...  Tovább »

Találtatok egy gazdátlan könyvet Budapest valamelyik pontján? Lehet, hogy nem véletlenül "hagyta el" a tulajdonosa.  Tovább »

Sokan a falra ragasztgatják fel a vizsgáik időpontját és a tanulnivalókat, de ennek van egy egyszerűbb alternatívája is.  Tovább »

Mit is csinál pontosan az UX-es szakember? Kik ők, és miben segítik a mindennapjainkat? Hallottál már róluk?  Tovább »

Kétszáznál is több programmal vár április 20-21-én a Startup Safary Budapest 2017.  Tovább »

Szinte kapkodnak a szakemberek után, sokaknak érdemes lehet váltani, vagy elvégezni egy képzést.  Tovább »

Kolozsvár környékén rengeteg frissen végzett informatikust alkalmaznak és folyamatosan bővülnek, míg itthon szenvedünk a megfelelő számú hallgatók...  Tovább »

Bár az információs technológia megváltoztatta a társadalmat és új kapuk nyíltak meg a nők előtt, a tapasztalatok mégis azt mutatják, hogy a...  Tovább »

A Szilícium-völgy ma a siker szinonimája, mégis négyszer akkora itt az öngyilkosságok száma, mint az amerikai átlag.  Tovább »

A következő évek legkeresettebb szakmája az adatspecialista lesz, de óriási szükség lesz marketingmenedzserre és informatikusra is.  Tovább »

Szakmunkásokból, mérnökökből és orvosokból van a legnagyobb hiány Magyarországon és világszinten is - derül ki a Manpower Group 2014-es felméréséből.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X