Felsőoktatás MTI

Ilyen koncertek lesznek az idei Campus Fesztiválon

Elolvasom

Idén 19 programhelyszínen 255 zenei előadó, ezer zenész és mintegy 200 egyéb program és attrakció várja a látogatókat négy nap alatt a Campus Fesztiválon, amely július 18-án nyitja meg kapuit a debreceni Nagyerdőben - közölték a szervezők a fesztivál beharangozó sajtótájékoztatóján csütörtökön a helyi vidámparkban.

Felsőoktatás Eduline

Generációváltás kezdődött a Fishing on Orfű fesztiválon

Elolvasom

Tavalyi helyszíni beszámolónkban olvashattatok Petiről és Esztiről, akik nagy erőkkel készültek az államvizsgára, mégis bevállalták, hogy végig maradnak a Fishingen. Idén mindkettejükkel összefutottunk és jelentjük: sikeresen levizsgáztak, örülünk, hogy személyesen is gratulálhattunk nekik. Szubjektív élménybeszámolónk következik.

Felsőoktatás Eduline

A tavalyinál is több gyerekbarát és kultprogram várja a Fishing on Orfű látogatóit

Elolvasom

Idén 11. alkalommal rendezik meg a Fishing on Orfű fesztivált, amely a szervezők kreativitásának és a családias közegnek köszönhetően az elmúlt tíz év során véglegesen felkerült a hazai fesztiváltérképre. Ebben az évben még több újítással, a valaha volt legszínesebb programválasztékkal várják a vendégeket. Megnéztük, miért is vált megkerülhetetlen tényezővé a nagy fesztiválok mellett Lovasi András szerelemgyereke: a Fishing.

1 2 3 4 5 6 7 8