szerző:
Eduline

Ha szeretnétek valami újat tanulni és érdekel az informatika, akkor most akár online is tanulhattok tökéletes prezentációt készíteni, weboldalt készíteni vagy Photoshop alapokat. Jó helyen jártok, új cikksorozatunkban az Eduline online tanfolyamokat kínáló oldaláról választottunk nektek kurzusokat.

©

Photoshop CS6 alapok

A kurzus során megtanulhatod a Photoshop CS6 program kezelését, a képszerkesztés alapjait, valamint profi trükköket leshetsz el az oktatótól. A kurzus elvégzéséhez nincs szükséged semmilyen előzetes ismeretre, mindent az alapoktól sajátíthatsz el. A gyakorlat elsajátításához mindenképpen használd a Photoshop CS4 vagy annál későbbi verziót.

A kurzus áráról és a részletekről bővebben az onlinetanfolyam.eduline.hu oldalon informálódhattok.

 

Photoshop CS6 alapok

Online képzés célja: A kurzus során megtanulhatod a Photoshop CS6 program kezelését, a képszerkesztés alapjait, valamint profi trükköket leshetsz el az oktatótól, Borisztól.

Indíts Te is webshopot!

Kurzus célja, hogy áfogó képet adjon a webáruház indítás lépéseiről, a napi szintű webshop üzemeltetés feladatairól. Segítsen kiválasztani az ideális webshopterméket és eladni az első terméket, megszerezni az első vásárlókat.Kurzus követelménye csupán annyi, hogy légy gyakorlott számítógép felhasználó.

 A kurzus áráról és a részletekről bővebben az onlinetanfolyam.eduline.hu oldalon informálódhattok.

Indíts Te is webshopot!

Online képzés célja: Átfogó képet adni a webáruház indítás lépéseiről, a napi szintű webshop üzemeltetés feladatairól. Segíteni kiválasztani az ideális webshopterméket és eladni az első terméket, megszerezni az első vásárlókat. | | Üzletfejlesztés, Marketing , Vállalati , Informatika , Pályakezdés , Weboldal, webáruház

A tökéletes prezentáció

Minden, amit a tökéletes Prezi elkészítéséhez tudni kell

A képzés célja, hogy a hallgatók megismerjék a kiváló előadás előkészítésének elméleti alapjait, a hatékony előadásmód technikáit, valamint képesek legyenek minőségi előadást készíteni a Prezi-ben. A képernyőfelvételekkel folyamatosan illusztrált felvételek megtanítják a Prezi szerkesztésének alapjait, a sablonok használatán és a látványos prezentációkészítésen át, egészen a CSS Editor használatáig. Kurzus teljesen kezdő és a szoftvert valamelyest ismerő felhasználóknak egyaránt javasolt.

A kurzus áráról és a részletekről bővebben az onlinetanfolyam.eduline.hu oldalon informálódhattok.

A tökéletes prezentáció

Online képzés célja: A képzés célja, hogy a hallgatók megismerjék a kiváló előadás előkészítésének elméleti alapjait, a hatékony előadásmód technikáit, valamint képesek legyenek minőségi előadást készíteni a Prezi-ben. | | Számítástechnika , Egyéb , Informatika , Pályakezdés , Digitális tartalomgyártás , Oktatás, prezentáció , Informatika

Új hobbit kerestek? Online kurzusajánló a kikapcsolódni vágyóknak

Ha nagy hangsúlyt fektettek a hobbitokra vagy éppen szeretnétek új dolgokat kipróbálni, akkor ez az ajánló nektek szól. Az Eduline online tanfolyamai közül szinte bárki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Zongoraleckék ingyen Ezzel az ingyenes online kurzus segítségével megismerkedhettek a zongorával, megtanulhatjátok a helyes ülésmódot és a kéztartást, elsajátíthatjátok a kottaolvasás alapjait, és megtudhatjátok, hogyan fogjatok neki egyszerű dalok megtanulásának.