szerző:
Eduline

Ha nagy hangsúlyt fektettek a hobbitokra vagy éppen szeretnétek új dolgokat kipróbálni, akkor ez az ajánló nektek szól. Az Eduline online tanfolyamai közül szinte bárki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

©

Zongoraleckék ingyen

Ezzel az ingyenes online kurzus segítségével megismerkedhettek a zongorával, megtanulhatjátok a helyes ülésmódot és a kéztartást, elsajátíthatjátok a kottaolvasás alapjait, és megtudhatjátok, hogyan fogjatok neki egyszerű dalok megtanulásának. Ha esetleg rákapnátok a dologra, akkor egy második, sőt egy harmadik résszel is mélyíthetitek tudásotokat.

Zongora kezdőknek online kurzus I. rész

Online képzés célja: A kurzus során megismerkedhetsz a zongorával, megtanulhatod a helyes ülésmódot és a kéztartást, elsajátíthatod a kottaolvasás alapjait, és megtudhatod, hogyan fogj neki egyszerű dalok megtanulásának. | | Zene, tánc , Hobbi , Zene, tánc, szórakozás , Zene, tánc, szórakozás

Handmade darabok sajátkezűleg

Manapság egyre népszerűbbek a kézzel készített ruhadarabok, kiegészítők. Hímzés, kötés vagy éppen horgolás? Ezen az online kurzuson a horgolás alapjaival ismerkedhettek meg. Az alap öltések elsajátítása után már nem fog gondot okozni az egyszerűbb minták elkészítése úgy, mint háromszög, recehorgolás, szív, kör, nagyikocka, virág és kagyló. Mindeközben párhuzamosan tanítja meg az oktató az ábraolvasást is. De megtanulhatjátok hogyan kell készíteni például horgolt, virágos koszorút is, ennek a kurzusnak az elvégzésével.

Horgolás Alapok - Tanulj meg horgolni egy hét alatt!

Online képzés célja: A horgolás alapjait mutatom be, teljesen kezdőknek. Az alap öltések elsajátítása után már nem fog gondot okozni az egyszerűbb minták elkészítése úgy, mint háromszög, recehorgolás, szív, kör, nagyikocka, virág és kagyló. Mindeközben párhuzamosan megtanítom az ábraolvasást is.

Jógázz, hogy jól induljon a nap

A kurzus célja hogy kialakítsatok vele egy reggeli rituálét, ami energizál egész napra. Ezáltal kezetekbe vehetitek napotok irányítását már a legelején, ráadásul sokkal energikusabbak, boldogabbak és nyugodtabbak lesztek. Ha úgy érzitek, hogy esetleges súlyfeleslegetek akadályt jelent számotokra, akár egy kilenchetes plus size jógán is részt vehettek ezzel a kurzussal.

Reggeli Jóga Rituálé

Online képzés célja: A kurzus célja hogy kialakíts vele egy Reggeli Rituálét Jógával, ami energizál egész napra. Ezáltal kezedbe veszed minden napod irányítását már a legelején, sokkal energikusabb, boldogabb és nyugodtabb leszel. Ráadásul soha többé nem fáj a hátad | | Életmód, fitness, sport , Hobbi