A fiatal lányokat nem igazán érdekli az informatika, csaknem egynegyedük (23%) még csak azt sem tudja, hogy mi az, derül ki egy friss tanulmányból.  Tovább »

Milyen az informatikus szakokon tanuló egyetemisták elképzelése a karrierjükről, mivel szeretnének foglalkozni? Egy friss kutatásból kiderül.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Még csak 15 éves, de már olyan alkalmazást készített, amellyel azonnal segítséget hívhatnak az elveszett vagy bajba jutott gyerekek.  Tovább »

“Hogyan élvezzem tovább a nyarat úgy, hogy biztonságban tudom már az őszt is?” Sokan gondolkodhatnak el ezen július közepén.  Tovább »

hirdetés

Nem csillapodik a kereslet a képzett junior programozók iránt a Codecool tapasztalatai szerint, a kezdő programozók 370-430 ezer forintos fizetést...  Tovább »

Ha szeretnétek valami újat tanulni és érdekel az informatika, akkor most akár online is tanulhattok tökéletes prezentációt készíteni, weboldalt...  Tovább »

Elsősorban a nemi sztereotípiák, a hibás társadalmi beidegződések gátolják, hogy több nő építsen karriert az informatika világában – derül ki a...  Tovább »

Egy okostelefonos alkalmazás és egy tankönyv hibridjével nyerte meg a Microsoft Imagine Cup hazai döntőjét az innobie nevű csapat  Tovább »

Tizen-, huszon- és ötvenezres munkaerőhiányt emlegetnek az IT-iparban a szakemberek – és manapság már a laikusok is beszállnak a licitbe.  Tovább »

Az internet kedvence lett az a fotó, amelyen egy ghánai tanár szerepel, aki táblán, krétával rajzolva oktatja diákjainak a Wordöt, ugyanis az...  Tovább »

Ha egy kicsit mélyebben szeretnétek megismerni az informatika rejtelmeit, és ezen a területen szeretnétek elhelyezkedni, akkor ez a képzés nektek...  Tovább »

Érdekes módszerre igyekszik az informatikai képzéseket népszerűsíteni a lányok körében a Mattel játékgyártó és a Tynker nevű fejlesztőcég.  Tovább »

A hét sztárja lett az az afrikai tanár, aki számítógépek nélkül tanítja számítógépezni a diákokat az iskolában.  Tovább »

Vidéken is iskolákat indít a Prezi alapítója, Halácsy Péter. Szegeden, Solymáron és Budafok-Tétényben is új csoportokat indítanak a jövő tanévtől.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X